Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

canım 1,5 yıllık evliyim ,,,bende öyle düşünüyorumm,,çok tırsıyorum doğumdan filan,,,çevremdekiler hep soruyolar,,,yoksa olmuyomu diye,,,sıkıldım bu sorulardan ,,,hayırlısı bakalımmmm

canım 1,5 yıllık evliyim ,,,bende öyle düşünüyorumm,,çok tırsıyorum doğumdan filan,,,çevremdekiler hep soruyolar,,,yoksa olmuyomu diye,,,sıkıldım bu sorulardan ,,,hayırlısı bakalımmmm

amaaaaaaaannn çevredekiler boşverin milletin ağzı torba değilki büzesin lülülülülülü

sen milleti boşver canım alışmana bak daha çok yenisin ben bile halen doğumdan değilde doğum sonrasından korkuyorum benimde şim ilk defa bu kadar istekli şekilde son 1 haftadır çocuk demeye başladı kaydirigubbakcemile3 bakalım hayırlısı

benim bitanemde hemen çocuk istiyo, düşün daha iki gün olmuş yeneli:) ben de senin gibi düzenli, sağlıklı bi cinsel hayatımız olsun istiyorum. bu işin tadına varmak istiyorum yani kaydirigubbakcemile3

benim vaktim olsa bir yıl falan daha beklerim ama bizim iş hayatımızla ilgili bi takım engeller olduğu için bu sonbahar gibi hamile kalmak istiyorum, ee bide otuzu geçirmek istemiyorum opuyorumnanaktan

evet canımm hayırlısııı,,,eşim 29 yaşında,,30 a dayandık diyooo,,artık zamanı diyooo,,,bende de kansızlık var biraz ,inşlh hamile kalacağım dönemlerde sorun yaşamam....bide bunu düşünerekten erteliyorum aslındaaa

hımmmm yaş olayını blmiyodum tabi
ee fazla geçede kalmamak lazım canım yine yaz son sonbahara doğru felan kalman lazım yaş ilerledikçe erkekte ve kadında tutması zaman alabiliyo ama belide olmuyo tabi hormonlara bağlı bişi
sen alışabildiğin kadar alışmana bak herşeyin hayırlısı kötüyü düşünme..

ben yeneli iki ay olacak nerdeyse :1rolleyes: bende herşey normal giderse eylülde başlıcam bebiş çalışmalarına benimde eşim erken diyo çocuk sorumluluğu almak düşündürüyor biraz onu sanırım :)

ben yeneli iki ay olacak nerdeyse :1rolleyes: bende herşey normal giderse eylülde başlıcam bebiş çalışmalarına benimde eşim erken diyo çocuk sorumluluğu almak düşündürüyor biraz onu sanırım :)

AYY YENDİĞİM İLK ZAMANLAR BENDE ÇOCUK DİYE DELİRİYODUM eşim istemiyodu o zamnlar sonra bi anda soğudum nedense şimdi eşim iştiyo ben tereddütteyim kaydirigubbakcemile3

bakalım biz kesin kararı verip ne zaman çalışmalara başlıcaz bilemiyorum

ben 25 oldummm,,,o kendini düşünüyooo:)) eylül filan iyi olur aslında,,tatili rahat rahat yapalım dimiii???kızlarr anlaşılan sonbaharda herkes hamile kalmayı düşünyooo,,,nüfus patlaması yaşicaz heraldeee:teytey:

ayyy erkenmiş bee canıms enin için ben senide 30 sandım kaydirigubbakcemile3
boşver erkeği yaa onların 35 ten sonrası sorun kadının da öle aslında 34-35 sonrası yavaş oluyomuş ama dedimya hormonlara bağlı bişi yani benim tanıdığım çok insan var öle 40 ın üstünde hatta ilk aya başarılı olan

bu gidişle öle olcak galiba vaji bebişleri sonbaharda patlıcak kaydirigubbakcemile3

herşeyin hayırlısı hepimiz için ALLAHherkesin gönlüne göre versin

aslında ben de şöyle güzel bi tatil yapalım istiyorum, önceden tatillerde de köşe bucak kaçtığım için, tatil bana keyif yerine keyifsizlik getiriyodu, düşün adam bi yılın stresini atıcak, gezicek, eşiyle bolca sev...cek yerde bide benim stresimi çekiyodu opuyorumnanaktan

bu tatilde onu ben kapaticam odaya :kedi:kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kapat kapat aynısını bende yapıcam bus ene
balayımız zehir gibi geçmişti geçen sene anlamadım ruh gibiydim ama bus ene süper olsun istiyorum :dance:

wuuuaaaaaawww kızlarrr,,,bu yaz bol sevişgenli geçecekkk,,,durmak yookkkhihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…