kız hıc yatmadan hamılemı kaldın bravo sana :)))))sezeryan olursun buyuk ıhtımal...
Merhaba kızlar şuan 5+4 günlük hamileyim ve vajinismusum.
benim durumunda olanlar yada vajinismuslu olupda bebeğini dünyaya getirenler burada deneyimlerimizi ve tecrübelerimizi paylaşalım.
Birbirimize destek olalım hem bebeğimizi dünyaya getirelim hemde vajinismusu yenelim.:Saruboceq:
bnde 5 ay cektım vajınısmus.sana adalga gecmek amaclı yazmadım kırıldınmı..benımde tecrubem var.hatta agız yoluna bosaldı dıe sınır ılaclarımı bıle bırakmak zorunda olmustum.bılıorum gebelıgın kızlık zarıylan bır alakası olmadıgını.yasmın senın adınada cok zuuldum dogumdan sonra tedavı olabılırdın.kurtajlan ıyılesmen ımkansızzzzılk bebek kurtaj olunca gebe olamama ıhtımalın bıle var allh korusun
merhaba katya,öncelikle belirteyim ki bende vajiliyim ama hamile değilim.seni tebrik ediyorum.inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini.her ne kadar vajili olsam da bende isterdim herşeye rağmen bebeğimin olmasını.ben seni vajinismus sayfasında da takip etmiştim.merak ettim nasıl hamile kaldın
Canım kırmızıya boyadığım kısmı anlamadım ne demek istedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?