valla ne yalan söyleyeyim ağrıma gitti be:(

Ama zaten sana kataloğu göstermiş ve sen de bir şey istememişsin.
Sipariş vermesine neden bozuldun ki kendin istememişsin.

Size kataloğu göstermiş, ilgilenmemişsiniz bu sebeple sipariş vermelerinde bir sorun yok bence ama siz bu insanla hala para alışverişi yapmamalısınız. Size ısrarla kataloğu gösterse sipariş verecekmiydiniz merak ettim açıkçası.
Yapmayın bir daha alışveriş sizde

Kendinizi ezik hissedecek bir durum göremedim ben ortada...

Amaaaan para sende ister ondan alirsin ister bundan..bence sen ona bunu ima et bir sekilde ve bir daha asla ama asla ondan alma. Satis kaybetmek onlarin isine gelmez asil..

Bunlara niye para kazandiriyorsunuz, bir de daha borca girerek, bence bir daha almayin hic.

O kız senin gerçek arkadaşın değil bunu Görmüş oldun. Parasını ver ve mesafeni koy

Ben ortada sorun yok kalmadı sanarken neden kendi kendime tribe giriyim ki?
Bana kafasındaki şeyi belli etmedi. Sinsice hareket eden o.
Bir arkadaşa da yazdım. Bana işim varken bak bak diye bir şey gösteriyor. Geçen ayın tavrını sürdürseydi hiç yorum bile yapmazdım. O kadar gururum var. Bundan sonra bitti zaten.

O kız senin gerçek arkadaşın değil bunu Görmüş oldun. Parasını ver ve mesafeni koy

Mesafe koymayı çok iyi bilirim. Hatta en iyi yaptığım şeydir.

Sürekli geciktiriyorsanız hatırlatması normal ancak kırkyılda bir geciktirdiyseniz hatırlatması gerçekten çok ayıp ben olsam en az bir ay beklerdim eğer hala vermiyorsa kırmadan hatırlatırdım

Ben kolay kolay hatırlatamazdım da. Eğer yüklü bir meblağ değilse. Parası yoktur der geçerim.
Herkesi öyle sandım sanırım. Ödediğim parayla rezil oldum kendime kızıyorum.

Üzülmeyin ama hatalı olan sizsiniz. Peki ya neden? Arkadaşınızın huyunu biliyorsunuz, hiiiiçççç böyle alacak verecek konularına girmeyin. Yani şart değil ki ondan ürün almak. Hem fesatlık abidesi diyorsunuz hemde alışveriş yapıyorsunuz. Haketmeyene gerekenden fazla değer vermemek gerekiyor. Normalde borcunuzu hatırlatmasında alınacak birşey yok ama kataloğu getirip gizli saklı sipariş verilmesi iyi niyetli değil. Sizin yerinizde olsam, birkaç gün sonra katalogla gelince, artık buradan sipariş vermiyorum son aldığım ürünler çok kaliteli çıkmadı alerji yaptı, başka markaya geçtim derim kestirip atarım

O tarz kataloglarla satılan ürünlerin kalitesi belli. Çalışan insansınız, daha az çeşit alın ama bilindik, alerjen içermeyen markalardan alışveriş yapın. Cildinize yazık etmeyin.

makyaj malzemesi lüx bir tüketimdir siz durumunuzu kesitirip ona göre davranmalıydınız.kimse sizi idare etmek zorunda değilki bu konu yüzünden.

tabikide hata deil..arkadaşınız olsaydı gerçekten bukadar sorun olmazdı..siz birdaha sipariş vermeyin..katalog gelse bile almayın..

O tarz kataloglarla satılan ürünlerin kalitesi belli. Çalışan insansınız, daha az çeşit alın ama bilindik, alerjen içermeyen markalardan alışveriş yapın. Cildinize yazık etmeyin.

Şimdiye kadar hiç alerjik problem yaşamadım. Zaten krem, temizleyici tarzı şeyler almıyorum.

makyaj malzemesi lüx bir tüketimdir siz durumunuzu kesitirip ona göre davranmalıydınız.kimse sizi idare etmek zorunda değilki bu konu yüzünden.

Ben idare edilsin demiş miyim? Oradan bakınca fırsatçı gibi mi göründüm size?

O sırada param vardı ve kartım bloke olmuş nakit çekemedim diye yazdım. Kartın sistem tarafından bloke olacağını önce haber vermiyorlar.
Ve bu süre öyle bir hafta falan değildi. Sadece 3 gün.
Ben hatamı biliyorum. O da huyunu az çok bildiğim kişiyle alışveris yaptım. Daha önce de yapmıştım sorun olmadı. Gün bile yaptık aramızda. Şimdiden sonra değişti her şey.

Umarım siz maddi zorluk yaşamazsınız.

Alacağı cevapb belli zaten. İnsan bazı şeyleri önceden kestiremiyor. Teşekkür ederim.

tabikide hata deil..arkadaşınız olsaydı gerçekten bukadar sorun olmazdı..siz birdaha sipariş vermeyin..katalog gelse bile almayın..

Yüzünü bile görmek istemiyorum. İçim soğusun diye bekliyorum.
Karaktersiz biri yüzünden kafamı yoruyorum ya ona sinirleniyorum.

Ben size gururunuz yok demedim . Neden tribe gireyimki demişsiniz , ilk mesajinizdada kataloğu gösterdi ilgilenmedim demişsiniz şimdide işim vardı bakamadım dediniz. İşim vardı bakamadım başka birşey, ilgilenmedim demek başka birşey. İkisi farklı yani.
Sinirlenmenize gerek yok, ben yanınızda değildim bunlar olup biterken haliyle yazdığınıza istinaden fikir beyan ediyorum.

Şöyle pratik insanları çok takdir ediyorum.
Kesinlikle mantıklı geldi bana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…