Vajinusmusu yendim ama ...

Eski vajinismus hastası olarak bi tavsiye verebilirim. Penis aşamasında bol bol nefes al ve ıkın böyle yaparal penisin ilermesine izin ver senin izninle olsun ama girmiyo diye çıkarma pes etme.
Teşekkürler bu önerinin dikkate alacağım kesinlikle deneyeceğim

Bence öncelikli olarak birinin tanima ihtimaline karşı adinizi soyadinizi ve kendi fotograflarinizi kullanmamanizi öneririm. Sonra da bence vajinismus degilsiniz esinizin sertlesme problemi var. Kontrol sizde olsun. Siz uste gecin.
Vajinusmus hastalığı var kesinlikle ama çok ileri derece değil doktor üç gün sonra bitir gel bana dedi ama dedugum gibi eşim yorgundu üç gün içerisinde yapamadım eşim ne yapması gerektiğini de bilmiyor içeri az giriyor çıkıyor giriyor çıkıyor öyle olmucak sadece ileri diyorum ama bosalicam diyor bosaliyor üste cikicam herkez öyle demiş neredeyse

Eşin rötar kondom alsin. Kondomla deneyin ve sen ustte ol. Kondom hissiyatını azaltacak, rötar da ayni sekilde. Bir de sen ustte olursan süre tamamen uzar.

Merhaba bende dilatör seti aldım henüz kullanmadım. Bu aparatlar içeri girince kızlık zarı bozuluyor mu anlamadım ben durumu

Merhaba banda yardımcı olurmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…