Vajinusmus nedir? Vajinusmusum, vajinusmusun?

Psikoloğa gittiniz mi?
Vajinaniza dokunmayacak, korkacak bir şeyiniz yok, ve çözüm ihtimali var.
Artık yavas yavas dokunmaya basladm evde yalnızdım.kas gevşetici hap içtim pasiflora surup içtim uyuşturucu krem sürdüm..yeri geldi bazı denemelerde alkol aldım ama yok.Allah çaresiz dert vermesin ama ben bu hastalığa çare bulamıyorum artık..

Ön sevişme yeterli mi peki ?
Kocanizi seksi buluyor musunuz
Baslarda uzundu.sonradan aklım hep sevişmenin sonuna gitti şimdi yapcak şimdi yaklaşcak diye diye panik oldum sonra kuruluk yaşadım.onu düşünmektende zevk alarak sevişemedim..suan sorsanız asla arzulamıyorum cok sogudum ilişkiden.seviyorum ama arzulamıyorum resmen

Bazı aparatlardan bahsedildiği paylaşımlar var detayli anlatılmış.
Ben gelişigüzel bir link attım ama doktor isimleri verilmiş,bu konuyla alakalı başlık atlamamaya çalışın.
Harici işinize yarayabilecek bir tavsiyem olabilseydi keşke..

Artık kelimelerin tükendiği yerdeyim...8 ay oldu hala ilişkiye giremedim..........
Tedavi olmazsanız 80 sene bile giremeyebilirsiniz ilişkiye.ben ileri derece vajinismus hastasıydim.bunun yaptığı manevi ağırlığa 3 ay dayanamadım.neden 3 ay? İş yerinden izin alamamistim ki doktora gideyim.3.ayda Ankara'da Süleyman eserdag a gittim.herkes 3 günde iyileşti ben 1 haftada iyileştim ama iyileştim.kendinize eziyet ettmeyin.vajinismus bir hastalık ve dermanı ollan bir hastalık.

Ben de vajinusmus olduğumu sanıyordum çünkü ilk ilişkide resmen kitlenmiştim sanki vajinamda bir duvar vardı. Uykularım kaçtı 2. Denemeye kadar. Kadınlar kulübünde de başlıkları okudum hanımlar beni çok rahatlattı. Fakat partnerim bu konuda benim şampiyonum oldu. İlişki sırasında benimle konuştu, ne yaptığını ve yapacağını adım adım anlattı, hep gülümsedi, başaracağımı çünkü buna çok yaklaştığımızı anlattı, yani bunu iki kişi yaptığımızı, her şeyin yolunda olduğunu, sakinliğimizi bana hissettirdi. Söylemek istediğim; bu sadece sizde bitmiyor bu konuda kesinlikle eşinize de sorumluluk vermelisiniz, birlikte aşmalısınız.

Bu çaresiz bir hastalık değil ki.konu başlığıniz ve ilk paylaşımınız incitici yorumlar almanıza neden oldu.haleti ruhiyenizi vakti zamaninda en ağır vajinismus vvakalarindan biri olarak anlıyorum.doktor bana vajinan gayet sağlıklı dediğinde hadi canım demiştim.kaskaati kesiliyordum.bildigin kapı duvar.sanki ilk defa duymuş gibi sasiriyordum doktor bana oradan bebek çıkıyor dediğinde.adet kanaman oradan geliyor vajina açık olmasa bu mümkün mü derdi..bildiğim halde şaşkınlık içinde nasıl olur diye dusunurdum.neden? Çünkü bilincaltina yanlış kodlanmış durum.herkesin tedavi şekli farklı.kisiye özel bence burada o nasıl iyileşmiş bu nasıl iyileşmiş diye düşünmeden profesyonel destek alın.her doktor bu işin piri olamaz.ve sizi yorar daha da zorlaştırır durumunuzu

A öyle mi bende ankaradayım.fiyat neydi peki..

eşim inanın yerini bile bilmiyor..bende şaşkınım o kadarda olmaz dedim ama benden önce kimseyle yaşamadığını yerini ararken anladım...

Benimde korkum doktora gidip tedavi olamayanlarda var cok masrafa girer miyim diyede korkuyorum.çalışmıyorum cünkü ve suan bunu karşılayacak durumumuz yok.evde bi şekilde yenmeye çalışayim dedim 8 ay geçmiş..

A öyle mi bende ankaradayım.fiyat neydi peki..
6 sene oncenin fiyatinin bir anlamı olmaz.arayin öğrenin derim madem ankaradasiniz.simdi Didem kurban diye bir bayan Süleyman Bey'in ankaradaki polikliniginin basinda.suleyman bey ve esi İstanbul ve İzmir'de 2 poliklinik daha açtı sürekli geziyorlar Ankara İzmir istanbul.klinigin sosyal medyadaki sayfalarını bulup inceleyin.googledan Süleyman Bey'in ismini aratin yeter.daha fazla yazmiym reklam gibi olur.vaji hastalarinin aklı çabuk bulanır.basari hikayelerini okuyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…