Vajinusmus nedir? Vajinusmusum, vajinusmusun?

Tamam arayacağım teşekkür ederim

Benimde korkum doktora gidip tedavi olamayanlarda var cok masrafa girer miyim diyede korkuyorum.çalışmıyorum cünkü ve suan bunu karşılayacak durumumuz yok.evde bi şekilde yenmeye çalışayim dedim 8 ay geçmiş..
Masraflı bir tedavi ama hayat işte Allah dermansız dert vermesin.tam vajiden kurtulduk oh dedik tüp bebek tedavi sürecimiz oldu.o da masrafliydi.iyi ki vaji tedavisi oldum ki tüp bebek tedav sürecim benim açımdan daha kolay gecti

eşim inanın yerini bile bilmiyor..bende şaşkınım o kadarda olmaz dedim ama benden önce kimseyle yaşamadığını yerini ararken anladım...

Aslında bu yüzden dedim çünkü tahmin edebiliyorum. Mutlaka bir doktora gitmelisiniz ve tedavi olmalısınız fakat eşinizle birlikte gitmelisiniz. Bu sorumluluğu sadece kendinize vermeyin. İki kişilik bir mesele o da doktordan size olan yaklaşımını, bu işin biyolojisini ve psikolojik taraflarını öğrenmeli. Bu ikinizin meselesi ve ikiniz halletmelisiniz. Şunu da belirteyim derdinizi anlıyorum ve size kocaman sarılmak istiyorum. Geçecek.

Allah saglıkla kucagınıza almayı nasib etsin

Yaa o kadar incesinizki yemin ederim gözlerim doldu....cok teşekkür ederim.umarım üstesinden gelicez inşallah..

O sorunu profesyonel bir yardım almadan çözmeniz mümkün gibi gözükmüyor. Geçen aylarınıza yazık. Bunun bir hastalık olduğunu kabul edin. Allah esirgesin, midenizle, kalbinizle ilgili bir hastalıkmış gibi düşünün. Bulun buluşturun, paraya kıyın ve işin uzmanı bir doktora gidin.

Tebrik ederim..Siz nasıl yendiniz
Hic hatırlamıyorum malesef. Ama korkmak ertelemek cözüm degil. Olmasini istiyor isen elbet olacak. Bekledikce daha cok korku artiyor. Eşinin cok destek olmasi. Seni gercekten artik istiyorum dedirtecek hale getirmesi lazim. Yani biraz eşinde bence iş

Cok haklısınız..

Yenememe sebebiniz cinsel ilişki istemiyorsunuz. Bu olay beyin ile alakalı bir durum. Çünkü bütün Negatif düşünceler içerisindesiniz, ve Tedirginsiniz. Tek başına bu sorunu yenemezsin partnerinizde önemli faktörü var...

Kendinde bir sorun oldugunu kabul etmiyor
Psikoloji bilmesi çok önemli Sana yaklaşımı konuşması ve seni anlaması. Hemen Kafayı dikip Arabayı Garaja Sokayım mantığı yanlış. Onun davranış bicimide çok önemli..

Allah saglıkla kucagınıza almayı nasib etsin
2 yaşında oldu bile :) çok teşekkür ederim.allah size en kolay yoldan hayırlı ve sagliklisini versin.bu arada esinizde başta oroblem yoksa bile zamanla ortaya çıkabilir onlar da karşılarında tır tır titreyen kapı duvar biri varken ereksiyon halinde uzun süre kalamazlar ve sertleşme sorunu yaşamaya baslarlar.bejim onerdigim doktor ikinizi de değerlendirip yol gosterecek

Psikoloji bilmesi çok önemli Sana yaklaşımı konuşması ve seni anlaması. Hemen Kafayı dikip Arabayı Garaja Sokayım mantığı yanlış. Onun davranış bicimide çok önemli..
Aynen öyle oluyor.mesela ön sevişmeye başlıyoruz ya hadi hemen bitsinde sadede gelelim der gibi

Gittim doktoralara dokunduramadım.oradan istemsiz herkesi uzak tutuyorum..kendi kendime yenmek istedim ama oda olmuyor..olmuyor yani hiç birşekilde..
aneztezı altında kızlık zarı cıkartma operasyonu yapılıyor kadın doguma gıdın gorusun, sonrada cınsel terapıste gıdeceksınız esınızle
hangı doktora gıdecegınızı bılırsenız daha kolay olur sızın ıcın. kadın dogum hastanesındekı doktorlar bu alanda daha ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…