VAJİNUSMUSU YENDİM TABİ Kİİİ :)

manolya355

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2022
27
20
3
30
Kızlar 26 yaşındayım 9 aylık evliyim sizinde böyle şeyler yaşadığınızı düşünerek bu konuyu açıyorum.Özelden sorunlarınızı yazabilirsinizi dertlerimizi beraber çözelim inşallah :) 1 ay vajinusmus yaşadım sıkıntı çektim ve çok şükür hepsini aştım

Geçmiş olsun

Nasıl yendin ben 2aydır tedavi görüyorum 2parmak aşamasındayım yapamıyorum parmaklar girmiyo

Nasıl yendiniz yardımcı olurmusunuz

Teşekkürler bide onlarla deniyim
Bende parmağı hiç alamıyordum acı hissediyordum ama dilatör seti gerçekten çok faydalı nasıl oldu anlamıyorsun acı hiç bir şey yok inanın yaptıkça özgüveniniz geliyor cok geç kalmadan deneye başlayabilirsiniz sormak isterseniz yazabilirsinizÜzülme zamanı değilde gülme zamanlarımız cok yakında olsun inşallah

Sizin adınıza çok sevindim. Ben de 6 aylık evliyim. Tek parmak yapabiliyorum ancak iki parmak olmuyordu. Burada yazılan pek çok şeyden sonra dilatör seti aldım. Üçe kadar yapabiliyorum ama dördüncü olmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…