kızlar selam gerçekten çok komik vajili hamile kalmak insan duyunca gülmekten alamıyor kendini.. ama oluyor işte bende vajiliyim hemde 7 yıllık evliyim üstelik birde oğlum var.. sorularınız varsa yanıtlarım
selam,allah bağışlasın oğlunuzu.benim soruları var ben de 3.5 yıllık evliyim vajiliyim(bu kabusuda niye böyle şirinleştiriyorsak)ne kadar zamnda hamile kaldınız özel birşey yaptınızmı?(biliyorum bu soru konu sahibinin canını sıkıyor)cvp yazarsanız sevinirim
selam,allah bağışlasın oğlunuzu.benim soruları var ben de 3.5 yıllık evliyim vajiliyim(bu kabusuda niye böyle şirinleştiriyorsak)ne kadar zamnda hamile kaldınız özel birşey yaptınızmı?(biliyorum bu soru konu sahibinin canını sıkıyor)cvp yazarsanız sevinirim
kız hıc yatmadan hamılemı kaldın bravo sana :)))))sezeryan olursun buyuk ıhtımal...
keşke doğumdan sonra olsaydım tedavi bilemezdim ki bunca zamana kadar süreceğini. geçtiğimiz ay kadın doğuma gittim beni herşey normal dedi hatta altdan zar zor muane oldum yumurtalıklarım normal çıktı ben kürtaj dan sonra çok korkuyordum ama herşey normal çıktı çok şükür. inş. tedavi sonuç verir artık çok bunaldım
bu rahatszlık kesınlıkle bılıc altında yatan korkudan kaynaklanan pis bır hastalık.allh gercekten kımseye yasatmasın.vajenın bır bebek kafası cıkabılecek kadar esnek bır yapıya sahıp oldugunu bılmek bırazda olsa pen..si alma cesareteını artıracaktır.asama asama kendı ıradenızlen p...si elinizlen vajen ıcıne almaya calısın.
kesinlikle katılıyorum,ama bence yasamadım ama normal dogum anında anne o an vajiyi falan düşünmez gbi geliyr.bebeğini dogurur gbime geliyr.vajili anne olmuş arkadslar hiçbirşey için geç dgl benki vajina deliği nerde onu bilmezdm eşimle ilişkye greblyrum artık.allaha inandıktn sonra gerisi çok basit sabır ve inanç,önce tedbir sonra tevekkül.kegel ve nefes egzersizi ve bol bol dua.allah yrdımcınız olsun:Saruboceq:
cnm çok ayıp etmişin burayı yeni actım ve direk senn mesajını gördüm vajili bir insan çok hassas ve kırılgan olur bnde vajiydim yendim çok şükür sonucta gebelik kızlık zarıyla alakalı dgl sperm vajina deliğindn akıp rahime ulasmıssa allahın da takdiriyle olur elbet.eleştrmeden ve alaycı bir üslup kullanmadn arkadaslara bilgimizi paylasşıp yardım edelim
bnde 5 ay cektım vajınısmus.sana adalga gecmek amaclı yazmadım kırıldınmı..benımde tecrubem var.hatta agız yoluna bosaldı dıe sınır ılaclarımı bıle bırakmak zorunda olmustum.bılıorum gebelıgın kızlık zarıylan bır alakası olmadıgını.yasmın senın adınada cok zuuldum dogumdan sonra tedavı olabılırdın.kurtajlan ıyılesmen ımkansızzzzılk bebek kurtaj olunca gebe olamama ıhtımalın bıle var allh korusun
Öyle bir ihtimal yok güzelim.lakin rahim içine itilen kücük tüplere enjektör sokuluyor ve yavas yavas çekiliyor.rahim kazınmıyor.eski yöntemler yok.
ilk bebeğini aldırdın bidaha gebe kalamazsın diye bir sey yok.bunlar kadınların cıkardığı hurafeler.
rahim kürtajdan sonra en geç 6 hafta içinde kendini toparlar tek bir iz dahi kalmaz.
su siteyi uzun süreden beri takip ediyorum hep insanlar mahalle lafları ve yanlıs bilgilerle gelip buradaki pek cok insana akıl veriyor.
Ne bir araştırmıslık var,ne de bir uzmana danışmıslık.
sadece senin için demiyorum kusra bakma.Ama söylediğin de doğru değil bunu bil.
Bunu bütün uzmanlar bile sölüyor canım!
oncelikle konuyu acan arkadasa cok tesekkur ediyorum bu konuyu ben acmak istiyordum ama firsatim olmadi bi turlu ...
bide lutfen butun arkadaslardan rica ediyorum sacma sapan yorumlarla kirilganliklarla alinganliklarla sayfalari doldurup bosa vakit kaybetmeyelim bes dakikadir bu sayfalari okuyorum daha faydali bi yoruma rastlayamadim ....
elifcim bende sana ve senin nezlinde bu topiğe tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.
benimde enbüyük şikayetim bu topiğin boş laflarla dolması ama biz bunlara tepki verdikçe eminimki bu tür davranışta olanlar vazgeçecek.
sanırım 21 haftalık gebesin bende 7+3 oldum cuma günü kontrolum var inş. bebeğimi ve kalp atışlarını görürüm.
ben daha alttan muayene olmadım ve beni en çokda bu durum korkutuyo! neyseki sen vajiyi yenip hamile kalmışsın
elifcim lütfen tecrübelerini bizmle paylaş; mesela eğer cvplamak istersen sana bişeyler sormak isterim. merak ettiğim konular gebelikte cinselliği nasıl ettirdin yani biz vajililer olarak deneme yapıyoruz fakat kendimizi kasıyoruz zorluyoruz bu durum bebeği nasıl etkiler ben daha doktorumla bu gibi şeyleri konuşamadım eğer bilgin varsa paylaşırmısın,
bide alttan muayenen nasıl geçti yani tvusg'de nasıl bir alet kullandılar muayene ne kadar sürdü şeyler,
ayrıca vajiyi nasıl yendiğini anlatırsan sevinirim.
bebeişine ve sana nazar değmesin canım
bu arada küçük meleğin cinsiyeti nedir? sen ne hissetmiştin sonuç ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?