Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258

2 ay olacak ben bu hapı ne zaman çözecem hihoyyytwalla olurmu olur bebiş bu ne zaman nasıl geleceği hiç belli olmaz laelaelaelaelaeben daha dikkatli olayım o zaman opuyorumnanaktanönce bi teyze olayım baharla sen bi yakala bebişi sonra bizlere sıra gelsin kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3 inşallah canımcım hayırlısı bakalım

kızlar ben en son ki durumumdan bahsedeyim biraz...kayganlaştırıcısız yapamıyorum,,en sonki ilişkide çok rahattım,,ama bi öncekinde gitgellerde inanılmaz canım yandı,kayganlaştırıcı az sürmüştüm belkide ondandı heraldee,,,sizde durumlar ne alemde?ara sıra bu durumu yaşayanınız var mı?

canım ıslanma olmammıştır fazla kuruluk olduğu için sanın yanmıştır

valla benim 8 ay olcak halen ilk girişte tedirgin oluyorum sonrası çok rahat kafayı yicem mafoldumben ama ıslanma iyi olursa eşim sorun yok diyo ayy allahım yaa

galiba canım,,,bende ıslaklık çok olmamıştı,,,napalım yaaa herzamanda ıslaklık olmuyo kikafamçokkarıştı eşim istekli,,ama ben çok sık istekli olamıyorumm,,,onu da kırmak istemiyorumm,,hatta o acıdan sonra 1 hafta yapmak istemedimm,,,

kızlar akşam denem yaptık yine :kedi: ağrı yanma koku olmadı hiç bi şekilde alırken bile zorlanmadım çok rahattım alkisalkisalkis stres yapmıştım kaç gündür kokuyu falan kafamçokkarıştı ama dün gece çok sevindim sorunsuz olunca :) çok yoğun işlerimiz mayıs haziran yoğun oluyorz okuyorum arada gelip ama yazamıyorum gittim sanmayın hepinizi takip ediyorum :jeyyar:

Son düzenleme:
birde twetty sen bilirsin :) uzmanlaştın artık bu konularda doğum kontrol hapları bacak ve basenlerde kılcal damarların cıkmasına belirginleşmesine sebep oluyormuş doğrumudur :uhm:

valla şahsen bu konuyu hiç duymadım :uhm:

kız tüm sorunlar bitti bumu kaldı bi tek yahuuuukaydirigubbakcemile3

valla basenlerimde çıkmaya başladı görüntü rahatsız ediyor forumda baktım braz haptan bahsediyolar sende kullandığın için sorayım dedim

hımmm canım basenlerin çıkmadı doğum kontrol hapından değilki ama?hapı bu kadar büyütmeleri saçma bence yani sonuçta artık kadın oldun ve hormonların değişiyo bu gayet normal bişi neden tüm kadınlar popolu?işte bu yüzden yani genişliyosun anlatabildimmi?

benimde popom kalçalarım büyümeye başladı eşim dalga geçiyo bazen yanid ert etme bence normaldir vereliniortak

arkadasım suan kullanıyorum hap 4 ay oldu öle bişi hissetmedim ama diger arkadasın dediği gibi kadın oluyorsun hormonlar degişiyor

slm kızlar ben de vajiyi yeneli 1 kilo aldım ki zor kilo alırım her neyse ben hap kullanmıyorum ama bu kiloyu stresin sona ermesi ve rahata kavuşma sebebiyle aldığımı düşünüyorum:))bu arada kuruluk yaşayan arkadaşlar dün gece ben de kuruluk yaşadım ama çok acı çekmedim demek ki zaman zaman olabiliyor böyle şeyler.şu durex playi ben de almayı düşünüyorum:))

arkadasım suan kullanıyorum hap 4 ay oldu öle bişi hissetmedim ama diger arkadasın dediği gibi kadın oluyorsun hormonlar degişiyor

bende beş aydır kullanıyorum şu son günlerde fazlalaşınca bakayım bi dedim bayada yazan olmuş işkillendim bende neyse kadın olduğum için cıkıyosa cıksınlar sorun değil ilerde başıma bişi cıkarmasında :1rolleyes:

Benim git gellerde acı olmadı hiç ama arada ben de kayganlaştırıcı kullanmak zorunda kalıyorum...

günaydın kızlar :)
ben pzt gecesi eşimle bu işi başarabilmiştim biliyosunuz,
dün gece ikinci denemeyi yaptık, ama bu sefer pozisyon değiştirdik, ben üste geçtim, p...in hepsini alabildim ama popoma baya bi baskı vardı, afedersiniz ama sanki tuvaletimi kaçıracakmışım gibi :)
sizde de oluyomu bu merak ettim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…