Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
slm kızlar adetim yeni bitmişti 2 kere birlikte olduk.herhangi bir sorun yok.ama benim kociş şehir dışına gitti 4 5 gün yok:(((yine yeni bir adet dönemi dahaa:))bekliycem artık...

ne güzel işte bi sorun yokmuş hihoyyyt özlersiniz birbirinizi gelince daha bi keyifli olur inşallah kaydirigubbakcemile3

Kızlar 3 gündür köyde dedemlerdeydim, az önce eve geldim...
İlk defa eşim evi batırmamış opuyorumnanaktan

kafayı yemiş durumdayım tatile çıkmak bile ölüm yaaa...uçak biletleriyle uğraşıyorum daha 2. tatilimi ayaralayacam uffff....

kafayı yemiş durumdayım tatile çıkmak bile ölüm yaaa...uçak biletleriyle uğraşıyorum daha 2. tatilimi ayaralayacam uffff....

ayyy tatili ayarladım deyipte uçak biletlerini daha yeni alcam deme sakın

kız bu zamana kalırmı uçak bileti çok pahalı dönem kampanyaları yakalaman lazım

ayyy tatili ayarladım deyipte uçak biletlerini daha yeni alcam deme sakın

kız bu zamana kalırmı uçak bileti çok pahalı dönem kampanyaları yakalaman lazım

ayyy balım kendimiz gitsek sadece 3 ay önceden ayarlardıkta çok kalabalık gidices herkesi bekleyince böyle oluyor akannehir 50 tlye uçak bileti bulduk bakalım kaydirigubbakcemile5

P...si çok fazla hissediyorum acı vermiyor ama içim burkuluyor sanki. rahatsızlık veriyor bana. nasıl tarif etsem canım ya bilmiyorum ki...

içinde bişeyler geriliyor gibi bir karıncalanma oluyor dimi bende öyle oluyorda :kedi:

ayyy balım kendimiz gitsek sadece 3 ay önceden ayarlardıkta çok kalabalık gidices herkesi bekleyince böyle oluyor akannehir 50 tlye uçak bileti bulduk bakalım kaydirigubbakcemile5

hımmmm anladım canım aman hiç kaçırma al hemen bileti kaydirigubbakcemile3
bizde allahtan bu sene arabayla gitcez arkadaşlarla bakalım yorgunluk olcak ama 3 şöför var zemuszemus

ayyy bi an önce gelsin artık şu tatil bayılcam yaaaaaaaaaaaaaaaa

içinde bişeyler geriliyor gibi bir karıncalanma oluyor dimi bende öyle oluyorda :kedi:

evet gerilme olabilir sanki vaji yeni açılıyor kafamçokkarıştı uuuff yaaa ne zaman normale döneceğiz... bu durunm bana zevk vermiyor biran önce bitsin istiyorum. kendimi sıkıyorum galiba o hissi hissedince. dok. söyledim canın isteği zaman zevk almak için yap dedi...

Back
X