- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen. 2 ay kadarlığına üniv. okuduğum şehre geldim sebebi polislik alımları var antrenman için. Normalde memleketimde de var ancak çok pahalı ve biz ilçede kalıyoruz merkezde kalacak yerim yok evimize çok uzak buradaki antrenman hocamızı da tanıyorum bana fiyat konusunda baya indirim yaptı sağolsun. . Neyse ben okuduğum şehirde bir kız ile ev arkadaşı olarak 2 aylığına anlaştım geldim haftada 3 gün spor diğer günler boş. Bilenler bilir spor öyle hergün yapılabilen birşey değil. Benim evde durmamdan ev arkadaşı sürekli rahatsız oluyor. Hani spora gidecektin böyle olacaksaydı keşke memleketinde gitseydin oysa ki kira parasını verdim zaten. Ben evdeyken temizlik yapamıyormuş ben mutfağa gittiğimde hemen pesimden geliyor bu durumdan çok rahatsızım. Sürekli birşeyler söylemesinden de. Yaptığım yemekleri yemiyor mesela titizmişmiş kimsenin yemeklerini yemezmiş. Bence bu titizlik değil terbiyesizlik. Bariz beni evine aldığına pişman ancak bende çok tedirginim. Napcam bilmiyorum sürekli evden çıkıp bir yerlerde takılmaya başladım.