Yok kesinlikle aslında bnm eşim tartışırken sesini bile yükseltmez ama anlamadım nasıl bu hale geldikBu işleri böyle basit indirgemeyin lütfen. Öyle valiz toplamak evi terk etmek sakın inanin o zaman hiç bir şey eskisi gibi olmaz geri dönemi bile. Her evlilikte olur tartışmalar. Ortada ihanet dayak gibi birsey yok konuşarak çözmek en iyisi
Bana bitt benden ilgi sevgi bekleme artık diyince bi anlamsız geldi herşey ona istinaden gitmeye karar verdm bende
şimdi eşim içerde bende çocuğu uyutuyorrum belkide gitmiş bile olabilir sen gitmezsen yarın ben gidicem dedi kafam iyice bulandı
Saygısız diyebileceği ne vardı ki? Tartışmanın sebebi neydi?Peki bu benden beklediği saygı nedir bi erkeğe nasıl saygı gösterilir acaba gerçekten beceremiyormuyum hatanın büyük kısmı bende mi
Yani ortada bişey yoktu el kol şakası yaptı hızlıca vurdu biraz bende canımı yaktın bi daha yapma dedim ben öyle söyleyince bunsefer tekrar vurdu hızlıca bende bak hoşlanmıyorum şaka bile olsa bana vurma bazen hakşkaten canımı acıtıyosun dedimne olduysa ondan sonra oldu bana sanki o saygısızlık yptı gibi geliyo ama yani çıkamadım işin içindenSaygısız diyebileceği ne vardı ki? Tartışmanın sebebi neydi?
Öyle öylede sen gitmzsen ben giderim dedi onu napcaz kafasına koyduğunuda yaprGitmek istemiyorsunuz gitmiceksiniz o zaman.
Saat geç oldu, yatın güzelce uyuyun yarın sabah düşünürsünüz.
Eşinin amacı şakalaşmaktı sanırım, tepkin sert gelmiş olabilir. Hoşlanmadığın şeyi yapmakta ısrar etmesi hoş olmamış.Yani ortada bişey yoktu el kol şakası yaptı hızlıca vurdu biraz bende canımı yaktın bi daha yapma dedim ben öyle söyleyince bunsefer tekrar vurdu hızlıca bende bak hoşlanmıyorum şaka bile olsa bana vurma bazen hakşkaten canımı acıtıyosun dedimne olduysa ondan sonra oldu bana sanki o saygısızlık yptı gibi geliyo ama yani çıkamadım işin içinden
Öyle öylede sen gitmzsen ben giderim dedi onu napcaz kafasına koyduğunuda yapr
Mekani cennet olsun ölümm olaylari cok sarsici insan nefes alamayacak gibi oluyor bazen ama bu acidan bakarsak yasamayiz mantikli dusunmeye calisin hepimiz ölumluyuz ablanizin vadesi doldu dunyadan ayrildi bizlerde onlara kavusacagiz dua bekler sizden bunun bilincinde olun esinizede sakinlestikten sonra guzel guzel konusun hersey ust uste gelmis sizde insansiniz herkesin dayanma siniri var bavul bosaltilsin esinizde sasirmis seviyorsaniz cozumu var demektir birbirinizi anlamaya calisin bize anlatyiginiz sekilde onada anlatinRahmet dileklerniz için ayrıca teşekkür ederim bu konu en hassas noktam ablamdan sonra yaşadım mı bilemiyorum bile kokusu hala burnumda hep çıktık o yoğun bakımdan ama en son dayanamadıntrrk etti bwni minik yavrum bedenimdeydi 2 aylıktı kalp atışlarını duydu en çok senin bebeğini seveceğim dedi sen ona bakamazsn ben bakarım dedi bnm hiç bebeğim olmayacak onu beraber büyütelim dedi ama ama ömrü yetmedi:'(((
Çok teşekkür ederim.. Gerçekten bilemiyorum çok badire atlatıp evlendik bnm tek beklentim ilgi sevgi bi kadın başka ne isterki onu da anlamaya çalışıyorum 15 saat çalışıyor hep ayakta evimiz arabamız yok onun için çalışıp didiniyo ama bende istiyorum ki evimiz kira olsun ama 1 saat az çalışsın oğlumun ve bnm ona çok ihtiyacımız var ailemden ayrı şehirdeyim burda pek kimsemde yok herşeyim eşim ağlamaktan helak oldum.konuşuyoruz bana dediği sen çok değiştin bana saygın kalmadı böyle bi kız değildin peki ama anlamadığım bi erkek nasıl bi saygı bekler soruyorum cevap yok kendim bulmalıymışım allah için cevabı bilen varmı sizce eşim ne anlatmaya çallıuor bi erkek basıl bi saygı bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?