Vajinusmuslu hamişler paylaşım alanı

kızlar selam gerçekten çok komik vajili hamile kalmak insan duyunca gülmekten alamıyor kendini.. ama oluyor işte bende vajiliyim hemde 7 yıllık evliyim üstelik birde oğlum var.. sorularınız varsa yanıtlarım

selam,allah bağışlasın oğlunuzu.benim soruları var ben de 3.5 yıllık evliyim vajiliyim(bu kabusuda niye böyle şirinleştiriyorsak)ne kadar zamnda hamile kaldınız özel birşey yaptınızmı?(biliyorum bu soru konu sahibinin canını sıkıyor)cvp yazarsanız sevinirim

mrb canım .oncelıkle gecmıs olsun.bende bu rahatsızlıgı yasadm.spermlerın yurume gıbı bır ozellıgı oldugu ıcın vajen agzına bosalma gerceklestıgınde gebelık olusabılıyor.bıraz kısmet meselesı.ben size onermıorum once hamılelık dusunmeyı ama.tedavı olup cınsel ılıskının tam anlamda yasanılması gerektıgınden yanayım.sonra zaten ıstedıgın zamn korunmasız sekılde gebe kalabılme ıhtımalın var. hamılelıkte hem rahatsızlıgını hemde gebelıgını nasıl dogum yapacagını dusunmek pek senın ıcınde saglıklı olmaz.bu rahatszlıgı yasayan ınsanlar normal dogum yapamaz buyuk ıhtımal.yanı hamılelıkten sonrada cınsel ılıskı gerceklesemıcek.
acıl sıfalar..

bu rahatszlık kesınlıkle bılıc altında yatan korkudan kaynaklanan pis bır hastalık.allh gercekten kımseye yasatmasın.vajenın bır bebek kafası cıkabılecek kadar esnek bır yapıya sahıp oldugunu bılmek bırazda olsa pen..si alma cesareteını artıracaktır.asama asama kendı ıradenızlen p...si elinizlen vajen ıcıne almaya calısın.

bence önce tedavi olun sonra hamile kalın çünkü doğum yaptım tabiki sezaryanla sonrasında halen devam ediyor sorunum... nasıl hamile kaldığıma gelince uyuşturucularla ilişkiye giriyordum.. emla ve xcloine sürerek.. ama çocuğu çok istiyordum tedaviyi bekleyemedim yumurtlama gününü gösteren testler var onlardan yaptım pozitif olduğunda kremlerimi sürdüm ilişkiye girdim ve allah nasip etti hamile kaldım..

özel bişey yapmadım canım ama biliyosunki vajili olan kişiler çok çeşitli yani azda olsa p...'i alabiliyosan ihtimalin var demektir. ben 5 aylık evliyken hamile kaldım
benimki planlı bi hamilelik değildi olsun diye uğraşmıyodum ama içden içe de olmasını da istiyodum çünkü 25 yaşındayım ve geç yaşta çocuk sahibi olmayı tercih etmiyodum.

sanırım sen bebek düşünüyosun en doğrusu vajiyi yenip hamile kalmak tabi ama bir yanda da annelik duygusunu yaşamak var.

bence akışına bırak vaji için uğraş ama ya bebek olursa diye stresede girme..

vajisiz günler dileğiyle...:Saruboceq:

bende vajinismusum diğer tarafta yazıodum hatta bugün burayı buldum:)
bende bebiş istiyorum yenmem çok zor zaten ama inş bu arada bunuda yenerim.bende hamile olabilirmiyim die düşünüyorum.1 hafta oldu daha içine giremiozda zaten üstüne boşaldı eşim içime epeyce girdi spermler ama bilmiorum acaba hamilemiyim

vajinismus olupta alttan muayeneyi rahatlıkla yaptırabiliomusunuz.ayrıca hamile kalırsak ordan muayene etmek isterlerse benim o yönde büyük korkum var

kız hıc yatmadan hamılemı kaldın bravo sana :)))))sezeryan olursun buyuk ıhtımal...

cnm çok ayıp etmişin burayı yeni actım ve direk senn mesajını gördüm vajili bir insan çok hassas ve kırılgan olur bnde vajiydim yendim çok şükür sonucta gebelik kızlık zarıyla alakalı dgl sperm vajina deliğindn akıp rahime ulasmıssa allahın da takdiriyle olur elbet.eleştrmeden ve alaycı bir üslup kullanmadn arkadaslara bilgimizi paylasşıp yardım edelim

cnm hiç moralini bozma yanılmıyrsam kürtaj olduktan sonra 2ay falan korunduktn sonra tekrar gebe kalabilirsn allah isteyen herkese verr kesinlikle imkansız dye bişey yoktur

kesinlikle katılıyorum,ama bence yasamadım ama normal dogum anında anne o an vajiyi falan düşünmez gbi geliyr.bebeğini dogurur gbime geliyr.vajili anne olmuş arkadslar hiçbirşey için geç dgl benki vajina deliği nerde onu bilmezdm eşimle ilişkye greblyrum artık.allaha inandıktn sonra gerisi çok basit sabır ve inanç,önce tedbir sonra tevekkül.kegel ve nefes egzersizi ve bol bol dua.allah yrdımcınız olsun:Saruboceq:

merhaba canım ben seni diğer vajili sayfasındanda hatırlıyorum yenmişsin tebrikler..
her açılan sayfada olduğu gibi burdada bazı düşünceli davranamayan insanlar var..
ben konu sahibi olarak sizden bu sayfayı sık sık ziyaret etmenizi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı isterim..

zehracım bu arada yeneli ne kadar oldu şimdi durum nedir anlatırmısın?

ayıp ettıgım nokta ne sölermısın bana.yatamıolar dıe alaymı ettım?gururlarınlanmı oynadım.kotu olan ne.hıc yatamadan hamıle kaldıgı ıcın bravo dedim.bır cok ınsan burada cınsel ılıskıyı gerceklestırdıgı halde gebe kalamıor ne gusel kendısı vajı hastası oldugu halde allh kendıne annelık duygusunu tatırmayı nasp etmıs.bunun neyı ayıp bana bunun acıklamasını yaparmısın.bende cektım bu rahatsızlıgı bendeeeeeeeeee anlıomusun.

oncelikle konuyu acan arkadasa cok tesekkur ediyorum bu konuyu ben acmak istiyordum ama firsatim olmadi bi turlu ...
bide lutfen butun arkadaslardan rica ediyorum sacma sapan yorumlarla kirilganliklarla alinganliklarla sayfalari doldurup bosa vakit kaybetmeyelim bes dakikadir bu sayfalari okuyorum daha faydali bi yoruma rastlayamadim ....

gelelim konuya
ben bes sene vajinusmusla ugrastim bir cok doktor psikolog deneyimim oldu en sonunda burdaki cogu arkadasin sayesinde kendi cabalarimla vajinusmusu yendim kasim ayinda ve ilk ayda ve ucuncu iliskimizde hamile kaldim ..
keske biraz daha gec olsaydi bebis biz olmaz diye korunmayi katmadik isin icine .. her neyse suan 21 haftalik hamileyim ve yurt disindayim burda ilk aydan itibaren her ay alttan muayene olmak zorundayiz burda boyle bi mecburiyet var ilk randevumda vajinal ultrasonla bakti doktorum penis seklinde ince bi alet vajinal ultrason bebek karnindan gorunmez dedi bununla bakalim dedi vajinusmus oldugumu anlattim yapamam cok korkuyorum dedim ...
ama bir yandanda bebisimi cok merak ediyordum
doktorum sen artik bi annesin bebisinin ve senin sagligin icin gerekli rahatlaman gerekiyor guclu olman gerekiyor dedi ve ben nefes egzersizleriyle o aleti icime alabildim
ve inanin hic bi sey hisetmedim girdigini bile anlamadim
suana kadar bes kez kontrole gittim ve uc kez alttan muayene oldum
her gidisimde icimde bi korku var ama oraya gidince doktorumun gulen yuzunu gorunce icim cok rahatliyor
yasli bi bayan doktorum cok sevecen ve icten bana surekli normal dogumu tavsiye ediyor istersen basarirsin dogum hic bi mudahelesiz yapilabilir insan isterse evde bile dogum yapabilir ben sana guveniyorum normal yapabilirsin diyor ...
halen korkularim var dogum konusunda ama kotu bi ameliyat gecirdim o yuzden ameliyatin ,bicak altina yatmanin zorlugunu cok iyi biliyorum ..
o nedenle insallah normal dogumdan yanayim allah yardimcimiz olsun suan korkularim ve tedirginliklerim cok fazla ama normal dogumuda yapabilecegime inaniyorum...

bundan sonra basimizdan gecen muayeneleri olaylari burdan paylasip birbirimize yardimci olalim .. ben hala kegel egzersizerine devam ediyorum .. ve nefes egzersizlerine bana cok faydasi oluyoooo ...

Öyle bir ihtimal yok güzelim.lakin rahim içine itilen kücük tüplere enjektör sokuluyor ve yavas yavas çekiliyor.rahim kazınmıyor.eski yöntemler yok.
ilk bebeğini aldırdın bidaha gebe kalamazsın diye bir sey yok.bunlar kadınların cıkardığı hurafeler.
rahim kürtajdan sonra en geç 6 hafta içinde kendini toparlar tek bir iz dahi kalmaz.
su siteyi uzun süreden beri takip ediyorum hep insanlar mahalle lafları ve yanlıs bilgilerle gelip buradaki pek cok insana akıl veriyor.
Ne bir araştırmıslık var,ne de bir uzmana danışmıslık.
sadece senin için demiyorum kusra bakma.Ama söylediğin de doğru değil bunu bil.
Bunu bütün uzmanlar bile sölüyor canım!

anlamada neden zorluk cekıosunuz gebe kalamazsınız demıorumkı ıhtımal var dıorum bunu butun doktorlar dıor.ve bu topıkte bır cok ınsan var kurtajdan sonra hamıle kalamayn.dıger tarafları gezın tatlım bak ıstersen bır sen.böle bır ıhıtmal yoksa neden kurtajdan hemen sonra korunun denılıor rahım kendını toparlasın dıe.ayrıca bu ALLHIN işi kurtajdan sonra hemen gebe kalanda var kalamayanda var...

Çocuk sahibi oldunuz ama hala ilişkiye giremiyorsunuz bu sağlıklı ve mutlu bir evlilik mi?
Elbette hayır.

Normal doğum yaptınız bu sayede vajen kaslarının genişleyip açılacağı ve ilişkiye girmenizi kolaylaştıracağını sanıyorsunuz.
Sorun vajinanın dar ve küçük olması değil, kadının korkusundan dolayı vajen kaslarının refleks olarak kasmasıdır.

Bu problemi yaşayan kadınlar bilir daha kadın bacaklarını bile kontrol edemiyordur ki vajinanın büyük küçük olması bu yazımızın kapsamında olsun. Sorunun bu şekilde çözümü hastanın iyileşmeye yönelik beklentilerini ve cinsel hayatına dair sorunların daha çözümsüz ve sorunlu hale getirilmesinden ileriye gitmeyecek bir metod olacaktır. .

ıki çocuğu olup yada gebe olup vajinismus için çözüm arayanların sayısı az değildir.

Bu yüzden vajinismus gebe kalmaya engel değil ama amacınız çocuk sahibi olmaktan önce normal istediğiniz an yaşayabildiğiniz spontan bir cinsel hayatınızın olması olmalıdır. bu konuda mutlaka eşinizin fikrinide önemsemelisiniz.

bos laflar dıyerekten buraya yorum yazan herkesı zan altında bırakıosun kımse sacma seyler yazmıokı ?hangı cumlelerın sana sacma geldgını sölermısın

(alıntıdır)

mrb arkadslar ben 2 yıllık vajınısmus hastasıyım .parmak egzersizi yapamayacak kadar ileri derecede olanlardanım.hamıle kaldıgımda ben normal dogum yapabılırım dusuncesı içindeydim ama sonuç gene hüsran.bebegımı sezzeryanlan dogurdum daha dogrusu dogurmak zorunda kaldım.alttan muayene bile olamıyordum.gebelık ilen sorun çözülmediğini anladım.psikolojik tedavi görüyorum şuanda.gerçekten bu sorunu yaşayan arkadaşlar bana yardımcı olursa sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…