slm arkadaşım şuanda bende aynı illetle uğraşıyorum bana yardımcı olur musun evlendiğim günden beri ağlamadığım gün yokArkadaslar selamun aleykum. Buraya sırf vajinusmus deneyimimi ve insanlara bi faydam olsun diye üye oldum. Çaresiz zamanlarimda buraya gelip hep okurdum vajinusmusla ilgili şeyler ve üzülürdum. 7 aylik evliyim eşimle iliskiye giremedik ta ki 2 haftaya kadar. EFT sayesinde vajinusmusu yendim. EFT duygusal özgürlesme teknigi.. bilinç altimizda yaşadigimiz şeyleri oncelikle sorunun kaynagini bulup daha sonra eft yaparak degistirebiliriz. Ben tek bir seansla iliskiye girdim. Benim sorunum korkuydu. Ve benim gbi bir suru insan var burada insallah sizde fayda gorursunuz eft ilk basta cok sacma gelicek ama cok iyi arastirirsaniz anlarsiniz. Eft uzmanimda cok iyi bir insan yardimci olabilirim bana ulasirsaniz istanbul için...[/QUOTE
Tabiki yardimci olurum arzu hanimla sizi konusturabilirim eft uzmanim. Insallah sizde yeniceksiniz olumlu dusunun ve gercekten inancla isteyin. Ozelden nasil mesaj yaziliyo ben bu siteyi pek kullanamiyorm yeni uye oldugum icin yada ben arzu hanimin faceini vereyim size ordan msjla ona ulasip sorabilirsiniz durumunuzdan bahsedersiniz. O gerekli bilgiyide verir sizeslm arkadaşım şuanda bende aynı illetle uğraşıyorum bana yardımcı olur musun evlendiğim günden beri ağlamadığım gün yok((
Neonatal terapi yazarsiniz facebook arama kısmına .. ben baglanti olarak da paylasiyorum https://m.facebook.com/neonatalterapi/Çok isterim sağolun
Düşüncelerimizin negatif olması, yaşadığımız travmalar, korku suçluluk nefret kırgınlık gibi duygular, ilgili meridyenlerde tıkanıklığa neden olur. Bu duygular ve travmatik anılar bedenin enerji kanallarında saklandıkça, bedensel rahatsızlıklar ve psikolojik acı olarak kendisini tezahür ettirir.“Bütün olumsuz duyguların nedeni, vücudun enerji sisteminin bozulmasıdır” Gary H.Craig
Merhaba bana yardimci olabilirmisin cook zor durumdayim bende vajinusmus hastasiyimArkadaslar selamun aleykum. Buraya sırf vajinusmus deneyimimi ve insanlara bi faydam olsun diye üye oldum. Çaresiz zamanlarimda buraya gelip hep okurdum vajinusmusla ilgili şeyler ve üzülürdum. 7 aylik evliyim eşimle iliskiye giremedik ta ki 2 haftaya kadar. EFT sayesinde vajinusmusu yendim. EFT duygusal özgürlesme teknigi.. bilinç altimizda yaşadigimiz şeyleri oncelikle sorunun kaynagini bulup daha sonra eft yaparak degistirebiliriz. Ben tek bir seansla iliskiye girdim. Benim sorunum korkuydu. Ve benim gbi bir suru insan var burada insallah sizde fayda gorursunuz eft ilk basta cok sacma gelicek ama cok iyi arastirirsaniz anlarsiniz. Eft uzmanimda cok iyi bir insan yardimci olabilirim bana ulasirsaniz istanbul için...
tabiki yardimci olurum burdan bi arkadasa daha yardimci oldum ve o da duzeldi artik ozel mesaj yazin isterseniz daha iyi olurMerhaba bana yardimci olabilirmisin cook zor durumdayim bende vajinusmus hastasiyim
tabiki yardimci olurum burdan bi arkadasa daha yardimci oldum ve o da duzeldi artik ozel mesaj yazin isterseniz daha iyi olur
EFT ney cnm bana yardımcı olurmusunArkadaslar selamun aleykum. Buraya sırf vajinusmus deneyimimi ve insanlara bi faydam olsun diye üye oldum. Çaresiz zamanlarimda buraya gelip hep okurdum vajinusmusla ilgili şeyler ve üzülürdum. 7 aylik evliyim eşimle iliskiye giremedik ta ki 2 haftaya kadar. EFT sayesinde vajinusmusu yendim. EFT duygusal özgürlesme teknigi.. bilinç altimizda yaşadigimiz şeyleri oncelikle sorunun kaynagini bulup daha sonra eft yaparak degistirebiliriz. Ben tek bir seansla iliskiye girdim. Benim sorunum korkuydu. Ve benim gbi bir suru insan var burada insallah sizde fayda gorursunuz eft ilk basta cok sacma gelicek ama cok iyi arastirirsaniz anlarsiniz. Eft uzmanimda cok iyi bir insan yardimci olabilirim bana ulasirsaniz istanbul için...
Bana da yardımcı olur musunuz?tabiki yardimci olurum burdan bi arkadasa daha yardimci oldum ve o da duzeldi artik ozel mesaj yazin isterseniz daha iyi olur
Canım ben vajınısmus degıldım.Ama ılk bırlıkteliği 1 ay gıbı sürede yasadık.Bız ıkımzde tecrubesızdık.En son alkol aldım ve oldu rahat bırakıncaMerhaba arkadaşlar 5 aylık evliyim vajinusmus hastasıyım yaklaşık 1 ay önce tedaviye başladım suan da denemelere geçtik ve 2 haftadır deneme yapıyoruz benim ustte oldugum bir pozisyonla, özellikle dün 2.5 saat uğraştık nedense pns bir türlü girmiyor sürekli kayıyor neden acaba? Korkum falan da yok artık, olsun bitsin istiyorum ama yok kayıp kayıp duruyor ya öne ya arkaya... Bu durumda ne yapmam gerekiyor acaba yardımcı olursanız sevinirim
VajinismusunuzBana da yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?