Vajinusmus ve EFT

Noname29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
7
2
1
Arkadaslar selamun aleykum. Buraya sırf vajinusmus deneyimimi ve insanlara bi faydam olsun diye üye oldum. Çaresiz zamanlarimda buraya gelip hep okurdum vajinusmusla ilgili şeyler ve üzülürdum. 7 aylik evliyim eşimle iliskiye giremedik ta ki 2 haftaya kadar. EFT sayesinde vajinusmusu yendim. EFT duygusal özgürlesme teknigi.. bilinç altimizda yaşadigimiz şeyleri oncelikle sorunun kaynagini bulup daha sonra eft yaparak degistirebiliriz. Ben tek bir seansla iliskiye girdim. Benim sorunum korkuydu. Ve benim gbi bir suru insan var burada insallah sizde fayda gorursunuz eft ilk basta cok sacma gelicek ama cok iyi arastirirsaniz anlarsiniz. Eft uzmanimda cok iyi bir insan yardimci olabilirim bana ulasirsaniz istanbul için...

slm arkadaşım şuanda bende aynı illetle uğraşıyorum bana yardımcı olur musun evlendiğim günden beri ağlamadığım gün yok((

slm arkadaşım şuanda bende aynı illetle uğraşıyorum bana yardımcı olur musun evlendiğim günden beri ağlamadığım gün yok((
Tabiki yardimci olurum arzu hanimla sizi konusturabilirim eft uzmanim. Insallah sizde yeniceksiniz olumlu dusunun ve gercekten inancla isteyin. Ozelden nasil mesaj yaziliyo ben bu siteyi pek kullanamiyorm yeni uye oldugum icin yada ben arzu hanimin faceini vereyim size ordan msjla ona ulasip sorabilirsiniz durumunuzdan bahsedersiniz. O gerekli bilgiyide verir size

Bu arada arzu hanımla konusunca ilk telefonda şunu hissettim ben duzelicem dedim içime his geldi. Cunku o kadar rahatlatici guzel bi ses tonu varki kendisini öve öve bitiremem. Facebook sayfasinda ona yazdigim tesekkur yazisi var vajinismusla alakali oraya paylasmisti bakabilirsiniz. Rabbim yardimciniz olsun insallah

EFT bir enerji psikolojisi tekniğidir. Diğer bir ifade ile duygusal özgürleşme tekniğidir. Enerji meridyenlerini uyarma açısından akupunktur ve akupres ile olumlamalar açısından da NLP’nin ortak bir sentezi diyebiliriz.
Vücudun enerji sistemi
Beynimiz milyonlarca hücreden oluşur ve bioelektirik üretir. Dalga enerjisine çevrilen bu elektrik Alfa Delta Teta Beta ve insan ruhuyla bağlantı kurduğunda Gama dalgaları üretir.

Yaşam enerjisi, vücudumuzda enerji meridyenleri aracılığı ile dolaşır. Hücrelerdeki enerji seviyesi bu kanallarla besleniyor. Eğer meridyenlerdeki enerji akışı blokaja uğrarsa, bu meridyenlere bağlı organlarda da etkisini gösterir.

“Bütün olumsuz duyguların nedeni, vücudun enerji sisteminin bozulmasıdır” Gary H.Craig
Düşüncelerimizin negatif olması, yaşadığımız travmalar, korku suçluluk nefret kırgınlık gibi duygular, ilgili meridyenlerde tıkanıklığa neden olur. Bu duygular ve travmatik anılar bedenin enerji kanallarında saklandıkça, bedensel rahatsızlıklar ve psikolojik acı olarak kendisini tezahür ettirir.

İşte bu noktada, EFT; bedenimizdeki bazı meridyenlere vuruş ve olumlamalar ile tıkanmış enerjiyi dağıtmayı ve dengelemeyi amaçlıyor. Enerji meridyeni dengelendiğinde, tıkanıklığa neden olan duygu da kayboluyor.

EFT için sorunun ne zamandır süre geldiği önemli değil. Terapilerdeki gibi amacı ‘anıyı tedavi etmek’ olmadığı için, tedavi süreci kişiye psikolojik acı vermiyor ve uzun seanslar gerektirmiyor. İlaç ve iğne tedavisi içermiyor. EFT’nin işe yaraması için, kişinin buna inanması da gerekmiyor.

EFT, fobilerden kurtulmak için (örümcek korkusu, yükseklik korkusu, toplum önünde konuşma korkusu vb), bağımlılıklardan özgürleşmek için(sigara, alkol bağımlılığı), fiziksel ağrılardan kurtulmak için(sırt, bel ağrıları vb), geçiş acılardan özgürleşmek için (tacize maruz kalma, travmalar vb) için kullanılabilir. Hiç bir yan etkisi olmadığı için, her durumda kullanılabilir. Alıntidir.

Arkadaşlar yaşadıgimiz sey psikolojik benden once arzu hanim yine vajinismus hastasiyla calismis kadin bilinc altinda eşinin penisini yılan olarak beynine kodlamış kara yılan olarak. Tabiki kendisi bunun farkinda degil. Eft sırasinda cıkıyor bu durum. Sonra eft yöntemiyle bilinc altindaki durumu olumluya çeviriyor. Hani deliye 40 kere deli dersen deli olur ya bu yontemde de söylediğin bazi kelimelerle beynindeki olumsuz dusunceyi sana olumlu olarak kabul ettiriyor.Tabiki eft vuruş noktalarıyla beraber.

Merhaba bana yardimci olabilirmisin cook zor durumdayim bende vajinusmus hastasiyim

Cnm bn denizli de yaşıyorum 3 yıllık evliyin lütfen ama lütfen bana da yardımcı olll

Merhaba arkadaşlar 5 aylık evliyim vajinusmus hastasıyım yaklaşık 1 ay önce tedaviye başladım suan da denemelere geçtik ve 2 haftadır deneme yapıyoruz benim ustte oldugum bir pozisyonla, özellikle dün 2.5 saat uğraştık nedense pns bir türlü girmiyor sürekli kayıyor neden acaba? Korkum falan da yok artık, olsun bitsin istiyorum ama yok kayıp kayıp duruyor ya öne ya arkaya... Bu durumda ne yapmam gerekiyor acaba yardımcı olursanız sevinirim
tabiki yardimci olurum burdan bi arkadasa daha yardimci oldum ve o da duzeldi artik ozel mesaj yazin isterseniz daha iyi olur

Merhaba arkadaşlar 5 aylık evliyim vajinusmus hastasıyım yaklaşık 1 ay önce tedaviye başladım suan da denemelere geçtik ve 2 haftadır deneme yapıyoruz benim ustte oldugum bir pozisyonla, özellikle dün 2.5 saat uğraştık nedense pns bir türlü girmiyor sürekli kayıyor neden acaba? Korkum falan da yok artık, olsun bitsin istiyorum ama yok kayıp kayıp duruyor ya öne ya arkaya... Bu durumda ne yapmam gerekiyor acaba yardımcı olursanız sevinirim

EFT ney cnm bana yardımcı olurmusun

Canım ben vajınısmus degıldım.Ama ılk bırlıkteliği 1 ay gıbı sürede yasadık.Bız ıkımzde tecrubesızdık.En son alkol aldım ve oldu rahat bırakınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…