bence yapamazsın normal dogummmmmmm
çok sevindim böyle bir konu açıldığına ben de hep merak edip soruyordum diğer forumda vajili hamile kalan var mı diye.allah kurtarsın bizleri bu illetten
ben yeni doğum yaptım her konuda yardımcı olmaya çalışırım ve halen vajiyim
lütfen esra LÜTFEN
zaten vajili olduğumuz için hassasız bi de üstüne gebelik ve doğum gibi olaylar eklendi
lütfen yorumların yapıcı ve bilgilendirici olursa sevinirim yıkıcı olma
ayrıca limoninin doktoru normal doğum yapabilirsin demiş üstüne bi laf etmeye gerek yok demi aksi yönde ki söyleyen neticede bi doktor
hemen anlatayım.vajınısmusken pskılojık tedavı goruodum vede sınır ılacları kas gevsetıcıler kullanıodum.onları kullanırken vajınanın ustune bosalmıstı esım spermlerın yurume yetenegı oldugu ıcın hamıle kalma rıskı olabılır dıe ılacları bırakmıstımmm...
Anladım canım iyi yapmışsın ... Şimdi kullanıyomusun o ilaçları...
merhabalar umarım herkez iyidir
selam arkadaşlar bu topik için öok sevindim bende vajinismusum ne yazık 3 seneye gircem 1 başarısız aşılamam var şimdi tüp bebek düşünüyoruz normal yolla kalmanıza çok sevindim
herhangi bi engelin yoksa normal yolla da kalabilirsin ama bu şekilde ne kadar doğru tartışılır.
ayrıca ben hamile kalma ihtimalimin çok az olduğunu düşünüyordum o yüzdende korunma gereği duymadım.:CüvCüv:
farkındaysan ^^ama bu sekılde ne kadar dıgru tartısılır ^^dıe bır cumle yazmıssın benım dedıklerımlen senın konustukların aynı seye gelıo..bosa celallenıp kalp kırdın
selam arkadaşlar bu topik için öok sevindim bende vajinismusum ne yazık 3 seneye gircem 1 başarısız aşılamam var şimdi tüp bebek düşünüyoruz normal yolla kalmanıza çok sevindim
canım senin kurduğun cümlelerle benimkiler farklı
ayrıca isteyerek hamile kalmıyoruz bunun içinde özel bişey yapmıyoruz
aynı amaca hizmet ediyosak ne güzel yani: tecrübelerimizi paylaşmak, insanları anlanaya çalışmak, sorularına bildiğimiz kadar eleştirmeden cevap vermek ve destek olmak gibi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?