Bana bitt benden ilgi sevgi bekleme artık diyince bi anlamsız geldi herşey ona istinaden gitmeye karar verdm bendeGeri döneceğin evden neden ayrılıyorsun ki? Minnak bir sebepten tartışmışsınız, minnak bir sebepten boşanacak değilsiniz sanırım. O zaman evi terk etmenin bir anlamı yok bence.
Allah ın takdiri böyleymiş dua etmekten başka biseyimiz yok ne yazıkki üzülme artık bol bol dua etRahmet dileklerniz için ayrıca teşekkür ederim( bu konu en hassas noktam ablamdan sonra yaşadım mı bilemiyorum bile kokusu hala burnumda hep çıktık o yoğun bakımdan ama en son dayanamadıntrrk etti bwni minik yavrum bedenimdeydi 2 aylıktı kalp atışlarını duydu en çok senin bebeğini seveceğim dedi sen ona bakamazsn ben bakarım dedi bnm hiç bebeğim olmayacak onu beraber büyütelim dedi ama ama ömrü yetmedi:'(((
Çok ama çok teşekkür ederim rabbim daima seninle olsun .. Amin inş
Hiç canını sıkma benim eşimde aynı şeyleri söylüyodu anladımki evet değiştim ama sebebi eşimdi en başlarda gerçek bi saygım vardı ama gün geçtikçe benimle ilgilenmedikçe,benden beklediği saygıyı kendi göstermedikçe bende aynı ona döndüm.en nefret ettiğim şeydir sokak ortasında tartışan çiftler.tartışmayı bırak birbirimize girdik yani çünkü alışıyosun yada beklediğin sevgiyi görmedikçe hırçınlaşıyosun bundan ileri gelio ama herşey gelip geçici ya ha bu arada bende eşimle 5-6 saat önce tartıştım ayrı odalardayız yanlız değilsin şekerimÇok teşekkür ederim.. Gerçekten bilemiyorum çok badire atlatıp evlendik bnm tek beklentim ilgi sevgi bi kadın başka ne isterki onu da anlamaya çalışıyorum 15 saat çalışıyor hep ayakta evimiz arabamız yok onun için çalışıp didiniyo ama bende istiyorum ki evimiz kira olsun ama 1 saat az çalışsın oğlumun ve bnm ona çok ihtiyacımız var ailemden ayrı şehirdeyim burda pek kimsemde yok herşeyim eşim ağlamaktan helak oldum.konuşuyoruz bana dediği sen çok değiştin bana saygın kalmadı böyle bi kız değildin peki ama anlamadığım bi erkek nasıl bi saygı bekler soruyorum cevap yok kendim bulmalıymışım allah için cevabı bilen varmı sizce eşim ne anlatmaya çallıuor bi erkek basıl bi saygı bekler
Yinede evi terketme bekle oda sinirden söylemiştirşimdi eşim içerde bende çocuğu uyutuyorrum belkide gitmiş bile olabilir sen gitmezsen yarın ben gidicem dedi kafam iyice bulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?