- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
- Konu Sahibi GizliOzne__
-
Bu saatten sonra büyümez sanmam derdi başka büyük ihtimal. Ergen gibi o ne öyle düşüncesi fena. Koca adam yani piiiYa şimdi taşlanır mıyım bilmiyorum ama yine de söylücem. Eğer başkası için almamışsa yani aldatılmıyorsan, bu senin yararına değil mi?
Boyu değil işlevi deseler de, boy önemli hanımlar
Yok aratma değil bildiğimiz almış ve şuan kargoda gözüküyo.markasını yazmak istemedim.yazsam belki daha net bişey olur .ya adam boyu veya ereksiyon olmasıyla ilgili bir sorun olduğunu düşündüğü için araştırmıştır. eğer bazı yorumlardaki gibi vajina görevi görmesi için alacak olsa fleshlight alırdı. kötü niyetli bir şey göremedim tamamen cahillik işte.
Yukarda daha ayrıntılı yazdım ama evet bikere acık acık dedi.ilk evlendiğimiz zamandı.ben ne siyeceğimi bilemediğimden anlamamazlıktan geldim bi an geçiştirdim.Bu ürün geçici büyütme sağlar. Belli ki adamın bir özgüven eksikliği var ya da gerçekten problemli. Size hiç demedi mi ya da siz ihtiyacı olduğunu mu söylediniz? Mast. amaçlı olsaydı başka alternatiflere yönelirdi. Daha etkili sonuç alabileceği..
Yukarda daha ayrıntılı yazdım ama evet bikere acık acık dedi.ilk evlendiğimiz zamandı.ben ne siyeceğimi bilemediğimden anlamamazlıktan geldim bi an geçiştirdim.
Yani kendi sorun var olarak görüyo.ben herzamn olmadığını söylüyorum.
Psikolojik mi artık nasıl düşünüyo bilemiyorum.erkek olmadığım için onu anlıyamıyorum yani.
Ayrıtten bana bahsettiğinde googleden felan bakmıştık egesersiz vs varmış.sorun olduğunu düşünüyosan felan konuşmustuk sonradan.
Şimdi de böyle bişeyi gördüyse almıştır.
Şimdi ben evde olmadığım için.Ne konular okudum da .
O aldigi sey umarim sizin eve gelir .
Umarım sadece kendininkini büyütecektir .
Sessiz ve pusuda bekler ,avımı en umulmadik anda parcalarim eğer asabımı bozacak birsey yaparsa .
Buyutuyor sisiriyor vs. Ama cok dikkatli kullanilmasi gereken birsey, hissizlik bile yapabilir!!!! Dikkatli olunmasi lazim
Konu sahibi esin senin icin aldiysa tolere edilir seni daha mutlu etmek istiyodur. Ya niye aciyonuz bole konular. Olan bana oluyo : (
Aklıma gelen ilk şey kendini o konuda yetersiz gördüğünü bildiğim için amaç odur.Buyutuyor sisiriyor vs. Ama cok dikkatli kullanilmasi gereken birsey, hissizlik bile yapabilir!!!! Dikkatli olunmasi lazim
Konu sahibi esin senin icin aldiysa tolere edilir seni daha mutlu etmek istiyodur. Ya niye aciyonuz bole konular. Olan bana oluyo : (
eşinin yanindami baktın kız internete girip benimkide yanimda önceden söyledim. O da merak etti ney o diye ilk kez duyuyorum diye video izledik yotubudan tuhaf bisey sanırım büyütüyor hahahaha
Canim bende araştırdim baska amacla kullanilmiyor anladigim kadarıylaAklıma gelen ilk şey kendini o konuda yetersiz gördüğünü bildiğim için amaç odur.
Ha bu aletlerin farklı amaçlarda kullanan varmı aklımı karıştıran o sadece.
Bende okudum zararlarını inşallah diyorum yanlış bişeyler yapıyosa en beteri olsun.
Zaten demezse eger bana onuda evde görmezsem .ne yan etkisi varsa hep ima etcem .bakalım noluyo
Size ne oluyor ki sizde de tersi durumlar mıBuyutuyor sisiriyor vs. Ama cok dikkatli kullanilmasi gereken birsey, hissizlik bile yapabilir!!!! Dikkatli olunmasi lazim
:)) bununla ilgili ciddi videolar var.. kalite kalite bunlarda.. dogru kullanildiginda zararsiz ama dedigim gibi dogru kullanilmazsa peniste kalici hasar bile birakiyormus:))
Birseyleri arastirirken youtubeta denk geldim sonrasinda baktim nedir ne degildir diye.
Baska seyden kastin nedir? Bencede adam guvensiz bu yuzden yapiyodur. Bak birde biliyomussun ya uzman yardimi alacsk ya da guvenini sen yerine getireceksin.Aklıma gelen ilk şey kendini o konuda yetersiz gördüğünü bildiğim için amaç odur.
Ha bu aletlerin farklı amaçlarda kullanan varmı aklımı karıştıran o sadece.
Bende okudum zararlarını inşallah diyorum yanlış bişeyler yapıyosa en beteri olsun.
Zaten demezse eger bana onuda evde görmezsem .ne yan etkisi varsa hep ima etcem .bakalım noluyo
İnşallah öyledir.yoksa olacakları ben bile düşünemiyorumCanim bende araştırdim baska amacla kullanilmiyor anladigim kadarıyla
Yok bazen acik secik seyler yaziyorum banliyo beni muNe ablam sag olsun:) onu kastettim:)Size ne oluyor ki sizde de tersi durumlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?