derıncım ask olsun neden benım oldugmu saklıyorsunkı ...bırde yanı bıhter falan dıyorsunbayanssulusmileAyyy benim kaydirigubbakcemile3
Kız Aşk-ı Memnu'yu izlemiyor musun Bihter bu kaydirigubbakcemile3
derıncım ask olsun neden benım oldugmu saklıyorsunkı ...bırde yanı bıhter falan dıyorsunbayanssulusmile
Ayyy benim kaydirigubbakcemile3
Kız Aşk-ı Memnu'yu izlemiyor musun Bihter bu kaydirigubbakcemile3
aaa evet bihtermiş. gülbenin küçüklüğüne benzettim. küçük bir kız gibi bihter burda..
kaydirigubbakcemile3 bende ilk bakısta heralde diziyi izlemedigim için ala ala derin bumuymus demiştim resmi inceleyince populer biri oldunu bi yerlerden gördümü farkettim (mızmızın gülben ergenin küçüklüğü yorumunada koptum)
Ben değilim ama böyle görünmek isterdim zemuszemus
slm kızlar ben işte internete giremiyorum.akşamları da siz yoksunuz.o nedenle pek yazamıyorum.ama hergün girip okuyorum.ben ilişkide artık sorun yaşamıyorum.yani önce girişte zorlanıyordum şimdi çok daha kolay oluyor.size tavsiyem ara vermeyin ne kadar sık yaparsanız o kadar rahat oluyor.yani en azından benim için böyle oldu.zevk olayı prezervatif kullanmadık iki seferdir.biraz zevk alabildim ama ben başka bir korunma yöntemi istemiyorum.bu da zora sokuyor işleri neyse yaşayp göreceğiz artık.hoşçakalın:))
venüs denememiş bu hafta . bende denemedim. hafta içi yüksek ihtimal. isteğimin gelmesini bekliyorum :kedi:
bide ben korkuyorum derin in kanaması olmuş tekrar. sıkıyorum bazen benimde olurmu senağlama
Merhaba herkese,
Azim ettim iki günde tüm sayfaları okudum.
Öncesinden bahsedilmiş, arkadaşlar sakın unutmayın, fantazi hikayelere devam. Bende gerçekten çok işe yaradı, üstelik iki taraflı. :)
Veeee, ben kocamın yüzünü o ilişki anında görmekten çekiniyordum. Yani garip bir duygu sonuçta, alışık değiliz. O yüzden ilk zamanlar devamlı gözlerimi siyah bi eşarp ile kapadık. bu hem kendimi iyi hissetmemi sağladı, hem de onun için ayrı bir fantazi oldu sanırım
Bir de enerji içeceklerini bırakın, canım ülkemin canım fındıkları ondan katbekat daha iyi! Deneyin, görüceksiniz.
Herkese mutluluklar,
tavsiyelerin için teşekkürler canım....bu siyah eşarp hiç aklıma gelmemişti benim hemen denemeliyim hihoyyytbu arada kızlar bişey sorucam doğum kontrol hapı isteği azaltıyormu ? bide hap bitince bırakıyoruzya regl gelene kadar o arada hap koruyormu yoksa tamamen korumasızmı kalıyoruz ?
Birde kızlar, lütfen ama lütfen emla, vazalin, bebe yağı hele hele yemek yağı kesinlikle sürmeyin!!
Durex Play kullandık biz, hayatım kurtuldu :))))))))
Ben bebe yağı bide gleit gelen kullanıyorum ikisindende memnunum...geçen gün başka bir marka kayganlaştırıcı almıştı eşim oda su bazlıydı ama hiç sevmedim sanki yapış yapış oluyor ve benim vajinin iç kısmını yaktı nedense....gerçi uyduruk bi markada değildi ama yanma oldu dönüp baktım yoksa emla mı diye kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?