Vakumlu pompa

Ay koltuklar ailecek Allah'ta sizi guldursun

Neyseki baba gibi babaymış diyeyim o halde :))
Tekrar geçmiş olsun.
Ben de arattım şimdi nedir diye. Bazen burada okuyoruz kocamın geçmişinde şunu aratmış vs

Yapmaz ama kocam telefonumu karıştırırsa göreceği şey bu yani, yazık :))

G GizliOzne__
Hepsiburada da satışı var, açıklama ve yorumlardan anladığım büyütmek için kullanıldığı.. ama tek tip midir onu bilemedim.

mastürbatör Bir araç işte arkadaşım. Tabiki de tepki göstermelisin. Evde karısı varken bu tarz şeyler hem de eşi hamileyken çok kötü birşey bence.

Hemen googleladım. Değişik bişey değilmiş. Süt sağma pompası gibi
İktidarsızlık sorunları mı var acaba eşinin?
İşte benide şaşırtan o tam aksine bi sorun yok.ama o hep yetemediğini beni mutlu edemediğini söyler kavga ettiğimiz zamanlarda.ona göre ben isteksiz davranıyomuşum bunuda kendinin yetersix olmasına baglardı ama bu mevzular iki sene önceydi.

ayyyyyyyyy

mastürbatör Bir araç işte arkadaşım. Tabiki de tepki göstermelisin. Evde karısı varken bu tarz şeyler hem de eşi hamileyken çok kötü birşey bence.
Benimde ögrenmek istediğim bu işte hani satılmadındaki amaç için aldıysa ne bk yiyosa yesin.ama kendini tatmin etme görevide varsa Allah nasıl biliyosa öyle yapsın.hastanelik olsun kullanamaz hale gelir inşallah.

Ya şimdi taşlanır mıyım bilmiyorum ama yine de söylücem. Eğer başkası için almamışsa yani aldatılmıyorsan, bu senin yararına değil mi?
Boyu değil işlevi deseler de, boy önemli hanımlar

Aldığı ürünü bende araştırdım büyütme diyo.başka bi açıklama yok.hemen zararları varmı diye baktım inşallah hepsinide görür.tamamen keybetme zararı varmış yani.inşallah etki eder yani ters teper

Ya şimdi taşlanır mıyım bilmiyorum ama yine de söylücem. Eğer başkası için almamışsa yani aldatılmıyorsan, bu senin yararına değil mi?
Boyu değil işlevi deseler de, boy önemli hanımlar
Yok aldatacagını düşünmem dw.yani emin olmayım yinede ama .

Hem ereksiyon yapiyor hemde vajen gorevi goruyor olabilir hamilesiniz galiba bazi ihtiyaçlarını gidermek icin mi aldi ki acaba kadinlar beklerken bu sabirsizlikalrini eline yuzune bulastiran erkeklere sasiyorum dogrusu

Şuan aynı yerde değiliz.

O diyene kadar bişey demem ama kesin bi araya gelince bahsetcek.
Yada belki bi iki gün sonradermi bilemem

Hem ereksiyon yapiyor hemde vajen gorevi goruyor olabilir hamilesiniz galiba bazi ihtiyaçlarını gidermek icin mi aldi ki acaba kadinlar beklerken bu sabirsizlikalrini eline yuzune bulastiran erkeklere sasiyorum dogrusu
İşte onu tam ögrenip .eve gittiğim zaman aldığın aleti kullan diyecem.
Çünkü hamilede olsam sorun yoktu.
Şuan ailemin yanındayım.
Ne düşündü 10 gün kullanıyım karıma süpriz mi yapıyım.deli olcam ya

Buyutmek icin falan kulanmiyrodur bence mantiksiz zaten ceke ceke buyur mu birşey. Gerci erkek akli acaba buyur mu sandi ama ayrintilarini okudum da google da oral sex tadi verdiğini falan soyleyen var :) kocan senin azavinda korkmali artik bence.

İlk defa öyle bir şey duydum demek boyke bir alet de varmış ha. Her halükarda saçma. Ay bilemedim aratmaya da korkuyorum eşime yakalanırım diyekendini tatmin icinse igrenc o ne öyle. Evli barkli koca adam. Büyütme içinse o daha da saçma kartlasmistir artık o nereye büyüyecek çekiştirerek iyy bu daha iğrenç. Dünya ne acayip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…