canım hapın koruma ihtimali hiçbir zaman %100 değil nunu unuutma
o arada yada içtiğinz aman hap seni kesinlikle korucak diye bişi mümkün değil çünkü benim çok tanıdığım bu şekilde hamile kaldı yani hap kullanarak
yinede o dönemde koruma olasılığı olduğunu söylüyo doktorlar ama sen yinede dikkatli ol..yani regl den bir kaç gün öncesinde kalma olasılığın çok az ama alahın takdiri yani :Saruboceq:
2 ay olacak ben bu hapı ne zaman çözecem hihoyyytwalla olurmu olur bebiş bu ne zaman nasıl geleceği hiç belli olmaz laelaelaelaelaeben daha dikkatli olayım o zaman opuyorumnanaktanönce bi teyze olayım baharla sen bi yakala bebişi sonra bizlere sıra gelsin kaydirigubbakcemile
kızlar ben en son ki durumumdan bahsedeyim biraz...kayganlaştırıcısız yapamıyorum,,en sonki ilişkide çok rahattım,,ama bi öncekinde gitgellerde inanılmaz canım yandı,kayganlaştırıcı az sürmüştüm belkide ondandı heraldee,,,sizde durumlar ne alemde?ara sıra bu durumu yaşayanınız var mı?
canım ıslanma olmammıştır fazla kuruluk olduğu için sanın yanmıştır
valla benim 8 ay olcak halen ilk girişte tedirgin oluyorum sonrası çok rahat kafayı yicem mafoldumben ama ıslanma iyi olursa eşim sorun yok diyo ayy allahım yaa
kızlar nerelerdesiniz yahuuukaydirigubbakcemile2
ben burdayıııııııııııımmmm
öff ama çok canım sıkılıyo
birde twetty sen bilirsin :) uzmanlaştın artık bu konularda doğum kontrol hapları bacak ve basenlerde kılcal damarların cıkmasına belirginleşmesine sebep oluyormuş doğrumudur :uhm:
valla şahsen bu konuyu hiç duymadım :uhm:
kız tüm sorunlar bitti bumu kaldı bi tek yahuuuukaydirigubbakcemile3
valla basenlerimde çıkmaya başladı görüntü rahatsız ediyor forumda baktım braz haptan bahsediyolar sende kullandığın için sorayım dedim
arkadasım suan kullanıyorum hap 4 ay oldu öle bişi hissetmedim ama diger arkadasın dediği gibi kadın oluyorsun hormonlar degişiyor
kızlar ben en son ki durumumdan bahsedeyim biraz...kayganlaştırıcısız yapamıyorum,,en sonki ilişkide çok rahattım,,ama bi öncekinde gitgellerde inanılmaz canım yandı,kayganlaştırıcı az sürmüştüm belkide ondandı heraldee,,,sizde durumlar ne alemde?ara sıra bu durumu yaşayanınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?