Ben atlattim canim 1.5 yil olmadi ama sebebi pkoydu yani hicbir sorunun olmadigi zaman asla gebelige engel degil ama pko beni baya bekletti suan cok sukur hamileyim simdide dogumu dusunuyorum acaba normal.yapabilirmiyim diye ki bence yapabiliriz sonucta onemli olan atlatmakhanımlar iyi akşamlar
bende vajiyi yenip bebek sahibi olmak istiyorum..
ama şimdide olmuyor acaba düşünüyorum geçen süreçdeki korkularımdan dolayı bebk sahibi olamzsam
Daha ilişkiye giremiyorken çocuk istemeniz erken bence. Önce vajinismusu yenip eşinize alışın, evliliğinizin tadını çıkartın.
Kendinizi hazır hissettiğinizde çocuk kararı alın. Çocuk sadece duygusal olarak alınan bi karar değildir. Vücudunuz da hazır olmalı.
tesşekkür ederm canım yoksa tüm yorumlar yenmen lazım diye gelecektiDaha ilişkiye giremiyorken çocuk istemeniz erken bence. Önce vajinismusu yenip eşinize alışın, evliliğinizin tadını çıkartın.
Kendinizi hazır hissettiğinizde çocuk kararı alın. Çocuk sadece duygusal olarak alınan bi karar değildir. Vücudunuz da hazır olmalı.
Pardon o halde yanlış anlamışım geçmiş olsun :)pardon düzeltiyim vajiyi yendim
psikolojiben tam olarak anlamadım
vajinismusun etkisi ne? istiyormuşsunuz da çocuğu. gerçekten anlamadım :/
aminnnnnn darısı banaBende 2 sene önce kurtuldumm canim sirf bebek ozleminden kendim yendim,
6 ay korunmuştuk alışmam icin sonra bıraktık korunmayı ve 1sene hastanelerdeydim muayene, rahim filmi ,aşılama hepsi yapılmıştı ama olmamıştı oluruna bırakmıştım artik ki kendiliğinden geldi meleğim sukurler olsun ..
bütün arkadaşlarımız da kurtulur bir an önce inşallah
Rabbim sana ve isteyen herkese ňasib etsin canim
ayyy insallah bnde olurumBenn :)
Eşimle evlendiğimizde 9 ay boyunca ilişkiye giremedim 9 ayda yendim 11 aylık evliyken de hamiş olduğumu öğrendim canım:)
Olursun canım inşallahayyy insallah bnde olurum
Normal yolla mı yoksa ilaçlarla mı hamile kaldın canımBen atlattim canim 1.5 yil olmadi ama sebebi pkoydu yani hicbir sorunun olmadigi zaman asla gebelige engel degil ama pko beni baya bekletti suan cok sukur hamileyim simdide dogumu dusunuyorum acaba normal.yapabilirmiyim diye ki bence yapabiliriz sonucta onemli olan atlatmak
Normal yolla kaldimNormal yolla mı yoksa ilaçlarla mı hamile kaldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?