Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende anlamadım 30dk da üç cesit yemek yapabilenleri falan ben o kadar hızlı hareket edince tansiyonum düşüyo eğil kalktan, mutfakta da bir şeyler kirar elimi keserim hizlancam diyeYorumlara baktım da ben anlamadım benim mi elim çok yavaş ? Kendi odamı süpürmesi artı kitaplık, şifonyer, masanın silinip kitapların ve eşyalarının tozunu alınması 1 saate yakın sürüyor. Bir de mutfağa giriyorum arada orası da 15 dk civarı. Biraz detaylı yapıyorum ama bütün evi 2 saatte bitirenler varmış. Ben sanırım 3 4 saatten önce temizleyemem tüm evi.
Şimdi kalktım. Camasir asacağım. Bulasik mak.bosaltacagimŞuan aynı ruh halinde hız.Vallahi aynıbende şuan uyutmaya calisiyorum.Sabah uyanıyoruz büyüğüm.anaokukuna küçüğüm bakıcıya,ben ve eşim iş yerine
Hergun aynı tempo.Bi yerlerde yanlız olmadığımızı bilmek güzel![]()
Kolay gelsinŞimdi kalktım. Camasir asacağım. Bulasik mak.bosaltacagim![]()
Ya ile yarıyor mu onlar çok merak ediyorum kullanan var mıCam silme robotları var onlardan alın![]()
Bilmiyorum ki hiç görmedim kullanan. Ama çok güzel siliyor videolarda fıtı fıtı geziyor camdaYa ile yarıyor mu onlar çok merak ediyorum kullanan var mı
Normal olan sizinki yaniBişey sorucam; sabah 7 öğlen 1-2 arasında 6-7 saat var. O kadar saat sil süpür toz al olayına harcıyor musunuz cidden? Ben mi yanlış yapıyorum 120 metrekare evin haftalık olağan temizliği herşey dahil 2 saat sürüyor bende maksimum.
Çok pahalıymış 6 bin 7 bin arası sizde o kadar pahalıya mi almistinizDüdüklü tencere, Fissler markası
Aldığım zaman kiram 450 lira fissler 700 liraydı, taksitle almıştım, 9 yıl oldu. Her zaman pahalıydı ama değer, elim ayağım özellikle çalışanlar için büyük kolaylık. İşten gelince salatayı yapana kadar yemek hazır oluyor. Sadece bakliyat değil her şeyi pişiriyorum ondaÇok pahalıymış 6 bin 7 bin arası sizde o kadar pahalıya mi almistiniz
Enerjiden de tasarrufu ettiriyor . Bende ikili seti 5 sene önce 900 tl almıştım çeyrek altın 300 tl di . Şuan iyiki dediğim bir eşyam o olmasa yapmam. Eşim yeni evlenecek bir arkadaşına söylemiş onlar da hemen aldılar . Ki annem 10 senedir kullanıyorAldığım zaman kiram 450 lira fissler 700 liraydı, taksitle almıştım, 9 yıl oldu. Her zaman pahalıydı ama değer, elim ayağım özellikle çalışanlar için büyük kolaylık. İşten gelince salatayı yapana kadar yemek hazır oluyor. Sadece bakliyat değil her şeyi pişiriyorum onda
Enerjiden de tasarrufu ettiriyor . Bende ikili seti 5 sene önce 900 tl almıştım çeyrek altın 300 tl di . Şuan iyiki dediğim bir eşyam o olmasa yapmam. Eşim yeni evlenecek bir arkadaşına söylemiş onlar da hemen aldılar . Ki annem 10 senedir kullanıyor![]()
Kurubaklagili ıslamazsanız pişme süresi uzar ama ıslamanın temel nedeni gaz yapmasını engellemek. Suya koyup, kaynamasını bekliyorum kaynayınca altını kapatıyorum, bir iki saat bekletip pişiriyorum, haşlanana kadar kaynatmıyoruz yaniMerhaba, baklagil için ıslatmadan veya öncesinde haşlamadan bu kadar kısa süre ile yemek yapmaya olanak sağladığı doğru mu acaba?