Vakumlu pompa

Ya esinize neden bu kadar saydirip beddua ettiniz ben anlamadim. Eger sizi aldatmiyor ise bence bir sorun teskil etmiyor. Herkes ne kadar inkar edip tam tersiymis gibi davransa da cinsellik cok ama cok onemli. Eger sapkin seyler icermiyorsa konu (pedofili, zoofili) gibi seyler bence buyutecek bir durum soz konusu degil. Ben yeni evli sayılırım aylarca vajinismus belasiyla ugrastik. Simdi o zamanlari hatırlıyorum da ne kadar anlayis da olsa hep bir seyler eksikmis evliligimizde. Siz de takmayin bu kadar. Burda ya da baska bi yerde iyyy igrenc, tiksinc diyenlerin büyük cogunlugunu bir de yatak odalarında gorseniz emin olun kucuk dilinizi yutarsanız.

Bu zevk veren bir şey değil bildiğim kadarıyla, sadece büyütmek için kullanılıyor. Burada sayfalarca yorum okuyacağınıza ilk eşinize sormalıydınız bence.. Eşler böyle şeyleri de konuşamayacaksa nasıl hayat arkadaşı olacaklar acaba?

Başta kızdım çünkü biçok kkişi gibi bende ne için kullanılır pek anlıyamadım .
Evet büyütme için yazıyo ama başka bi amacı da varmıdır acaba diye
Bi anda ne biliyim ne işe yarar ne için kullanılır tam anlıyamadım.
Evde değilim bide o var.saklancak bişey değil illaki haberim olcak.zaten öyle dar düşünen biri değilim aramızda espiri felan bile konusu olur bu ürünler.
Muhtemelen gördü ve işe yarar sanıp hazır bende evde değilim denemek istedi fırsattan istifade.
Şuan evde olmamaktan tepki verdim.

Vakumun buyuttugu soylenir
Ben kafaya takilcak bi sey oldugunu dusunmuyorum siz de diyorsunuz bu konuda kompleksi varmis size yetemedini dusunuyormuş almiş denesin bakalim
Biz de goguslerimizi begenmeyip buyutmek icin masajlar yapmadik mi estetikler dusunmedik mi
Bence bosuna huzurunuzu kacirmayin

Hani söylese diyorum bu seferde ne kadar karı koca olsak belki böyle bişey alacagından telf bahsetmek istemedi.yada erkek milleti kimbilir ne hayaller kurdu .15 gün için.
Sonucta genelleme yapmayım ama kafaları başka çalışıyo.
Yani ben olsam hemen derdim böyle bişey aldım diye.
Çünkü görebileceğim bişey .
Sonuçta ürünü alsa bile o kısmı twmizleyebilirdi görmeyim diye.
Fatura detayını kargo takibini ürün detayını herseyini görüyorum şifre bende de var.

Belki surpriz yapmak istedi 15 gunde baya buyuyecegine dair umutlari var ya da belki utandi boyle bi seyi soylemeye cogu erkek gurur yapar cunku
Yazik adama yaaa bak ne guzel seni mutlu etmeye calisiyor kizma yazik
Amaci kendini tatmin etmek olsa o kadar cok oyuncak var ki, alacagi en son sey pompa olurdu inan

Burda bi konu daha okumuştum.
Kadın kocasına supriz yapmak için eve gidiyo.adam yatak ta bi kadınla meger şişme bebek.

O an o konu aklıma g
Gülüyümmü aglayımmı bilemedim.bi yandan o kadar komik ki bi kadın için.
Tamam belki bi erkek için mucizevi bişeymiş görmüş olabilir.
Genel düşünüyorum yapı olarak tartmaya calısıyorum.cinselliğe aşırı önem veren.hatta hep şey der benim için 5dk zevkten önemli.dokunmak hissetmek
Karşıdakini de mutlu etmek.karşıdakini ne kadar mutlu ettiğini görüyosa okadar oluyo.
Bi kere görevmiş gibi yada hadi yapıyım bitsin gibi yaklaştığını görmedim.herzmn öncelik benden yanadır.tabi bu biyerde rahatsızlıkda veriyo .cinselliğe bu kadar önem vermesi.çünkü hep onu arzulamalısın olmuyosa onu istemiyosun vs vs.
Kızmamam gereken bişey sonuçta adamın huyunu biliyorum.denildiği gibi istese başka ürünlerde var onlara yönelirdi .bakmamış bile merak edip.

Bide ben dedim ki gelirken zayıfla biraz espirisine saç felan ektir:)) ama şaka tabi.
Ozman mı begencen felan dedi.

Kız hamilesin beddua etme. Tutar. Adamın başına bir hal gelir.

Yani yanlış anlamayın ama adamın zaten bu konuda kendini eksik hissettiğini biliyosunuz üstüne siz de adamı hepten ezmişsiniz. Kocam kilo ver saç ektir dedi diye konu acsa burda biri topa tutulur çünkü çok cirkin bunun muhabbetini yapmak siz de bu konuyu espri falan diye basitleştirmeyin yani. Adam kendince bi çözüm bulmuş etmediginiz beddua kalmamış allahaşkına yapmayın. Kendiniz diyosunuz beni düşünür eder diye. Bu ülkede ufacık şeyiyle kendini seks tanrısı sanan bi dolu insan var öyle biri olsa daha mı mutlu olacaksınız? Umarım hamilelikten dolayıdır bu saçmalamanız hiç normal değil zira yazdıklarınız. Gaza gelmeyin beddua da etmeyin hamile hamile. Adama bisey olsa burdaki kimse sallamayacak sizi en çok siz üzüleceksiniz yine

Gizli özne hanimcigim bence eşinize haksızlik ediyorsunuz.
Dupe düz büyütme aleti iste.
Bundan zevk falan olmaz yani

Sizde hastanedeymissiniz
Adam bakti araştırdı sizin icin aldi bence.
Doldurusa gelmeyin.
Hayir böyle birseyi taktiginida biliyorsunuz.
Bosuna kendi kendinizi doldurmayin.

Evet cok fazla tepki verdim çünkü bilmiyodum.Bilsem zaten konu etmezdim.
Ona da sorabilirdim ama soramadım.
Bi anda görünce bi tıhaf oldum nelerle ugraşıyo diye farklı bişey sandım.
Daha fazla detay içinde konu açtım.
İçim içimi yedi ama ona da diyemedim önce ögrenmek istedim.
Kötü şeyler de düşünmem onun hakkında ondan dolayı.
Abarttığımın farkındayım.
Çünkü eşim mesaj attı.gel felan diye.
Başka düşünceleri olsaydı diyorum heral de benim üstüme düşmezdi gel diye.

İnanın ilk defa gördüm bi çok kişi gibi.insan bian gelgit oluyo.

Hastanede değilim .bayram için aileme geldim .eşimde yanıma gelceği için 15 gün burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…