Vaktim yetmiyor, hayata yetişemiyorum.

Yarim saat?o kadar uğraşmıyorum.5 dk.hizli hizli
Ay ben her gün süpürmüyorum, tembel insanım. Haftada bir ancak. Çoluk çocuk da yok kirlenmiyor ev. Kedi var işte o çok döküp saçarsa ya da tüy dökme mevsimindeysek ancak akşamları beş dakka süpürürüm. Ama ev işinin aşırı vakit alan bişey olduğunu asla düşünmüyorum. Bunu burada yazıp çok linç yedim zamanında

Arkadaş çalışkan biraz demek ki
Ben bir hafta sonu 6-7 saati temizliğe ayırsam pazartesiye çıkamam,helvamı yersiniz
Ben parca parca temizlik yapıyorum.mesela 3 odanın yerini siliyorum.supuruyorum.ertesi gün diğer oda ve mutfağı siliyorum.supuruyorum.hizlica toz aliyorum.sonraki gun tuvalet banyoyu temizliyorum. hepsini aynı gün yapamıyorum.gucüm yok

Akşam 5-6 da geliyorum eve yoğun çalışıyorum ve 2 çocuk sahibiyim, ama yinede herşeyim yetişiyor. Üstüne bide yatıyorum bol bol. Nasıl yetişmiyor anlamadım. Sürekli evi mi temizliyorsunuz? Haftada bir temizleniyor evim. Mis gibi de oluyor valla.

Hayatimi temizlige adayamam.nasil olsa yine kirlenecek. Yaşayacak kadar temiz olsun yeter ama tanıdığım birisi temizliği ile çok övünür.hele ki yıkadığı halılarla.kendine ,çocuğuna vakit ayır.ileride çocuğun, annem çok güzel temizlik yapardiyi hatırlamayacak.onunla geçirdiğin vakti hatirlayacak

Ben gece herkes uyuyunca yerleri silerim, bir de her sabah tuvaleti kullanmadan önce ciflerim. Yaptığım rutin temizlik bu. Gündüz ben yokken robot gezer. Cam kapı duvar sil diyen olursa da kalbini kırarım

Ben gece herkes uyuyunca yerleri silerim, bir de her sabah tuvaleti kullanmadan önce ciflerim. Yaptığım rutin temizlik bu. Gündüz ben yokken robot gezer. Cam kapı duvar sil diyen olursa da kalbini kırarım
Kapı duvarı anladım da ya cam?kim siliyor?bu arada camlarım bayagidir silinmedi.pratik yolu yok mu?

Elimin yavaş olduğunu söyler annem. Bende farkındayım bir yeri 50 defa silerim. Eşimin evi süpürme süresi ile benim bir odayı süpürme sürem aynı. Ama çok detaylı yaparım kanapeleri süpürürüm aralarına faln hep yüzeysel değil. İniteyi boşaltırım. Tek tek tozlarını alırım falan

Bir süre izne çıkıp evde kalıp hayatınızı düzene oturtsaniz tek başınıza yaşamanıza rağmen ya çok dağınıksınız galiba eVin bu kadar dağılması normal değil

Ben sizi anlıyorum iki yıl evlenmeden önce tek başıma yaşadım. Çoğu zaman aparatif şeylerle vakit geçirirdim. Yemek yiyesim gelmezdi. Yanında biri var gibi olmuyor o zaman. Ama şöyle yapın en azından 3-4 gün normal ev yemekleri yapın onları yemeye çalışın. Evi de sürekli temizlemek zorunda değilsiniz. Sadece düzenli tutmaya çalışın. Gözünüze gelen yerleri aliverin

Yanlış anlamayın lütfen ama 8-5 çalışıp hafta sonu tatil olan biri gayette halleder işi, yemeği. Çok iyi bi çalışma saati ve hafta sonları tatil olan iş bulmak çok zor zaten. Yemeği geceden hazırlayabilirsiniz ben bazen öyle yapıyorum. Temizliği detaylandırıp yormayın kendinizi abartı toz, pislik, dağınıklık varsa toplayın yeter. Bu sizin elinizde ben şöyle yapın desemde içinizden gelmediği sürece yapamazsınız. Ben eve 7 de de gelsem yemek yemeden duramam üstüne katı ve hazır yiyeceklerde yiyemem sürekli. Bi çorbam olur mutlaka geceden bakarım ne yapsam diye malzemeleri alır hemen başlarım. Güne yeşil çayla başlar hafif kahvaltı yapıp bir kahve ile devam ederim. Gece yatmadan kefir içerim. Evden cam şişeye bazen detox hazırlarım yeşilliklerle. E şimdi bunu size nasıl tavsiye edeyim İlkte gerçekten zor oluyor ama zorladığınızda yapmazsanız asıl vicdan azabı çekiyorsunuz. Alışkanlık tamda bu noktada devreye giriyor.

Benimde öyle 2 saat . Haftada bir kere pazartesi günleri büyük temizlik yapıyorum sil süpür toz al ayrıntılı şekilde 2 saat sürüyor . Balkonlar banyo wc de işin içine girerse 3 saat sürer oda ayağımın dibinde yapışık çocukla . Bende kendimden şüphe ediyorum acaba pasaklı mıyım diye

Konu sahibi 8-5 çok iyi mesai saati bir kere ayrıca da 2 gün tatil birde daha ne olsun . Beden işçiliği yapmıyorsanız bu kadar yorulmanız normal değil bence kan değerlerinize baktırın . Haftada 1 gün mesela cumartesi büyük temizlik yapın zaten yanlızsınız tüm hafta size yeterli gelir . Yani 5 te gelince gayet güzel yemek yapılır ben 30 dk da kuru fasülye pilav salata vs yapıyorum yani . Eliniz mi yavaş acaba ?

Bizde de lavabo tuvalet gece hallediliyor. Son yatan fıtı fıtı iki deterjan iki fırça darbesiyle halledip çıkıyor. Banyoya giren temizleyip çıkar üşenirse hafta sonu banyoyu dip köşe temizleme cezası verilir

Herkes çok hamarat ben sanki beceriksizmişim gibi, annem de aynı şeyleri söylüyor hafta sonum bana kalsın diye şimdi evi temizlemeye koyuldum, ben de yorumlardaki gibi her akşam toparlama yapacağım kendimce deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…