Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
aaaaa nette buldum hemde satılıyor ama 2 çeşit var sanırım hangisi arkadaşınınki bebişim ????

ayyyyyy bi ilaç kullanmayla çözülüyorsa süpppeeeerrrrr bişey demektir inşallah öyledir ama vajili birinin denemesi gerek bizden geçti artık

mrb banada yardımcı olursanız cok sevinirim bende basarmak istiyorum artık 1 yıldır evliyim ama olmadı hala çok korkuyorum doktora gitmektende cekiniyorum nolur yardım ediinnnn

mrb banada yardımcı olursanız cok sevinirim bende basarmak istiyorum artık 1 yıldır evliyim ama olmadı hala çok korkuyorum doktora gitmektende cekiniyorum nolur yardım ediinnnn

merhaba canım hoşgeldin...hiç denemeniz oldumu ? dr gittinmi ? korkunun nedeni nedir ????

hiç psikolğa yada jinekoloğa gitmedin o zaman bu durumla ilgili canımcım ???

doktora gitmedim ilk gece cok az girdi az bişey kan geldi sonra acıyo diyerek ittim eşimi dahada olmadı hangi doktora gitmem gerekiyo ne yapmam gerekiyo bilmiyorummm kafam cok karısık yaaa

doktora gitmedim ilk gece cok az girdi az bişey kan geldi sonra acıyo diyerek ittim eşimi dahada olmadı hangi doktora gitmem gerekiyo ne yapmam gerekiyo bilmiyorummm kafam cok karısık yaaa

canım psikoloğa gidebilrsin istiyorsan ama burada 100lerce arkadaş kendi çabalarıyla yendi parmak egzersizi yaparak zaten doktorlarda bunu yaptırıyor vajine dokunabiliyormusun hiç baktınmı inceledinmi ?

selam kızlar
benm işler yoğum biraz 2010 hesaplarıyla uğraşıyorum

bnm durumlar aynı ilişki oluyo ama bende zevk yok
eşimde boşalamıyo. ( onunda ilk deneyimi )
bekarken ne kolaydı herşey kaçamaklar ne tatlıydı
şimdi niye böyle oldu anlamadık.

istemiyo musunuz birbirinizi diceksiniz ama yok öyle bişey 4 yıl birlikteydik
sevişmeler fln güzel geçiyo bişeler hissediyorum ama ilişki esnasında olmuyo olmuyo olmuyo
fizyolojik bi sorun yok eşimde ürologa gidip test falan yaptırdı ama acaba psikolojik bişey mi?

Son düzenleme:
evet dokunabiliyorum ama içine değil yani tuhaf oluyorum dokununcA

canım ilk zamanlar tuhaf hissediyosun bizde aynıydık ama zamanla alıştık bak üzerine gidince 1 haftada bile halledenler var önce bi sakinleş ben bunu yapacağım de kendine güven ve bir an önce başla bebişim egzersizlere kayganlaştıcı ile yapıyosun çok kolay oluyor hiç korkma inan bana biz bunu kafamızda büyütüyoruz korkulacak hiç bir şey yok...% 100 çözümü olan bir sorun vajinusmus sende yeneceksin hiç merak etme güzelim...

canım sen yeneli ne kadar zaman oldu ??? eşim boşalmıyo derken bunu anlamadım ??? her posizyonda yapabiliyormusunuz ????

çok sağol peki doktora gitmeme gerek varmı kayganlastırıcıyı doktor yazınca alıcam öle değilmi çok şükürki eşim bişey demiyo anlyısla karsılıyo bazen ağlıyorum olmuyo diye bazende diyorum beni bayılt diye

ya ama acı ve ağrı oluyor diyor venüstendim

zeynepcim acı olsa bu kadar kişi başarabilirmi ? başarır başarmaz 4 defa üst üste ilişkiye girenler var öyle olsa girerlermiydi...ben bile yendiğim zaman 2-3 defa daha yapmıştık...

ya ama acı ve ağrı oluyor diyor venüstendim

canım kuruluktanda olabilir bu bak alttada ne yazmış kız yazın gelecek o zamana kadar usta olurum ben demiş...sorarız şimdi yarene neden öyle hissetiğini aklında şüphe kalmasın bebişim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…