Vakit Kaybı Olan, Aman Uzak Durun Dediğiniz Filmler

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Biliyorum zevkler tartışılmaz ama yine de vakit kaybı olduğunu düşündüğümüz filmleri paylaşalım, sonuçta tavsiye filmler gibi bu da vakit kaybı filmler topiği olsun. Benim gibi başladım nasıl olsa deyip kötü de olsa filmi bitiren arkadaşlar izlemeyenleri uyarabilir.
Ama yaaa, neden öyle diyosunuz bu film çok güzel, diyenler tavsiyelerini tavsiye filmler topiğine yazabilir

Mesela;

surrogates - tamamen vakit kaybı.. hatta insanı bruce willisten bile soğutur, izlemeyin diyorum

Son düzenleme:
new yorkta 5 minare

son yıllarda izlediğim en berbat filmlerden biri.nereye elini atsan elinde kalıyor.

konusu, senaryosu, oyunculukları 5. sınıf amerikan filmlerindeki aksiyon tarzı , vermeye çalıştığı klişe mesajları ile tamemen boş bir film.

bana göre türk filmlerinin çoğu vakit kaybından başka birşey değil.aralarında iyileri de yok mu var tabii ki ama genele bakarsak hep benzer konular fln sıkılıyor insan izlerken :44:

bunu izliceğinize gidin merlinin bi bölümünü izleyin daha iyi tamamıyla vakit kaybı

Son düzenleme:

planet terror - ben hiç sevmedim bu filmi ya, göreceli olmakla beraber benim için vakit kaybıydı

birkaç örnek dışında T ürk filmleri,
paris hilton... gibi saçma kişilerin oynadığı yabancı filmler,
katil arı,yılan,sinek,böcek...gibi her hayvanı katil ilan eden klasik yabancı filmler,
ayrıca teknoloji abartarak kullanan yapay gelen yabancı filmler özellikle doğal afet
ttemalı olanlar...
bu tarz şeyleri izleyemiyorum vakit kaybından başka bir şey değil,

Clash Of The Titans tamamen vakit kaybı bir film.

ilk çıktığında 3 boyutlu diye gitmiştim bu filme fakat o kocaman ve son derece rahatsız edici gözlükleri bütün film boyunca boşu boşuna takmıştım.

konu ve senaryonun hiçbirşey vermediği gibi koskoca zeusu fatih ürek gibi giydirmişler.

arkadaşa katılıyorum katil sinek böcek benzeri filmleri hiç sevmem.

rezil bi filmdi yaaa

Berbattı yea. Bir de sinemada izlemiştim. Verdiğim paraya çok acımıştım.

LARY CROWN abimlerle sinemaya gittik onlar harry potter'e girdiler ben de başka seçenek yok diye bunu tercih ettim amaniiin
salona girmez olaydım bu kadar agır akan bir yapım olamaz baktım ikinci yarısında resmen uyuyorum hayatımda ilk kez bir filmi bitirmeden çıktım paranız yazık sakın

Hmmm Tom Hanks'ın yönetmenliğini yaptığı Larry Crowne yavaş ilerlemiyor kesinlikle .Bana göre çerezlik, sıcak, keyifli bir film .

Bu yıl izlediğim en kötü film ,Transformers: The Dark of the Moon Bana salonu terk ettirecek kadar vasattı .

Son düzenleme:
"Gise memuru" felaket can daralticiydi.......ooofff niye bende i noktasiz harfi yok?????

kutsal damacana 2 kadar saçma sapan,iç daraltıcı,amatör bir film görmedim. hiç beğenmedim yaa aklıma geldikçe uyuz oluyorum..

battle la tvde bile görseniz kanal değiştirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…