ben hiç alıp içmedim..ama üstünde bile yazdığını, içindekileri araştıran herkesin görebileceğini söylediler....
canımcım ben senelerdir içiyorum hiç öle bişi duymadım
hatta içindekileride yazayım
TAURİN
Taurin, insan bedeninde doğal olarak meydana gelen şarta bağlı temel bir amino asittir. “Şarta bağlı temel” bazı durumlarda ya da bazı koşullar altında örneğin, aşırı stresli ya da fiziksel zorlanma olan zamanlarda, bedenden artan miktarda taurine temizlenir ve beden tarafında yeterli miktarda yerine konamaz. Taurin, insan bedeninin hayati fonksiyonları ile ilgilidir. Taruin bir antioksidan olarak hareket eder ve zararlı maddeler ile bağlanarak detoksifikasyonu geliştirir.
Taurin aynı zamanda da deniz tarağı, balık ya da tavuk gibi gıdalarda mevcuttur ve çoğu bebe mamasına da eklenir.
GLUKURONOLAKTON
Glukuronolakton bir karbonhidrattır.
İnsna bedeninde detoksifikasyon prosesleri ile meşgul olduğu yerlerde doğal oalak meydana gelir, bedenden atık maddelerin temizlenmesinde bedeni destekler.
Glukuronolakton, aynı zamanda da hububat ve kırmızı şarapta gibi gıda maddelerinde de bulunur.
KAFEİN
Kafein, zihinsel ve fiziksel fonksiyonlar üzerindeki faydalı etkileri ile tanınır. Reaksisyon hzıı, uyanıklılık ve konsantrayson gibi şeyleri geliştirdiği görülmüştür. Kafein aynı zamanda da dayanıklılık gerektiren aktivitelerde yağ yakmayı uyarır ve böylece bedendeki yağ depolarını kullanmamıza yardımcı olur bu da daha etkin bir enerji tedariği ile sonuçlanır. Kafein çay, kahve ay da çikolata gibi gıda maddelerinde de bulunur. Bir kuru Red Bull® Energy Drink hemen hemen bir finca kahve iel aynı miktarda kafeine sahiptir.
B-GRUBU VİTAMİNLER
B-grubu vitaminler,karbonhidratların, yağın ve proteinin birikmesi ve parçalanması gibi, enerji metabolizmasında önemli bir rol oynarlar. B vitaminlerinin aynı zamanda da zihinsel ve fiziksel performansı desteklediği bilinmektedir.
ACESULFAME K
ASPARTAM/SUCRALOSE*(şekerden yapılan bir tatlandırıcı)
hatta belki sana yanlış bilgi vermiş olabilirler bu taurin hakkında çok bilgi yazıyo ama taurin hk. bilgiyid burdan alabilrisiniz...
http://www.karaklavye.com/taurin.html