Sen okulunu falan ayarladın mı? Gerekli dil sınavlarını geçtin mi? Ha deyince gidilip okul okunmuyor. ama imkanın varsa tüm bunları hallettiysen git ardına dahi bakma. Ailene düşkünsen çok zor oluyor ben perişan olmuştum ama yılmadım. Bu arada erkek arkadaşınla neden sevgili gibi olmayacakmışsınız oradayken onu anlayamadım.Anladım da neyse
Pardon pardon 4 yıllık burda yerleşince 2 yıl erasmusla geçiliyor kafam karıştı afedersiniz :)
Geçen yıldan fransaya giden orada okuyan bir arkadaşım var tercihine bilgi üniversitesi yazdı üniversite yurtdışına belgeler vize vs. düzenledi de ben ona erasmus dedim neden dedim bilmiyorum kusura bakmayın. :)
Sınavıda bu yurtdışına öğrenciler gönderen birkaç şirket var, onlardan birine başvurdum, şuanda orada kaydım var, ama arkadaşımın dediğini de araştıracağım. offf bilmiyorum ablalarım çok korkuyorumKendimi biliyorum eminim ama yurtdışı buuuu vamp insanlar aykırı tipler garip garip :1ninca: hiç bilmediğimmm yerlerrrrr çok çaresizimmm mafoldumben
ilk uçağa atlayıp gelmek iyi fikir aslında çıldırıp değilmi hehehe kaydirigubbakcemile5
Evet ben yazarken erasmus yazdım karıştırdım dalgınlığıma gelmiş:).. Aranızda meslek çıkışlı olan varmı bilmiyorum o kadar uzattılarki artık herkesin umudunun sönmesine ümitsizliğe sürüklediler insanları, benim gibi 2. kez katsayı kalktı diye deneyen çok insan vardır biliyorum.. Evet haziranda kararımı vermeliyim, sınav sonucuna göre aslnda düşünmek istiyordum ama içimden bunları sürekli geçirdiğimden burada yazmak istedim.. Önerileriniz için hepinize teşekkür ederim..
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?