- 20 Ekim 2007
- 213
- 75
- 648
Ben 19 yaşındayım şuan dersaneye gitmekteyim yani ilk sene denedim meslek lisesiydim kendi bölümüme girebilmem için full yapmam gerekiyordu :) olmadı maalesef.. Bilgisayarın yan dal gibi bir bölümüne yerleştim fakat katsayı müjdesi çıkınca gitmedim, tekrar denemek istedim erkek arkadaşımla aynı okul tuttu fakat ben gitmedim istediğim bölüm olmadığı için.. Ben bu sene tekrar deneyeceğim ama olursa gideceğim tabiki ama istediğim bölüm olmazsa yurtdışına gitmeyi düşünüyorum fakat bu çok zor bir karar, dersane tekrar denemek istemiyorum çünkü geçen sene staj-okul-dersane-yanflüt dersleri derken çok yıprandım dersaneden hoşlanmıyorum geçen senenin vermiş olduğu bir antipati nedeniyle ama elimden geldiğinde çalışıyorum.. Çünkü oraya gidince dile kolay 4 yıl gelemeyeceğim buraya.. :1no2: Yurtdışına gidersem eğer olmazsa bu sene yine, annemi babamı kardeşimi nasıl görürüm tezemlere aileme çok çok çok bağlıyım ama eğitim bu düşünmeden edemiyorum.. İzmir, Ankara değil ki 1 otobüs ile geleyim, gidersem eğer ancak yılda 1 defa gelebilirim anneciğimin babacığımın yanına.. Benimde ingilizcem var çok az da almanca pratik yapmalıyım annemden öğrendim bu anlamda (yani dil anlamında) en fazla 1 yıl zorluk çekebiliriz diye düşünüyorum:)
.. 1 teyzem Almanyada bunuda güvence olarak düşünüyorum ama, burdan gidersem arkamda çok insan bırakmış olacağım ananem tezemler bana çok düşkünler o kadar yeğenleri olmasına rağmen beni görmedilermi içleri sızlar ananem özler ama düşünüyorum oradan geldiğimde mesleğimi elime almış olacağım o zaman daha çok sevinmeyeceklermi, ve düşünüyorum ya oradayken ananeme birşey olursa ve gelemezsem o anda kahrolurum.. mafoldumben
Fikir ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler :asigim:
.. 1 teyzem Almanyada bunuda güvence olarak düşünüyorum ama, burdan gidersem arkamda çok insan bırakmış olacağım ananem tezemler bana çok düşkünler o kadar yeğenleri olmasına rağmen beni görmedilermi içleri sızlar ananem özler ama düşünüyorum oradan geldiğimde mesleğimi elime almış olacağım o zaman daha çok sevinmeyeceklermi, ve düşünüyorum ya oradayken ananeme birşey olursa ve gelemezsem o anda kahrolurum.. mafoldumben
Fikir ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler :asigim:
Son düzenleme: