vajinusmusdan sonra anne olanlar

duhaduygu

.. Umudumuz , Işığımız Olsun ..
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
411
288
83
hanımlar iyi akşamlar
bende vajiyi yendim.. çok şükür
şimdide bebek sahibi olmak istiyorum..
ama şimdide olmuyor acaba düşünüyorum geçen süreçdeki korkularımdan dolayı bebk sahibi olamzsam

Son düzenleme:
hanımlar iyi akşamlar
bende vajiyi yenip bebek sahibi olmak istiyorum..
ama şimdide olmuyor acaba düşünüyorum geçen süreçdeki korkularımdan dolayı bebk sahibi olamzsam
Ben atlattim canim 1.5 yil olmadi ama sebebi pkoydu yani hicbir sorunun olmadigi zaman asla gebelige engel degil ama pko beni baya bekletti suan cok sukur hamileyim simdide dogumu dusunuyorum acaba normal.yapabilirmiyim diye ki bence yapabiliriz sonucta onemli olan atlatmak

Daha ilişkiye giremiyorken çocuk istemeniz erken bence. Önce vajinismusu yenip eşinize alışın, evliliğinizin tadını çıkartın.

Kendinizi hazır hissettiğinizde çocuk kararı alın. Çocuk sadece duygusal olarak alınan bi karar değildir. Vücudunuz da hazır olmalı.

inşallah olur. eşimde artık istediğini söyledi tüm arkadşlarını bebekleri oldu bizden snra evlenenlerin bile oldu.. çok şükür adet sancım dışında sıkıntım yoktu ama gecen ay adetim 4 gün geç oldu, bu ayda erken oldu aklım karıştı test yapsam mı yapmasam mı.
üstüne görme olabilirmi diye

pardon düzeltiyim vajiyi yendim

tesşekkür ederm canım yoksa tüm yorumlar yenmen lazım diye gelecekti

şimdi hazırım canım.. istiyorum tabi rabbim nasip ederse 2 yıld ır evliyiz vajiyide 6 ay falan oldu yeneli çok şükür şimdilik ilişkimiz güzel gidiyor hatta diorum keşke daha önce yenseydm diye
eşimlede konuştuk bu konuyu
ikizmizde istiyruz ama bakalım nolcek

ben tam olarak anlamadım
vajinismusun etkisi ne? istiyormuşsunuz da çocuğu. gerçekten anlamadım :/

Bende 2 sene önce kurtuldumm canim sirf bebek ozleminden kendim yendim,
6 ay korunmuştuk alışmam icin sonra bıraktık korunmayı ve 1sene hastanelerdeydim muayene, rahim filmi ,aşılama hepsi yapılmıştı ama olmamıştı oluruna bırakmıştım artik ki kendiliğinden geldi meleğim sukurler olsun ..
bütün arkadaşlarımız da kurtulur bir an önce inşallah
Rabbim sana ve isteyen herkese ňasib etsin canim

Benn :)
Eşimle evlendiğimizde 9 ay boyunca ilişkiye giremedim 9 ayda yendim 11 aylık evliyken de hamiş olduğumu öğrendim canım:)

aminnnnnn darısı bana

ayyy insallah bnde olurum
Olursun canım inşallah
Sana tavsiyem sürekli çocuk düşüncesiyle bir görevmiş gibi eşinle ilişkiye girme
Sevişmek istediğin için seviş çocuk yapma düşüncesini çıkar aklından
Ne kadar takarsan o kadar olmaz
Zaten baktınız 1 sene denediniz hamile kalamıyorsun o zaman doktora gidersin canım

Normal yolla mı yoksa ilaçlarla mı hamile kaldın canım

ben tam vajili sayılır mıyım bılmıyorum ama sonuna kadar aldığım hıc olmadı..yarım yamalak bı ılıskıde hamıle kaldım..başlarda çok bahane uydurdum kaçtım ama bebek ıstegı o kadar baskın cıktı ki..ne olursa olsun olacak dedım bu iş..zorla morla oldu..sımdı zaten deneyemiyoruz olsun en azından kafamda bıttı olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…