Vajinusmuslu hamişler paylaşım alanı

çok sevindim böyle bir konu açıldığına ben de hep merak edip soruyordum diğer forumda vajili hamile kalan var mı diye.allah kurtarsın bizleri bu illetten

bence yapamazsın normal dogummmmmmm

lütfen esra LÜTFEN

zaten vajili olduğumuz için hassasız bi de üstüne gebelik ve doğum gibi olaylar eklendi
lütfen yorumların yapıcı ve bilgilendirici olursa sevinirim yıkıcı olma

ayrıca limoninin doktoru normal doğum yapabilirsin demiş üstüne bi laf etmeye gerek yok demi aksi yönde ki söyleyen neticede bi doktor

çok sevindim böyle bir konu açıldığına ben de hep merak edip soruyordum diğer forumda vajili hamile kalan var mı diye.allah kurtarsın bizleri bu illetten

teşekkürler canım vajinismus sayfasından takipçisiydim vajinismuslu olarak şimdi hamileyim artı olarak

nasıl hamile kaldınız diye sormayacağım ama ne kadar zamanda hamile kaldınız merak ettim,hani şans az ya o bakımdan

ben yeni doğum yaptım her konuda yardımcı olmaya çalışırım ve halen vajiyim

canım yanılmıyosam vajinismuslu lar sayfasınada yazmıştın
sana sormak istediğim o kadar çok şey varki şu an işdeyim mesaim bitmek üzere ama nasıl olsa buradasın umarım tecrübenle bana ve diğer vajililere yardımcı olursun

yeni doğan bebişinedeğmesin

hopppppppppp ne oldu sımdı anlamadım ben.ben bu rahatsızlıgı yasadım vede senın neler yasadıgını cok ııı anlayanlardanım ben.ben gayet yapıcı seyler yazdım.sana normal dogum nasıl mantıklı gelıor bana bır anlatırmısın.p...nis i alamayan bır ınsan cocuk kafasını nasıl cıkartabılır.normal doguma nasıl olumlu bakabılır?bana bunun bır acıklamasını yaparmısın?ayrıca doktorlara bakacak olsak ooooooooo yandık...hıc cocugu olmaz die teshıs koydgu hastaların art arda cocugu oluor..bu rahatsızlık doktorluk deıll kısının bılıncaltıylan ılgılı bır durum

ben bu sitede geçen sene yazmıştım arkadaşım vajinusmus vede hamile diye kimseyi inandıramamıştım ama bu kadar çok kişinin bu şekilde hamile kalabileceğinide zannetmezdimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı bu arada benim arkadaş doğurdu bebeği 7 aylık oldu bile hala aynı vajinusmus yani ama o çözmek için hiç birşer yapmıyor parmak egzersizi yapamam yok onu yapamam bunu yapamam delikafaduldendelikafadulden

bu arada nasıl oldu diye bende arkadaşıma sormuştum yani bunda sinirlenecek birşey yok insanlar yıllarca normal ilişkiye girerek hamile kalamazken bu şekilde nasıl kalınır diye merak ediyor insan ama işte bu çocuk işinin tamamen Allahın ol demesiyle olduğunun ibreti bu şekilde hamile kalanlar işte olucağı varsa oluyor ...

Anladım canım iyi yapmışsın ... Şimdi kullanıyomusun o ilaçları...

merhabalar umarım herkez iyidir

merhaba canım doğum yapmış tecrübeli biri olarak bize hamileliğiğni ve doğumunu anlatırmısın mümkünse ve korkularını

şu an benim en çok korktuğum şey vajinal muayene mesela sen bu durumda ne yapmıştın?

selam arkadaşlar bu topik için öok sevindim bende vajinismusum ne yazık 3 seneye gircem 1 başarısız aşılamam var şimdi tüp bebek düşünüyoruz normal yolla kalmanıza çok sevindim

selam arkadaşlar bu topik için öok sevindim bende vajinismusum ne yazık 3 seneye gircem 1 başarısız aşılamam var şimdi tüp bebek düşünüyoruz normal yolla kalmanıza çok sevindim

herhangi bi engelin yoksa normal yolla da kalabilirsin ama bu şekilde ne kadar doğru tartışılır.

ayrıca ben hamile kalma ihtimalimin çok az olduğunu düşünüyordum o yüzdende korunma gereği duymadım.:CüvCüv:

farkındaysan ^^ama bu sekılde ne kadar dıgru tartısılır ^^dıe bır cumle yazmıssın benım dedıklerımlen senın konustukların aynı seye gelıo..bosa celallenıp kalp kırdın

farkındaysan ^^ama bu sekılde ne kadar dıgru tartısılır ^^dıe bır cumle yazmıssın benım dedıklerımlen senın konustukların aynı seye gelıo..bosa celallenıp kalp kırdın

canım senin kurduğun cümlelerle benimkiler farklı

ayrıca isteyerek hamile kalmıyoruz bunun içinde özel bişey yapmıyoruz

aynı amaca hizmet ediyosak ne güzel yani: tecrübelerimizi paylaşmak, insanları anlanaya çalışmak, sorularına bildiğimiz kadar eleştirmeden cevap vermek ve destek olmak gibi.....

cnm bence bukadar umutsuz olma bence içini rahat tut. tedavi olmaya çalıştın mı ? netice vermedi mi?

mesajlara geç bakıyorum malum bebek durmuyor vajinal muayene hamileyken hiç yaptırmadım çünkü sezeryan olmaya karar vermiştim zaten vajiyim diyince doktor bakmıyor ilk gebeliğimde vajiden kurtulmaya o kadar kafayı takmıştımki hiç hamileleğin keyfini yaşayamadım hamile kıyafetini bile çok sonralarda giydim size tavsiyem işin ehli bir doktora gidin bazı kadın doğumcular vajinismus ney onu bile bilmiyor

ayrıca hiç kendinizi kasmayın vajili oldugunuzu unutun hamileliğin keyfini yaşayın 9ay sonra bir melek gelecek onu üzmeyin o herşeyi hissediyor anlıyor

:)))))))))))))))))))))))))))))

kızlar selam gerçekten çok komik vajili hamile kalmak insan duyunca gülmekten alamıyor kendini.. ama oluyor işte bende vajiliyim hemde 7 yıllık evliyim üstelik birde oğlum var.. sorularınız varsa yanıtlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…