günaydın kızlar :)
ben pzt gecesi eşimle bu işi başarabilmiştim biliyosunuz,
dün gece ikinci denemeyi yaptık, ama bu sefer pozisyon değiştirdik, ben üste geçtim, p...in hepsini alabildim ama popoma baya bi baskı vardı, afedersiniz ama sanki tuvaletimi kaçıracakmışım gibi :)
sizde de oluyomu bu merak ettim opuyorumnanaktan
süpersin bak oldu bitti :lepi:
ayy olmazmı canım oluyo tabiki kaydirigubbakcemile3 ilişikiden önce wcye giriyorum sürekli yoksa kaçırcakmışım gibi geliyo kaydirigubbakcemile3
paki bu baskı geçicek mi acaba, o baskı varken zevk alabilecek miyim peki ??opuyorumnanaktan
herkese günaydııınnnna.s.
canım alışırsın zamanla onu hissetmezsin merak etme
paki bu baskı geçicek mi acaba, o baskı varken zevk alabilecek miyim peki ??opuyorumnanaktan
canım, bu insanoğlu da pek bi doyumsuz oluyo, iki gün önce nası yapıcam diye kara kara düşünürken hemen zevkin peşine düştüm baksanıza kaydirigubbakcemile3
kızlar ben dün kayganlaştırıcısız yaptım ilk defaaa,,,hiç zorlanmadım,,,dün ağlıyodum kayganlaştırıcısız yapamıyom diyee,,,moralim düzeldi,:sm_cool:süperrdiii yaniii,,,,inşlh hiç kullanmam artıkk,,,
alkisalkisalkisalkisalkisalkiskızlar ben dün kayganlaştırıcısız yaptım ilk defaaa,,,hiç zorlanmadım,,,dün ağlıyodum kayganlaştırıcısız yapamıyom diyee,,,moralim düzeldi,:sm_cool:süperrdiii yaniii,,,,inşlh hiç kullanmam artıkk,,,
ben de bugün sabah eşime kayganlaştırıcısız nasıl yapabiliriz diye sordum, o da hemen panik oluyosun, yaparız bi şekilde dedi. ben çocuk düşünüyorum ya kızlar, çocuk denemelerinde kayganlaştırıcı kullanılmıyor diye biliyorum, spermlerin yaşamasını engelliyormuş galiba bilmiyorumkismile
gerçi eylül gibi falan denicez, heralde o zamana kadar alışırım :)
valla canım,,ıslaklık iyi olunca kayganlaştırıcısız rahatlıkla yaparsın,,,durex kayganlaştırıcıyı nette araştırdım,spermi öldürmüyomuş,sağlık bakanlığından onaylıı filan,,o olabilir bak,,,ama eylül gibi düşünüyosanız o zaman kadar herşey düzene girer,,bizzde bebiş istiyoruz,,eşim artık korunmayalım diyoo,,,bakalım 1 ay geçti daha,biraz daha alışalım düzenli cinsel hayataaaa,kaydirigubbakcemile2 bakalım artık.....
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bence alışabildiğiniz kadar alkışın arkadaşlar ve ondan sonra çocuk düşünün
günaydın kızlar :)
ben pzt gecesi eşimle bu işi başarabilmiştim biliyosunuz,
dün gece ikinci denemeyi yaptık, ama bu sefer pozisyon değiştirdik, ben üste geçtim, p...in hepsini alabildim ama popoma baya bi baskı vardı, afedersiniz ama sanki tuvaletimi kaçıracakmışım gibi :)
sizde de oluyomu bu merak ettim opuyorumnanaktan
evet canım bende öyle düşünüyorumm,,,ama eşim yok diyo alıştık yeter bukadarı,,,filan zor durduruyorummm,,,,bilmiyorumkismile
süpersin bak oldu bitti :lepi:
ayy olmazmı canım oluyo tabiki kaydirigubbakcemile3 ilişikiden önce wcye giriyorum sürekli yoksa kaçırcakmışım gibi geliyo kaydirigubbakcemile3
nesi yeter deseydin yaaaaaaa
yaa varya bazen bunları anlamıyorum şu adamları kendilerinin işi tamam ya karşıdaki önemli değil yani bırak boşver canım yaa sen alışmana bak
gün aşırı yapki alışasın
hems en yeneli ne kadar olmuştu?
1 ay oldu canım,1 ay boyunca 1 gün ara ile yapabildikk,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?