Arkadaş çalışkan biraz demek kiYani ev süpürmek ne kadar zaman alabilir diye düşünüyorum şu an. Ben yarım saatte süpürüyorum bütün evi
Ay ben her gün süpürmüyorum, tembel insanım. Haftada bir ancak. Çoluk çocuk da yok kirlenmiyor ev. Kedi var işte o çok döküp saçarsa ya da tüy dökme mevsimindeysek ancak akşamları beş dakka süpürürüm. Ama ev işinin aşırı vakit alan bişey olduğunu asla düşünmüyorum. Bunu burada yazıp çok linç yedim zamanındaYarim saat?o kadar uğraşmıyorum.5 dk.hizli hizli
Ben parca parca temizlik yapıyorum.mesela 3 odanın yerini siliyorum.supuruyorum.ertesi gün diğer oda ve mutfağı siliyorum.supuruyorum.hizlica toz aliyorum.sonraki gun tuvalet banyoyu temizliyorum.Arkadaş çalışkan biraz demek ki
Ben bir hafta sonu 6-7 saati temizliğe ayırsam pazartesiye çıkamam,helvamı yersiniz
Hayatimi temizlige adayamam.nasil olsa yine kirlenecek. Yaşayacak kadar temiz olsun yeterAy ben her gün süpürmüyorum, tembel insanım. Haftada bir ancak. Çoluk çocuk da yok kirlenmiyor ev. Kedi var işte o çok döküp saçarsa ya da tüy dökme mevsimindeysek ancak akşamları beş dakka süpürürüm. Ama ev işinin aşırı vakit alan bişey olduğunu asla düşünmüyorum. Bunu burada yazıp çok linç yedim zamanında
Ben gece herkes uyuyunca yerleri silerim, bir de her sabah tuvaleti kullanmadan önce ciflerim. Yaptığım rutin temizlik bu. Gündüz ben yokken robot gezer. Cam kapı duvar sil diyen olursa da kalbini kırarımBen parca parca temizlik yapıyorum.mesela 3 odanın yerini siliyorum.supuruyorum.ertesi gün diğer oda ve mutfağı siliyorum.supuruyorum.hizlica toz aliyorum.sonraki gun tuvalet banyoyu temizliyorum.hepsini aynı gün yapamıyorum.gucüm yok
Kapı duvarı anladım da ya cam?kim siliyor?Ben gece herkes uyuyunca yerleri silerim, bir de her sabah tuvaleti kullanmadan önce ciflerim. Yaptığım rutin temizlik bu. Gündüz ben yokken robot gezer. Cam kapı duvar sil diyen olursa da kalbini kırarım
Bende soracaktım, sormadım.
Elimin yavaş olduğunu söyler annem. Bende farkındayım bir yeri 50 defa silerim. Eşimin evi süpürme süresi ile benim bir odayı süpürme sürem aynı. Ama çok detaylı yaparım kanapeleri süpürürüm aralarına faln hep yüzeysel değil. İniteyi boşaltırım. Tek tek tozlarını alırım falanBişey sorucam; sabah 7 öğlen 1-2 arasında 6-7 saat var. O kadar saat sil süpür toz al olayına harcıyor musunuz cidden? Ben mi yanlış yapıyorum 120 metrekare evin haftalık olağan temizliği herşey dahil 2 saat sürüyor bende maksimum.
Kocam kişisi siliyor bizde. Bence en pratik yolu bu. Daha pratiği yardımcı hanım çağırmakKapı duvarı anladım da ya cam?kim siliyor?bu arada camlarım bayagidir silinmedi.pratik yolu yok mu?
Bir süre izne çıkıp evde kalıp hayatınızı düzene oturtsaniz tek başınıza yaşamanıza rağmen ya çok dağınıksınız galiba eVin bu kadar dağılması normal değilMerhaba ben 8-5 çalışan bir personelim, küçük bir ilçede yaşıyorum, benim sorunum şu ne ev işi yapmaya yetişebiliyorum, ne yemek yapmaya ne çamaşır yıkamaya, hafta sonlarım tatil ancak hafta sonu da evde genel ama detaysız temizlik, yemek, çamaşır, bulaşık ile bitiyor, pazar günleri pazar markete gidiyorum gün bitiyor, hiç vaktim yetişmiyor, hafta içi eve gelmem hemen hemen 6 yı buluyor eve geldiğimde çoğu zaman noddle tarzı şeyler yiyorum, çok sağlıksız besleniyorum, cildim çok sivilcelendi, hayatımı nasıl düzene sokacağımı bilmiyorum ve artık depresyonun eşiğindeyimsadece içimi dökmek istedim, düzensizlikte boğuluyorum.
Yanlış anlamayın lütfen ama 8-5 çalışıp hafta sonu tatil olan biri gayette halleder işi, yemeği. Çok iyi bi çalışma saati ve hafta sonları tatil olan iş bulmak çok zor zaten. Yemeği geceden hazırlayabilirsiniz ben bazen öyle yapıyorum. Temizliği detaylandırıp yormayın kendinizi abartı toz, pislik, dağınıklık varsa toplayın yeter. Bu sizin elinizde ben şöyle yapın desemde içinizden gelmediği sürece yapamazsınız. Ben eve 7 de de gelsem yemek yemeden duramam üstüne katı ve hazır yiyeceklerde yiyemem sürekli. Bi çorbam olur mutlaka geceden bakarım ne yapsam diye malzemeleri alır hemen başlarım. Güne yeşil çayla başlar hafif kahvaltı yapıp bir kahve ile devam ederim. Gece yatmadan kefir içerim. Evden cam şişeye bazen detox hazırlarım yeşilliklerle. E şimdi bunu size nasıl tavsiye edeyimMerhaba ben 8-5 çalışan bir personelim, küçük bir ilçede yaşıyorum, benim sorunum şu ne ev işi yapmaya yetişebiliyorum, ne yemek yapmaya ne çamaşır yıkamaya, hafta sonlarım tatil ancak hafta sonu da evde genel ama detaysız temizlik, yemek, çamaşır, bulaşık ile bitiyor, pazar günleri pazar markete gidiyorum gün bitiyor, hiç vaktim yetişmiyor, hafta içi eve gelmem hemen hemen 6 yı buluyor eve geldiğimde çoğu zaman noddle tarzı şeyler yiyorum, çok sağlıksız besleniyorum, cildim çok sivilcelendi, hayatımı nasıl düzene sokacağımı bilmiyorum ve artık depresyonun eşiğindeyimsadece içimi dökmek istedim, düzensizlikte boğuluyorum.
Benimde öyle 2 saat . Haftada bir kere pazartesi günleri büyük temizlik yapıyorum sil süpür toz al ayrıntılı şekilde 2 saat sürüyor . Balkonlar banyo wc de işin içine girerse 3 saat sürer oda ayağımın dibinde yapışık çocukla . Bende kendimden şüphe ediyorum acaba pasaklı mıyım diyeBişey sorucam; sabah 7 öğlen 1-2 arasında 6-7 saat var. O kadar saat sil süpür toz al olayına harcıyor musunuz cidden? Ben mi yanlış yapıyorum 120 metrekare evin haftalık olağan temizliği herşey dahil 2 saat sürüyor bende maksimum.
Cam silme robotları var onlardan alınKapı duvarı anladım da ya cam?kim siliyor?bu arada camlarım bayagidir silinmedi.pratik yolu yok mu?
Bizde de lavabo tuvalet gece hallediliyor. Son yatan fıtı fıtı iki deterjan iki fırça darbesiyle halledip çıkıyor. Banyoya giren temizleyip çıkar üşenirse hafta sonu banyoyu dip köşe temizleme cezası verilirBen gece herkes uyuyunca yerleri silerim, bir de her sabah tuvaleti kullanmadan önce ciflerim. Yaptığım rutin temizlik bu. Gündüz ben yokken robot gezer. Cam kapı duvar sil diyen olursa da kalbini kırarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?