- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 39
- Konu Sahibi GizliOzne__
-
Aynen bende sizin gibi ben çokmu safım acaba diyorum sabahtır beriYa ben gerçekten safım resmen googledan bakarken arkamda babam gördü. Skqlaşssmms şu an sorununuza odaklanamayacağım akakakwm
Eşiniz neden böyle saçma sapan bir sipariş vermiş ki? İçinde biriken spremleri falan mı çekiyor ne?Burda okadar çok konu gördüm kü.çorap tan tahrik olan .karısının geceliğini giyip banyo da oturan vsvs.
Sabah böyle bi sipariş görünce şaşırdım.
Öyle demeyim gerçekten bu normal bişey mi yoksa dert edilesi bi mevzumu bi kadın için onun için açtımİlk defa duydum. Iy tam kusmalık konu.
Onu düşünüyorum neden acaba .googlede fazla içerik yokEşiniz neden böyle saçma sapan bir sipariş vermiş ki? İçinde biriken spremleri falan mı çekiyor ne?
Büyütücü özelliği mi var acaba?Öncelikle sabahtan beri açıp açmamayı çok düşündüm:))hani googlede araştırma yaptım ama satılma amacından başka da bi işe yarıyo mu bişey bulamadım.kendi kendini tatmin etme gibi.
Bi erkek niye vakumlu penis pompasına ihtiyaç duyar.hadi aldı diyelim bu tepki verilesi bi durummudur kadın için.
Ya ben gerçekten safım resmen googledan bakarken arkamda babam gördü. Skqlaşssmms şu an sorununuza odaklanamayacağım akakakwm
Ya çok kötü bi de hamilesiniz, üzüldüm sizin adınıza, inanın neden hiç bilmiyorum. Yani vakum dediğin çeker. Adam artık ne çekiyorsa!Onu düşünüyorum neden acaba .googlede fazla içerik yok
Bi anlasam sebep ne ama.inşallah en büyük zararı görür ne deyimYa çok kötü bi de hamilesiniz, üzüldüm sizin adınıza, inanın neden hiç bilmiyorum. Yani vakum dediğin çeker. Adam artık ne çekiyorsa!
Gördüğünü biliyor muİçimden gecen tek şey inşallah en büyük zararla çıkar bu yaptıgından.
Balkonun dibinde oturuyorum, babamla annem balkonda istemsiz telefonla takılışım görünüyor. Şimdi konu sahibi değişik birşey sormuş bakayım şöyle arkamda kimse olmasın dedim. Tam arattım açıldı birşeye tıkladım yapay penis çıktı. Meğersem babam karpuz almak için ayağa kalkmış o anda gözü ilişmiş gözlüğü takarak arkamda sıçradımAhahahahx
Çok geçmiş olsun. Konudan daha çok dikkatimi çekti :)) sonucu bildirin
Gördüğünü biliyor mu[/QUOT
Bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?