Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
Yaşamın bir yarısı sabır, diğer yarısı da şükürdür..
Ama bir yarısı daha vardır ki, o da şükredilecek işleri yapmakla geçmelidir...
M[SIZE=+0]evlâna +
[/SIZE]​
Yirmi yaşında yakışıklı,
otuz yaşında güçlü,
kırk yaşında zengin,
elli yaşında akıllı olmayan insan
hiçbir zaman yakışıklı, güçlü, zengin* ve akıllı olamaz
Herbert
* zengin, verebileceği şeyi çok verebileceği kimsesi çok olandır...

KÜÇÜK ŞEYLER

Küçük bir beden, çoğu kez büyük bir ruha yataklık edermiş.
Ufak balıklar daha lezzetli olurmuş.

Ateşe küçük odunlar atılırsa alevler artarmış, büyük odunlar alevi söndürebilirmiş.
Her küçük şey mutlaka bir işe yararmış.
Sağanak dediğimiz, küçük damlalardan ibaretmiş.
Ufacık bir yağmur,kocaman bir toz bulutunu yok edebilirmiş.
Muazzam bir aydınlık, küçük bir delikten görünebilirmiş.
Küçük bir saman çöpü, rüzgarın yönünü gösterebilirmiş.
Bütün bir hasat,bir kıvılcım yüzünden elden gidebilirmiş..
Büyük bir geminin batmasına, küçük bir delik yetermiş.
Çok veren malından, az veren canından verirmiş.
Yükte hafif olmak, pahada ağır olmaya engel değilmiş.
Deve büyükmüş ama ot yermiş, şahin küçükmüş ama et yermiş.
İnsan küçük bir adama iyiliği dokunduğu zaman cömertliği öğrenebilirmiş.

Büyük adama iyilik ederse öğreneceği şey, ızdırap olurmuş.
Büyük makinaları küçük çarklar çalıştırırmış.
Büyük adamın büyüklüğü devam ediyorsa bunun sebebi; onun küçük adamlara gösterdiği özenmiş.
Bazen büyük bir AŞKI başlatan, küçük bir gülümseme imiş.
Büyük yazıları yazmak için küçük noktalar, virgüller gerekirmiş.

Simite lezzetini veren küçük bir susam tanesi imiş.
Ulu bir çınarın veremediği kokuyu,küçük bir papatya verebilirmiş.
Büyük paralara alınan hediyelerin sağlamadığı mutluluğu, küçük bir BAKIŞ sağlayabilirmiş.
Küçük sevinçleri bilmeyenler, büyük keyifler yaşayamazmış.

Öyleyse 'küçük' deyip geçmeden önce, ne kadar 'büyük' sonuçlara varabileceğini düşünelim. Küçük bir damlayı, bir gülümsemeyi, noktayı, virgülü, bir ağacın dibinde biten gülü, bir susam tanesini, sevgilinin sesini hafife almayalım.. Küçük dediklerimizin aslında ne kadar büyük olabileceklerini, onların yokluğunu beklemeden fark edelim. Çünkü yanımızdayken değerini bilmediğimizi, bildiğimizde bulamayabiliriz.

Çıkınınızda; küçük bir gülümseme, bir yağmur damlası, bir papatyanın kokusu, üç noktanız, unutulmaz küçük bir anınız hep olsun. Küçük de olsa varsın olsun. Çünkü o küçük çıkınlar nasılsa bir gün, büyük denkler olacaktır. Yeter ki, sabretmeyi ve biriktirmeyi bilelim küçük küçük....

Son düzenleme:
nazlıcım nasılsın bebiş nasıl

Canım benim,iyiyim...Ayy mesajını görmedim,diğer vaji sayfasına girdikten sonra çok uykum geldi çıktım...istirahatteyim,sürekli yatıyorum...Mide bulantılarım ve baş ağrım oluyor sık sık...ilaçlarda uykumu getiriyor,şu bir ayı atlatsam bitecek inşallah...Siteye girmeye çalışıyorum ama pek yardımcı olamıyorum,böyle oluncada kendimi kötü hissediyorum..Allahtan sizler hep yardımcı oluyorsunuz arkadaşlara,çok dua alıyorsunuz çok...Hep kendimden bahsettim yaa...Sen nasılsın,tatlım?Nasıl gidiyor hayat?Vallahi iyi kaynatıyorsunuz kızlarla,ben şuan izlemekle yetiniyorum.Bulantılarım bir geçsin burada,sizlerleyim yine..

Son düzenleme:

kıyamam yawrum sana allah allah durup dururken ne oldu sana bebişim yaaa ?? hiç bişey yoktu en son konuştuğumuzda aman aman dikkat et kendine canım benim bebeğinden daha önemli bi şey yok...üzüldüm canım rabbim tez zamanda şifa versin bebişini ve seni korusun ayyyy senin bebiş bi doğsun yanaklarını ısırmak lazım amma nazlı çıktı bu yawww bebişim sen hiç siteyi düşünme biz onlarla kavga döğüş ilerliyoruz olmadı sopayı gösteriyorum yapıyorlar sen bi sağlığına kavuş daha çok kaynatırız yawww anacım benim regl daha bitmedi bu gün 7. günüm akşama tekrar bi banyo yapıcam mantar kremi sürücem şu mantar bi geçsin ondan sonra jelcezimi deneyecem gerçi misafir var evde ama h. sonu gider diye tahmin ediyorum başka misafir gelmezse prezervatifle falan yapmak lazım kaç gün oldu yawww kociş duvarlara tırmancak yoksa

bana mı bubanaysa iyi sayılırım kuşum ama grip oldum çok halsizimmaşallahınız var yine bigün girmedik dağıtmışsınız ortalığı

oyyyy hemşom kıyamam sana geçmiş olsunnnn nerelerdesin sen yaaaa yoksun hiç yoksa reglim mantarlıyım diye sendemi bana soğudun

kız ne yedin ne içtin anammmmmm kudurdukça kuduruyon kocişine acıyom walla yandi adam
hormonlarım tavan yaptı bacım kac günden beri hasretim kocişe normal yane
bana mı bubanaysa iyi sayılırım kuşum ama grip oldum çok halsizimmaşallahınız var yine bigün girmedik dağıtmışsınız ortalığı
sana tabi tatlım. geçmiş olsun canım salgın var salgın dikkat et. kimse tutamıyor canım bizi

ayyyyy kahretsin bu gün yine çok sexsiyim yawwwwwww ama vajide tadilat var oda ayrı bi konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…