Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana da biri bolumun ne demisti psikolojik danismanlik deyince, amaaann canin sagolsun bi maasin olduktan sonra, sikma canini demisti :)

QUOTE="justholdmetight, post: 36734228, member: 459681"]patolojik vaka anal sadistik karakter shahdhasd[/QUOTE]
Anal donemde takili kalmissa esin, isin Cok zor :) ugras dur.. bizimki anali atlamis da Cok sukur fallikte takilmis :) cozulmuyo yaaa :) artik dalgaya aliyorum aglanacak haalimi :)

Öyle oluyor gerçekten. İnsan kendisindeki sorunların da nedenlerini yavaştan farkediyor bu bölümün içine girdikçe hatta bazen içten içe kızıyorum aileme bende eksik bıraktıkları şeylerden dolayı falan; sende de olmuş muydu?

Ben hastanede staj yaparken yaşadım bu üzüntüyü ya; taburcu olma vakti gelen yatan hastaların gideceğine üzülüyordum. Sanki sevdiğim biriyle ayrı düşecekmişim gibi, garip. Bu konuda zamanla pişerim herhalde, bir anda olmaz çünkü.

arkadaşlar sizin de aklınıza o üye geldi mii?
Eveeettt, benim aklıma geldi ve bir kez daha güldüm.

Bana da biri bolumun ne demisti psikolojik danismanlik deyince, amaaann canin sagolsun bi maasin olduktan sonra, sikma canini demisti :)
Bizim bölümlere karşı çok bilinçsiz insanlar.
Bir yandan bu tarz şeyleri duyarken diğer yandan da "sence ben nasıl bir insanım, yorumlasana" diyen de bir sürü kişi var. Güler misin ağlar mısın... ?!

Biraz kendi kendimizi dalgaya aldik ama sorunumuz malum.. umarim sen ve esin, Ben ve esim ve kimin esiyle problemi varsa insallah duzelir. Biz de dilekce asamalarindayiz.. Allah yardimcimiz olsun.

oldu tabii ki
ailemin yaptığı hataları gördüm
kendi yaptığım hataları gördüm
bazı şeylerin üzerimde nasıl etki yaptığını gördüm kendimi çok daha iyi tanıdım
bu da özgüven patlaması yaptı tabii

benim babaannem diyor onu 6 yıldır benim kafaya bir baksana ben nasıl bir insanım
kafan güzel babaanne diyorum

Biraz kendi kendimizi dalgaya aldik ama sorunumuz malum.. umarim sen ve esin, Ben ve esim ve kimin esiyle problemi varsa insallah duzelir. Biz de dilekce asamalarindayiz.. Allah yardimcimiz olsun.
İnşallahhhhhh ama çok yüz göz olunduysa zorrrrrr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…