aaaaa hiç yaparmıyız bizzzayyyy yeni bi dedikodum var walla ama hepinize nasıl anlatcam ki oyyy oyyy
burdayım yaw kız 16 nereye gittin cnm geçmiş olsun bebişim sana bende dün 2. çızgı silik çıktı burada
seni gidi seni benimde dün belime igneler battı cumartesiden beri tık yok bizde bayagı ara verdik arayı kapatmamaız lazım
bu aralar hormonlar tavan yaptı hepimizin ayyyy amannn amannn
aaaaa hiç yaparmıyız bizzzayyyy yeni bi dedikodum var walla ama hepinize nasıl anlatcam ki oyyy oyyy
mart ayı yaklaşıyoya ondan heral içimizdeki kedi rahat durmuyor tırmalıyor bizi içten içekediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay çooook merak ettim çatlatma ulen adamı:84:
mart ayı yaklaşıyoya ondan heral içimizdeki kedi rahat durmuyor tırmalıyor bizi içten içekediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
seni gidi seni benimde dün belime igneler battı cumartesiden beri tık yok bizde bayagı ara verdik arayı kapatmamaız lazım
nasıl olcak şimcik anlat bakalım kim kiminle nerde ne yapmışşşş
sen hele bi dur azcık tık tık lamabenim içerisi boş doldurmak lazım acilen seninki dolu büyük ihtimal kaynaşma sen bekle biraz
anam 3nüze birden özelden yazana kadar 1 saat geçecek telebeğe diğer taraftan anlatırım ama ben 3 de tepkisini merak ediyom aynı anda msn varsa özelden yazın ekleyemharekete geçmek için plan kurmak lazım
kızzzz cimbom herkes geldiiiii bi sen gelemedinnnnn
dur gelıyommmmmmmm
kuzum ben geldim ama venüs eklememiş sanırım beni daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?