bitanem istediğin kadar kullanabilirsin hiç çekinme zaten çok yakında sende bu sayfanın müdavimi olacaksın...canım p...s denemesinde o anı yakalamak çok önemli sürekli bu akşam yapmalıyım olmalı başarmalıyım dersen olmuyor inan bana ne zaman sen oluruna bırakırsan aman bu defada yarıda kalır nasıl olsa diye işi oluruna bırakırsan işte o an oluverir çok fazla kendini zorluyorsun psikoloğada gitsen sana söyleceğini aynı şey.... ben gittim kadın bana dediki benim cinselliğe bakış açımla seninki çok farklı ben sana sadece bilimsel olarak yöntem önerebilriim seni anlayamam dedi gerçektende öyle seni sadece bunu yaşayanlar anlar onlarda kendileri yaşadığı bölümleri sadece...o yüzden artık kendini şartlandırma canım biraz nefes al...
tamam canım sakin olmaya çalışıcam inşallah.bugün hiçbirşey yapmıcam reglden beri deniyorum biraz ara vermem gerek kesinlikle.burdada buldum seni ama inşallah yenersem senin yanında arkadaşlara yardımcı olmaya çalışcam.biraz yardımım dokunsun en azından bugünlerdeki sızlanmalarımı çektin benimde sana bir yardımım dokunur umarım
canım sen hele bi yen en güzel teşekkürü etmiş olacaksın... az kaldı hayırlısıyla bitecek bu iş sen morelini yüksek tut ve kendine güven bebişim...
inşallah bunun için çalışıyorum tatlım.sitede kuş uçmuyor herkes nerde ki.:44::44:
çalışanlar cuma yoğunluğu yaşıyorlardır evde olanlarlada kaynatma hazırlığı yaşıyordur umarım
hıımm doğru.inşallah herkes bu hafta zevkin dibine vurur.burdaki arkadaşların şimdi böel bir sorunu varmış onun için diyorum.diğer sayfadakilerde egzersizin dibine vursun
yawru kuşum burdakiler çoktan zevkin dibine vurmuş zaten baksana günlerdir kimse uğramıyorvajiyi yenince hiç bi problem kalmıyo demekki sırra kadem basıyorlar
merhabalar sevgili arkadaşlarım sizlere birşey sormak istiyorum
12 gün sonra iki ay olacak bu bu vajiyi yeneliiiii
ama şöyle bi durum var normalmı sizce
hani ilk girişteeee böle acı değil ama yanma gibi tuaf bir his var hadi başta normal dedim zamanal geçer dedim ama geçmedi acaba bu sureklı olacakmı bende sizde varmı böyle birşey
inşallah ya herseferinde daha koly olur dıye beklıyorum ama aynı..korkum böyle bir hamilelik dogum gibi şeyler oldugunda bi süre olmuyor o donemden sonra bunu yasamak :S Allah hepimizin yardımcıı olsun ne diyim..slm canım. bence böyle olması normal. zamanla göreceksin daha da rahat olacaksın.
ben vajılı degılım bazen de olsa ilk girişte yanma gıbı bısey bende de oluyor hala. normal bence.
merhabalar sevgili arkadaşlarım sizlere birşey sormak istiyorum
12 gün sonra iki ay olacak bu bu vajiyi yeneliiiii
ama şöyle bi durum var normalmı sizce
hani ilk girişteeee böle acı değil ama yanma gibi tuaf bir his var hadi başta normal dedim zamanal geçer dedim ama geçmedi acaba bu sureklı olacakmı bende sizde varmı böyle birşey
canım çok normal böyle olması kalbini inşirah tut bende 3 ay oluyo yeneli hala acı yanma oluyor ufak ufak zamanla daha kolay olacak.
venüscüğümmm yazdıklarının bir kısmını pazar günü uyguladımımmmm baaya farklı bir dat kattı sankimm:81: teşekkür ederimmm..
yağmurumm derinimmm zümrütcüğümm kaderimm merve kondummm nerde benim hocalarım arkidişlerimm tek venüsüm buralarda...
inşallah yoğunlukları yüzünden uğrayamıyolardır.Olumsuz bir durum olmasında
venüsüm sende ekle bende ekleyeyim burdakilere taktik olur.
Diyetisyen Müge Arslanın önerileri...
Cinsel performansı arttıran yiyecekler
Alkol ve cinsellik
Akolün enerjisi çok yüksek. Vücutta gereğinden fazla enerji olduğu zaman ise bu yağa çevriliyor. Dolayısıyla fazla alkol alındığında yağlanma ve damar tıkanıklığı hızlanıyor. Vücuttaki uç damarlar (eller, ayaklar ve yüzdekiler) genişlediği için ereksiyon sırasında penise giden kan miktarında azalma oluyor.
Ne kadar vitamin o kadar performans
-E vitaminin antioksidan özelliği, penis içerisindeki dokuların özelliklerini ve damar sistemini koruduğu için faydalı oluyor. Aynı zamanda erkeğin testis fonksiyonlarında da iyileşmelere yol açabiliyor.
-B vitamini, özellikle diyabetik olan bireylerde diyabetik şikayetler ortaya çıkmadan önce kullanılması gereken bir vitamin. Sinirlerin şeker hastalığından en az zararı görmesini sağlıyor ve kendini yenileme kapasitelerini artırıyor.
-Selenyum sperm hareketlerini ve kalitesini artırmak için öneriliyor.
-Çinko hem ereksiyon hem de sperm üretimindeki basamaklarda görev alan bir mineral olma özelliğine sahip.
Cinsel performansı arttıran yiyecekler
Kayısı: A vitamini ve potasyum bakımından çok zengindir. Kasların ve beynin daha düzenli çalışmasını ve daha az yorulmasını da sağlar.
Fındık, fıstık, ceviz ve badem: Lif, protein ve vitamin bakımından zengindirler İncir: Şeker oranı yüksek olmasına rağmen kan şekerini hızla yükselten şekerden olmadığı için tüketilmesinde bir sakınca yoktur. Muz: Mineral, magnezyum, demir, lif ve C vitamini bakımından zengindir. Bağışıklık sistemini güçlendirir, sperm üretimini artırır.
Sarımsak: A1, B1, C kükürtlü yağı içerisinde bol miktarda akil sülfür bulunur. Canlılık verir, hem kadın hem de erkeklerde cinsel gücü artırır.
Havuç: Yoğun A vitamini içerir. Kuvvetlendirir, güçlendirir ve cinsel gücü arttırır.
Mercimek ve kuru baklagiller: Protein, yağ, karbonhidrat sodyum, kalsiyum, demir, mineraller içerir. Zekayı geliştirir ve cinsellik üzerinde etkilidir. Pekmez: Demir, kalsiyum ve potasyum içerir. Tahinle alınması etkisini artırır.
İstiridye: İtalyan ve Amerikalı bilim adamlarının yaptığı çeşitli araştırmalarda içerdiği bazı aminoasitlerin cinselliği sağlayan hormonları tetiklediği görülmüştür.
Havyar: Uzun yıllardır afrodizyak olarak kullanılmaktadır. İçerdiği çinko miktarı nedeniyle erkeklik hormonlarının yapımını artırır. Çinkonun aynı zamanda sperm kalitesini de artırdığı belirlenmiştir.
Çikolata: İçerdiği seratonin ve daha da önemlisi fenetilamin maddeleri nedeniyle hafif cinsel istek artırıcı etkiye sahiptir.
Ginseng: Geleneksel Çin ve Güney Amerika tıbbında cinsel gücü artırmak üzere kullanılan bir köktür.
yaklaşık 4 ay önce vaji olayını geçtim şükürler olsun ama hala ağrı ve acı oluyor
dayanılmayacak kadar değilde hani 4 ay oldu ya normale dönsün acı duymadan zevk almaya çalışayım istiyorum.Almanyaya bir arkadaşım gelin gitmişti oda bizim sıkıntımızdan muzdarip olmuş vajinismus imiş
doktoa gitmiş doktor posterisan.......... başlangıçlı uzun isimli basur ilacı vermiş diyoki okadar kolay ve rahat olduki onunla oda aşmış şükürler olsun şimdi netten araştırdım türkiyedeki eczanelerde yok sanırım eğer bulabilen biri varsa birlikte araştıralım bende almak istiyorum.İlacı kendim kullanmadığım içinde diğer vaji sayfasına yazmaya çekiniyorum ne olur ne olmaz diye.almanyadaki bi lacı burda nasıl bulabiliriz acep kıza kargoyla yolla diyecektim çok pahalı olur diye diyemedim istanbulada taa yazın gelecekmiş ozamana usta olurum heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?