Vakumlu pompa

Su normal erkeklere normal olmadigini münasip yerininde ufak olduğunu kafasina kazıyan reklam video vs lerden etkilenip i siparis verdi acaba.

Zamanlama biraz kotu ama.. adamin zaten yarasi varsa bu konuda.. belki deneyip egosunu tatmin edecek sadece.. esini sen daha iyi tanirsin. Kendisi icin aldiysa ben olsam cok tepki vermezdim.
Başka kim için alabilir ki.bi üyede yazmış ama anlamadım.
Eşimi tanıdığım kadarıyla iç dünyasında cinsellik konusuna aşırı kafayı takmış birisi.fazlasıyla düşkün .
Nasıl deyim sanki kendinde bi sorun varda karşısındaki ondan dolayı pasif duruyo ondan dolayı isteksiz görünüyo.ona göre haftada hergun olması lazım.iki gün gecerse ben onu yetersiz buluyom .beni mutlu edemiyo vsvs.değişik bi düşüncesi var bu konuda .tek kavga sebebi evde.

Niye beddua ettiğinizi anlamadım.
Adam aldatmıyor ya sizi.
Belki birilerinden duydu, işe yarayacağını düşündü ve merakından aldı.
Belki kullanmadan atacak.
Hemen olayı bedduaya bağlamanız çok saçma.
O penis ikinize de lazım

Ya 10 günde bir işe yaramazsa utanıp atabilir. Demeyebilir eğer gizli birşey yapsaydı mail adresini sizin bildiğiniz birşeyi verir miydi? Bence kafayı takmış organina büyütmeye çalışıyor. Zarar vermesinde. Neyseki tv de cikan gergedan hapini almamış

Yani hamilesin birde bole seylerle kafani doldurma. Ben baska bi kadindan suphe ediyosun sandim. Hani buyutup kendini mi ispatlayacak mahiyetinde. Belkide ne olup bitecegini merak ettigi icin aldi ikiniz icin. Iyimser olmak istiyorum ben ya

Sorsam diyeceği şey ne için kullanılıyosa onu diyecek ürün zaten satış amacı o.
Kendi bundan bahsedecek mi ben onun için sormuyorum.

Sorsam diyeceği şey ne için kullanılıyosa onu diyecek ürün zaten satış amacı o.
Kendi bundan bahsedecek mi ben onun için sormuyorum.
Daha önce böyle bir sıkıntısı olduğunu size anlatmadıysa, bunu gerçekten dert ediyor ve size söyleyemiyorsa muhtemelen anlatmayacaktır.

Bi öyle bi böyle düşünmekten ne diyecegimide sasırıyorum.
Ürünü gördüm sok oldum.
Sonra büyütmwk içinmiş dedim geçtim.
Sonra kafama takıldı başka işede yararmı diye.buraya konu açtıktan sonra ürün detayına baktım masturbatör görevide var deyince bidaha şok .
Şimdi ne hali varsa görsün diyom

Yani hamilesin birde bole seylerle kafani doldurma. Ben baska bi kadindan suphe ediyosun sandim. Hani buyutup kendini mi ispatlayacak mahiyetinde. Belkide ne olup bitecegini merak ettigi icin aldi ikiniz icin. Iyimser olmak istiyorum ben ya
Normalde söyler diye düşünüyorum böyle bişey aldım diye.
Hani görür görmez bende direk sorardım.ama bu sefer dedim ki bekle bakalım sonun da nolcak.
Yoksa sabırlı değilim hemen sorardım bunu niye aldın diye ama işte hem evde değilim.
Hemde acaba o ürün evde mi olcak .ilk defa bekle diyorum kendime.belki başka şeyler den haberim olmayacak.belki de söylüyecek .emin olmak istiyorum

Ya çok kötü bi de hamilesiniz, üzüldüm sizin adınıza, inanın neden hiç bilmiyorum. Yani vakum dediğin çeker. Adam artık ne çekiyorsa!
Kadını ne diye galeyana getiriyorsunuz?! Ne olduğunu neden aldığını bilmiyormuş,üzüldüm diyerek yangına körükle gidiyor pes!

İlk defa duydum bende baktım neye benziyor diye istemsizce. Hepsiburada üzerinde yorum rekoru kırmış neredeyse. Büyütücü etkisi varmış . Adından da belli. Demek ki kendini yetersiz falan hissediyor. Sizi pompa ile aldatacağı düşüncesinden çıkabilirsiniz bence. Eşinizle konuşabilir siniz kendisini rencide etmeden.

Ayyy çok severim böyle babaları ..Allah uzun yıllar ayırmasın inşallah

Neden bu kadar kötü konuşuyorsun eşinle alakalı ?
Büyütücü özelliği varsa kendine güveni yoktur demek ki adamın .seni tatmin edemediğini düşünüyorsa ve hamilelikten dolayı uzak kaldıysanız bu girişimler çok da saçma degil

Fantazi kısmı olabilir düzeyde ise yapsınlar da, ağır rahatsızlar var bu konu da.
Ben tüp bebek konusu ile uğraşıyorum, 2 ameliyat felan geçirdim.
Ben hastanelerde neler duydum neler ağzınız açık kalır.
Bir kadın rahim ağzı kanserinden ameliyat oldu. Rahim ağzı kazındı. Kadın geldi odama geçmiş olsun dedi felan konusmalar felan, iki ay ilişki yasakmış kocam durmaz ne fanteziler ne fanteziler dedi. Adam gelmedi hastaneye kadını aradı bağırdı kadının yatması lazımdı. Valla ertesi günü evine gitti.
Allah eşinde, Allah yolunu, Allah'ın hükümlerini bileni, iyi kalplisini versin.
Konu sahibinin yerinde olsam bende çok tuhaf olurum.
Bi keresinde bakırköy deyim küçüğüm ama, yemek yiyoruz kafayı bı kaldırıp etrafa baktım sexs shop yazıyor yazı ışıklı yanıp sönüyor. Ay o şaşkınlığıma hala gülerim.

Bekarken nette takılıyodum, kenarda da evlilik reklamları var..Babam da pek anlamazdi pc işlerinden. Anneme kızın evlilik sitelerine giriyor demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…