• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valla kizlar acil yorumlariniza ihtiyacim var

Anladıgım kadarıyla adamın kızdıgı seye önceleri "tamam" diyip sonra inadına yapmıssınız, o da cileden cıkmıs. Bu noktada suc sizin. Ama bir sort-bikini fotografını ayrılacak kadar kıskanmak da oldukca anlamsız. Simdi siz barısırsanız, sıradaki hamle "tatilde sort giyme" olacaktır muhtemelen. Tatilde sort giydiginizde de her yerden engelleyip ayrılır, sonra ofisine gider özür dilersiniz, o da tam kapıdan cıkarken kendini yesilçam filminde zannedip kolunuzdan tutarak sarılır falan :KK48: yani işin özü; barısırsınız fakat barıstıktan sonra kıskanclıklarına "he" demezseniz sonuc yine engellenmek olacaktır. Allah yardımcınız olsun:işsiz:
Amin hepimizin

Feci eline düşmüşsün adamın
Öyle peşinden yalvarmışsın, iş yerine gitmişsin, ağlamışsın
Şimdi kendince bi tarafları kalkmış onun
Kendince süründürüyor :d
Diyecektin "sanana ha uşağum" diyecektin :d
Bak gör böyle trip yapabiliyor muydu :D

Ya bence bu muhafazakarliktan. Toplumdaki kadinlarin cogu zaten sorta bikiniye karsi. Ustune bir de o kıyafetlerle fotoğraf paylasmak filan bayagi tuhaf bir durum iliski icinde. O yuzden burada da sosyal hayatta da boyle mudahaleleri mantikli buluyorlar. Hatta bu konuda kocasinin sözünü dinlemeyen kadini da yollu buluyorlar.

O da dogru,
Esine daha acik giyinmesini soyleyen erkek boynuzlu,
Daha kapali giyinmesini söyleyen erkek kahraman bizim toplumda.
Eger konu, sevgilim tatilde hic sortlu fotograf atmadim diye kizdi seklinde acilsa adamin ne sapikligi kalirdi ne kotu niyetliligi.
Oysa secimlere saygi diye bir sey var, o her seyin ustunde olmali, bizde olamiyor...

Benim de gıcık olduğum şeylerdir bunlar.Tatil ortamında herkes aynı şekilde giydiği için dikkat çekmiyor ama sosyal medyaya bikinili foto koymak nedir gerçekten ya?ne gerek var? Toplumumuz belli maalesef abazan dolu bir toplum o yüzden diyorum ki ne gerek var? Ben kocamin bile üstü çıplak şortlu foto koymasını istemem kendim de koymam.Ama sevgiliniz bence tepkisini biraz abartmış. O arayana kadar aramayın bence üstüne düşmeyin.

Ay yok eger barisirsak bida asla yani
O da ders cikarmani ciddiyetini anlamak istiyodur belki bilmiyorum.. buarada neden boyle erkeklere kizilir anlamiyorum..benim sevgilim sortlu foto koysaydi bende kizardim.. ne gerek varki buna? Baska kadinlarin onu oyle gormesini istemezdim.. ha geri kafaliliksa bu geri kafaliyim

Oncelikle şortlu resim koyma işi degilki bu yapma dedigi bişeyi yapmışsın.
Yapma dedigi an fikrini açık açık beyan etseydin böyle olmazdi.
Üfffff boşver bekle biraz benim eşim basak ben aslan burcuyum o kavga ederken evi terkeder şuan cok sinirliyim bişey söyleyip seni Kırarım der. Bense agzima geleni sayarim sonrada üzülürüm.
Sabırlı ol biraz...

Daha 4.ayda bu tarz kıskançlık hiç de hoş değil üstüne birde bakarız gibi trip yapmalar.Daha çok erken kişiliğinizden ödün vermeyin ben buyum diyebilin ki ileride daha da fazla kısktlamalar yaşanabilir.Bir kere taviz verdimi gerisi geliyor.Sizdede hata var tabi ki biraz üzarine gitmişsiniz ısrar etmişsiniz bu da kavgaya davetye çıkarmak olmuş.

kıskançlık da bir yere kadar şunu giydin şuraya gittin şunu paylaştın vs sıkar insanı bi süre sonra..

Barışacak. Sadece bir daha sözünden çıkmayacağına emin olmak için bunun ne kadar büyük bi sorun olduğunu anlamını istiyor, kısaca burnunu sürtüyor.
Yani sanada istemediğini söylemiş madem bu kadar sorun çıkaracağını biliyorsun ama bu kadar peşinden koşacaksın yapmayacaksın sende yapma dediyse niye defalarca sorun cıkardığı halde paylaşıyosun . Yada beni kabul edeceksen boyle et, bana karışamazsın diyecek cesaretin olacak, sonıçlarına da katlanacaksın.

Şort giymenize mi kızdı

Böyle adama tamam hayatım şort giyinme dedin bende giyinmedim iste deyip çıplak gezmeli :)

Bu adamları nereden buluyorsunuz ?

Anladığım kadarıyla şort giymenize değil bunu paylasmaniza kızdı.

Paylaşmayiverseydiniz madem badem gözlünün arkasından bu kadar ağlayacaksanız.

Yok ben istediğimi yaparım, kimse karışamaz diyorsanız o zaman ağlamayın.

Adamda tuhaflik var. Sort giyme demiyor resmi paylasma diyor. Internette paylasma tabi ki. Ben de olsam kizardim .Bence ufak ufak alistiriyor seni. Bugun resmi paylasma , yarin sort giyme , yarin etek giyme, yarin kapan vs vs.... seklinde gidecek iliskiniz.

Sebgilin biraz tutucu galiba. kiskanclik krizine girmis . sindirmeye calisiyo kendince galiba :) kafasi rahatlayinca sana gelir merak etme

Back
X