arkadaşlar ya bana yardımcı olmayacakmısınızz evliyim ve hala ilk gecemi yaşayamadım tam herşey olup bitecek diye düşündüğüm anda bişeyler oluyo korkuyorum kasılıyorum terliyorum ve bağırıyorum neden korkuyorum ben ya niye beceremiyorum sakin kalmayı ne olur yardımcı olun uyuşturucu kremler kullansam işe yararmı acaba lütfen cevap yazın artık şu illetten kurtulmak istiyorum cevabınız için şimdiden tşekkürler
Günaydın kızlar...
Pazar günü kimse olmaz yine ama yazmak istedim...
Daha önce söylemiştim bi defa leke şeklinde kanama oldu ilişkide sonra da çok fazla kanamam oldu sanırım zardan kurtuldum demiştim...
Dün ilişkiye girdik yine kanamam oldu. Ama bu sefer geçenki gibi değil. Sanki pıhtı gibi birşey geldi sonra durdu devam etmedi...
Eşim son kalan parçaymış artık kanama olmaz dedi. Umarım öyle olur...
canıcmım seni korkutmak istemem ama aynı sorun bende ilk gece olmuştu pıhtı gibi geldi resmen ve çok kanama oldu şuan seninle aynı şeyleri tarif ediyorum açıkcası ben ertesi gün doktora gittiğimde zarın ilerisindeki damarlar çok ince olduğu için zedelenmeden dolayı pıhtı geldiğini ve bu kadar kanamam olduğunu gördü doktor alttan muayene ile
dilersen bi doktora gözük derim sana....
Canım benim ilk geldiğinde leke gibi geldi...
Sonraki ilişkide aşırı şekilde kan geldi. Ama son yaptığımızda sadece 1 damla kan ve pıhtı şeklinde birşey geldi o da yapmaya çalışırkendi. Sonra git gellerde falan bir sorun olmadı devam etmedi yani. Bir dahakine bakıcam tekrar gelirse gidicem artık ben de...
işte aynı sorunlar ama seninkinde parça parça gelimiş olay benim bir gecede oldu kaydirigubbakcemile3
sen y,ne bi bak eğer kan gelirse felan ihmal etme git doktora canım ne olur ne olmaz
nerde bu vajiyi yenen hatunlar kimsecikler kalmamış buralarda opuyorumnanaktan
ahhh canım ben burdayım ama kimsecikler yok
nerde bu hatunlar hihoyyythafta sonu naptılar yorgunmu düştüler anlamadımki süprizzzzz
herkese merabalar pek kimse ugramıyor sanırım yada karsılasamıyoruz kurtulanlar kopup gidiyor heralde.. zamanla duygusal bi bag oluyor aslında burdaki insanlarla sadece vaji degil artık gündelik seyleride konusup paylaşası geliyor insanın ama konu baslıgına uymuyor ne yazikki neyse mutlu kalın
şekerim ben burdayım zemuszemus
merabalar twettycim nasılsın :) :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?