• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vallahi bıktım

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen. 2 ay kadarlığına üniv. okuduğum şehre geldim sebebi polislik alımları var antrenman için. Normalde memleketimde de var ancak çok pahalı ve biz ilçede kalıyoruz merkezde kalacak yerim yok evimize çok uzak buradaki antrenman hocamızı da tanıyorum bana fiyat konusunda baya indirim yaptı sağolsun. . Neyse ben okuduğum şehirde bir kız ile ev arkadaşı olarak 2 aylığına anlaştım geldim haftada 3 gün spor diğer günler boş. Bilenler bilir spor öyle hergün yapılabilen birşey değil. Benim evde durmamdan ev arkadaşı sürekli rahatsız oluyor. Hani spora gidecektin böyle olacaksaydı keşke memleketinde gitseydin oysa ki kira parasını verdim zaten. Ben evdeyken temizlik yapamıyormuş ben mutfağa gittiğimde hemen pesimden geliyor bu durumdan çok rahatsızım. Sürekli birşeyler söylemesinden de. Yaptığım yemekleri yemiyor mesela titizmişmiş kimsenin yemeklerini yemezmiş. Bence bu titizlik değil terbiyesizlik. Bariz beni evine aldığına pişman ancak bende çok tedirginim. Napcam bilmiyorum sürekli evden çıkıp bir yerlerde takılmaya başladım.

Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen. 2 ay kadarlığına üniv. okuduğum şehre geldim sebebi polislik alımları var antrenman için. Normalde memleketimde de var ancak çok pahalı ve biz ilçede kalıyoruz merkezde kalacak yerim yok evimize çok uzak buradaki antrenman hocamızı da tanıyorum bana fiyat konusunda baya indirim yaptı sağolsun. . Neyse ben okuduğum şehirde bir kız ile ev arkadaşı olarak 2 aylığına anlaştım geldim haftada 3 gün spor diğer günler boş. Bilenler bilir spor öyle hergün yapılabilen birşey değil. Benim evde durmamdan ev arkadaşı sürekli rahatsız oluyor. Hani spora gidecektin böyle olacaksaydı keşke memleketinde gitseydin oysa ki kira parasını verdim zaten. Ben evdeyken temizlik yapamıyormuş ben mutfağa gittiğimde hemen pesimden geliyor bu durumdan çok rahatsızım. Sürekli birşeyler söylemesinden de. Yaptığım yemekleri yemiyor mesela titizmişmiş kimsenin yemeklerini yemezmiş. Bence bu titizlik değil terbiyesizlik. Bariz beni evine aldığına pişman ancak bende çok tedirginim. Napcam bilmiyorum sürekli evden çıkıp bir yerlerde takılmaya başladım.
ev arkadaşınız evin sahibi değil. kiranızı vermişsiniz. sahiplenin biraz.

daha baştan seni ev arkadaşı olarak kabul ettiyse, kiranı da veriyorsan onun ne düşündüğü umurunda olmasın uzat ayaklarını ve keyfine bak :KK39:

Ev arkadaşınıza yemek hazırlamak zorunda değilsiniz.Herkes kendisi yapar yer o vakit beğenmiyorsa.
Ayrıca onu ilgilendirmez haftada kaç gün spora gittiğiniz.Kirayı verdiyseniz sıkıntı yok.

Takılma, odana çekil rahatına bak.

Başarılar :)

Herkes kendi pişirdigini yesin o zaman.
Bedava degil, parasını ödedigine göre hiç birşey diyemez. kusura bakmasın.

Biraz alıngan bir insanım sanırım takıyorum. Daha neler neler eşyalarıma müdahale ediyor. Yerlerini değiştiriyor. Sırf huzursuzluk olmasın diye susuyorum ama patlıcam bi gün.

Kizin kedi evi anladigim kadariyla ona kiraci geldin...ama kirani da odediysen keyfine bak...bastan girmeyecekti bu toplara o zaman gerzek

Kizin kedi evi anladigim kadariyla ona kiraci geldin...ama kirani da odediysen keyfine bak...bastan girmeyecekti bu toplara o zaman gerzek
Kendisi de kirada. 350 TL ödüyor. Bana normalde 175 TL düşüyor benden 200 TL istedi. Bende yeme içmeyi hesaba katarak 200 TLTLyi verdim.

fazla para vermişsin ne istiyor ki parayı verip evde kalmamanı filan mı
çok bile konuşturmuşsun yurt yok mu kalabileceğin daha rahat edersin :kahve:

fazla para vermişsin ne istiyor ki parayı verip evde kalmamanı filan mı
çok bile konuşturmuşsun yurt yok mu kalabileceğin daha rahat edersin :kahve:
Şuan araştırıyorum. Zaten ilk aydan 1 haftam kaldı. Sonra çıkacağım bir ay daha katlanamam sanırım.

Bence boşan :KK53:

Başka eve çıkma şansın yok mu ? Madem beğenmiyorsun , kirayı bana öde, ben de başka yere geçeyim , de .. öyle olmazsa da yemeğini kendine yetecek kadar yap . Evin sana ait ve ortak kullanılan alanlarını bolca işgal et .. parasıyla değil mi , ver paramı gideyim de bide bacak bacak üstüne at ,ellerini kafanın arkasında birleştir ,ıslık çal :D oy ben olacağdım orda :rolleyes:

Bence boşan :KK53:

Başka eve çıkma şansın yok mu ? Madem beğenmiyorsun , kirayı bana öde, ben de başka yere geçeyim , de .. öyle olmazsa da yemeğini kendine yetecek kadar yap . Evin sana ait ve ortak kullanılan alanlarını bolca işgal et .. parasıyla değil mi , ver paramı gideyim de bide bacak bacak üstüne at ,ellerini kafanın arkasında birleştir ,ıslık çal :KK70: oy ben olacağdım orda :rolleyes:
Haha canım zaten cahil olduğu için böyle şeyler yapıyor. Aklı başında olsa düşünebilir.

çok saçma. sonuçta parasıyla kalıyosun. güzel bi kavgayı haketmiş kız bence.

Back
X