Reçete yalnizsanz bunu degstrmeye çalışınMerhaba ben 8-5 çalışan bir personelim, küçük bir ilçede yaşıyorum, benim sorunum şu ne ev işi yapmaya yetişebiliyorum, ne yemek yapmaya ne çamaşır yıkamaya, hafta sonlarım tatil ancak hafta sonu da evde genel ama detaysız temizlik, yemek, çamaşır, bulaşık ile bitiyor, pazar günleri pazar markete gidiyorum gün bitiyor, hiç vaktim yetişmiyor, hafta içi eve gelmem hemen hemen 6 yı buluyor eve geldiğimde çoğu zaman noddle tarzı şeyler yiyorum, çok sağlıksız besleniyorum, cildim çok sivilcelendi, hayatımı nasıl düzene sokacağımı bilmiyorum ve artık depresyonun eşiğindeyimsadece içimi dökmek istedim, düzensizlikte boğuluyorum.
Hayır yok, bekarım. İnanın eve geldiğimde halim kalmıyor, koltuğa uzanıyorum çoğu zaman uyuyup kalıyorum gece 22:00'da kalkıp bir şeyler yiyip yine yatıyorum.6 dan sonra eve geliyorum gayet sağlıklı yemekler yapılabiliyor. Çocuğunuz var mı?
Sürekli uyku halindeyim ve yorgunum, işte bedenen de çok yoruluyorum, eve geldiğim zaman ayaklarım resmen zonkluyor.. Hele tek başıma yemek yerken resmen zorla yiyorum, karnım bile tam doymuyor güzel bir şey yapsam bile.Hafta sonu ilk olarak hiç bişey yapmayın ve buzluğa börek çörek köfte vs atın. Birde pazar günü bir çorba yapın. Yanlış anlamayın ama sizde biraz tembellik ya da hastalık var. Çünkü sizin çalışma koşullarında cocuklu kadınlar var. 4 kişinin işi koca eş derken siz dusunun. Sizin arta kalan zamanınız bile olur. Üstüne gezersiniz bile.
Çamaşırları hafta sonu bı kere atın. Asın bitti. Nuddle yemek yerine bence salata çavdar ekmek yemeniz daha basit ve rahat olur. Et kızartmaniz bile daha sağlıklı. Tek kişi zahmet istemeyen o kadar çok şey var ki
Muhtemelen telefona fazla vakit ayırıyorsunuzdur. Anladığım kadarıyla tek başınıza yaşıyorsunuz, tek kişinin yaşadığı evi çekip çevirmek o kadar zor değil. İnsanlar sekizde eve girip cumartesi çalışıp yetiştiriyor işlerini çoluk çocukla.Merhaba ben 8-5 çalışan bir personelim, küçük bir ilçede yaşıyorum, benim sorunum şu ne ev işi yapmaya yetişebiliyorum, ne yemek yapmaya ne çamaşır yıkamaya, hafta sonlarım tatil ancak hafta sonu da evde genel ama detaysız temizlik, yemek, çamaşır, bulaşık ile bitiyor, pazar günleri pazar markete gidiyorum gün bitiyor, hiç vaktim yetişmiyor, hafta içi eve gelmem hemen hemen 6 yı buluyor eve geldiğimde çoğu zaman noddle tarzı şeyler yiyorum, çok sağlıksız besleniyorum, cildim çok sivilcelendi, hayatımı nasıl düzene sokacağımı bilmiyorum ve artık depresyonun eşiğindeyimsadece içimi dökmek istedim, düzensizlikte boğuluyorum.
Önce kan değerlerine baktırmalısınız.Takviye vitaminler isteyebilirsiniz.Sürekli uyku halindeyim ve yorgunum, işte bedenen de çok yoruluyorum, eve geldiğim zaman ayaklarım resmen zonkluyor.. Hele tek başıma yemek yerken resmen zorla yiyorum, karnım bile tam doymuyor güzel bir şey yapsam bile.
Sizi çok iyi anlıyorum, ben de uzun süre 9-18 çalıştım. İşim gereği sürekli yolculuk bir de büyük şehir derken kendime, evime ve hiçbir şeye yeterli zaman ayıramadığımı hissediyordum.Merhaba ben 8-5 çalışan bir personelim, küçük bir ilçede yaşıyorum, benim sorunum şu ne ev işi yapmaya yetişebiliyorum, ne yemek yapmaya ne çamaşır yıkamaya, hafta sonlarım tatil ancak hafta sonu da evde genel ama detaysız temizlik, yemek, çamaşır, bulaşık ile bitiyor, pazar günleri pazar markete gidiyorum gün bitiyor, hiç vaktim yetişmiyor, hafta içi eve gelmem hemen hemen 6 yı buluyor eve geldiğimde çoğu zaman noddle tarzı şeyler yiyorum, çok sağlıksız besleniyorum, cildim çok sivilcelendi, hayatımı nasıl düzene sokacağımı bilmiyorum ve artık depresyonun eşiğindeyimsadece içimi dökmek istedim, düzensizlikte boğuluyorum.
Bişey sorucam; sabah 7 öğlen 1-2 arasında 6-7 saat var. O kadar saat sil süpür toz al olayına harcıyor musunuz cidden? Ben mi yanlış yapıyorum 120 metrekare evin haftalık olağan temizliği herşey dahil 2 saat sürüyor bende maksimum.Monotonluğa amaçsızlığa alışmışsınız tembellik yapıyorsunuz. Bu hafta sonu kendinizi zorlayarak işe gitme saatinde kalkın hemen evi süpürgeyle çekip yerleri silip toz alın. 1 _2 gibi biter. Çamaşırları makineye atıp banyo tuvalet yıkayıp duş alın. Alışverişe çıkın akşam erken uyursunuz. Ertesi gün ful sizin ama üstünğzdeki ölü toprağını atın.
Bende soracaktım, sormadım.Bişey sorucam; sabah 7 öğlen 1-2 arasında 6-7 saat var. O kadar saat sil süpür toz al olayına harcıyor musunuz cidden? Ben mi yanlış yapıyorum 120 metrekare evin haftalık olağan temizliği herşey dahil 2 saat sürüyor bende maksimum.
Vücudunuz çok yorulsa bile bu kadar uyku normal değil kan değerlerinde baktırın. Bı de buzluğa her şey atabilirsiniz buzluk kabında. Tadı nerdeyse hiç degismiyo. Çorbalar, çiğden börek, kurabiye, pişip yemeğe hazır bakliyatlar, türluler,kek, poğaça köfte vs. Yemek yaparken iki katı ölçü yapın yarısını buzluğa atin.Merhaba ben 8-5 çalışan bir personelim, küçük bir ilçede yaşıyorum, benim sorunum şu ne ev işi yapmaya yetişebiliyorum, ne yemek yapmaya ne çamaşır yıkamaya, hafta sonlarım tatil ancak hafta sonu da evde genel ama detaysız temizlik, yemek, çamaşır, bulaşık ile bitiyor, pazar günleri pazar markete gidiyorum gün bitiyor, hiç vaktim yetişmiyor, hafta içi eve gelmem hemen hemen 6 yı buluyor eve geldiğimde çoğu zaman noddle tarzı şeyler yiyorum, çok sağlıksız besleniyorum, cildim çok sivilcelendi, hayatımı nasıl düzene sokacağımı bilmiyorum ve artık depresyonun eşiğindeyimsadece içimi dökmek istedim, düzensizlikte boğuluyorum.
Yani ev süpürmek ne kadar zaman alabilir diye düşünüyorum şu an. Ben yarım saatte süpürüyorum bütün eviBende soracaktım, sormadım.
Yarim saat?o kadar uğraşmıyorum.5 dk.hizli hizliYani ev süpürmek ne kadar zaman alabilir diye düşünüyorum şu an. Ben yarım saatte süpürüyorum bütün evi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?