sağol canım kocişten bulaştı hasta oldumyakın temas yaramadı bana kız senden soğunur mu her eve lazım senden bi tane
sağol canım kocişten bulaştı hasta oldumyakın temas yaramadı bana kız senden soğunur mu her eve lazım senden bi tane
venüs bize diyor
ayyyyy kahretsin bu gün yine çok sexsiyim yawwwwwwwama vajide tadilat var oda ayrı bi konu
ama ama hiç görüşemez olduk dedikodu yapamaz olduk yawwww
bak nasıl da biliyo kendinisağol kuşum dikkat edicem gerçi iş işten geçti ama niyse dün ben nereye gittim biliyomuuuuuuuuussuuunn
kim biz mi dedikodu mu hiç yapmayız ki öyle şeyleri ama
kelebek nıre kactı gene
kız gene neler giydin bakım de sexisin sen. sexilik senin geninde var bacım:90: :76::76::76:
kim biz mi dedikodu mu hiç yapmayız ki öyle şeyleri ama
walla sabah sabah kocişi kudurttum balımbizde kalan kankası varya onun arabası ile sabah beni ve bi arkadaşımı işe bıraktılar trafik felçti öyle bi yerde durdularki bende tam iniyodum kocişe dedim öpmeden inmem şimdi sırasımı dedi evet bu işin sırasımı olurmuş dedim o trafikte herkesin içinde acayip bi öpücük fırlattım akşam olacakların avansı sansın diye arkadaşım diyo kız sen manyaksın 1,5 sene oldu bu ne ateş kociş neye uğradığını şaşırdı bu ona akşama kadar yeter :90::90:adamın gözlerinden alev çıktı nasıl öptüysem hala dudaklarım yanıyor
walla sabah sabah kocişi kudurttum balımbizde kalan kankası varya onun arabası ile sabah beni ve bi arkadaşımı işe bıraktılar trafik felçti öyle bi yerde durdularki bende tam iniyodum kocişe dedim öpmeden inmem şimdi sırasımı dedi evet bu işin sırasımı olurmuş dedim o trafikte herkesin içinde acayip bi öpücük fırlattım akşam olacakların avansı sansın diye arkadaşım diyo kız sen manyaksın 1,5 sene oldu bu ne ateş kociş neye uğradığını şaşırdı bu ona akşama kadar yeter :90::90:adamın gözlerinden alev çıktı nasıl öptüysem hala dudaklarım yanıyor
bana kuduruk diyene bakkk . abbbbooowwwwww ortalık fena karısacak akşammmm
aaaaa hiç yaparmıyız bizzzayyyy yeni bi dedikodum var walla ama hepinize nasıl anlatcam ki oyyy oyyy
misafir var bacım karışamayacak ki maksat kudurtmak olsun
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyt be maşallah ben diyorum kzıım sana ateşler fıskırıyor diye senden
özeldenmi yazcan zor olur kız burdan yaz işte
misafir var bacım karışamayacak ki maksat kudurtmak olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?