Bana da biri bolumun ne demisti psikolojik danismanlik deyince, amaaann canin sagolsun bi maasin olduktan sonra, sikma canini demisti :)Seçmez seçmez. Bir tanıdık bana resmen acıyarak "neden bu bölümü seçtin, başka bir şeye puanın yetmedi mi?" dedi tamamen iyi niyetiyle.
Ben de çok seviyorum ki sevmeyen yapamaz zaten.Sahi, hangi alanda çalışıyorsun sen? Çocuklarla mı yetişkinlerle mi?
ben bunu düşündüm
bana danışmanlık yapacak olan var mı,ben sanırım psikolojik deliyim.
tamam,gidiyorum içim yana yana..geyiğe gel konumu pohlama
Öyle oluyor gerçekten. İnsan kendisindeki sorunların da nedenlerini yavaştan farkediyor bu bölümün içine girdikçe hatta bazen içten içe kızıyorum aileme bende eksik bıraktıkları şeylerden dolayı falan; sende de olmuş muydu?çocuklarla ama aileleriyle de görüşme yapıyorum mecburen problem genelde onlardan kaynaklandığı için
ilk mezun olduğunda hatalar yapıcaksın, çok üzülüceksin, danışanlara bağlanıcaksın ama :/
hele çocuklara hiç kıyamıyorum.
Eveeettt, benim aklıma geldiarkadaşlar sizin de aklınıza o üye geldi mii?
Ben psikolojik danismanim ama esim psikolojik deli diyo bana :) danismanlar senden beter durumda break :)geyiğe gel konumu pohlama
Bizim bölümlere karşı çok bilinçsiz insanlar.Bana da biri bolumun ne demisti psikolojik danismanlik deyince, amaaann canin sagolsun bi maasin olduktan sonra, sikma canini demisti :)
çok teşekkür ederim o zaman ciddiye alıp yazdığın için bak bir psikologluk yapan çıktı bile bana
sanki muneccim b.ku yedik :)Bizim bölümlere karşı çok bilinçsiz insanlar.
Bir yandan bu tarz şeyleri duyarken diğer yandan da "sence ben nasıl bir insanım, oyorumlasana" diyen de bir sürü kişi var. Güler misin ağlar mısın... ?!
sen iste psikologun olayim yavriiim:) ayyy o degilde yazdigimi simdi bir daha okudum bayagi felsefe yapmis gibi olmus iyi mi hahaha...
Bizim bölümlere karşı çok bilinçsiz insanlar.
Bir yandan bu tarz şeyleri duyarken diğer yandan da "sence ben nasıl bir insanım, yorumlasana" diyen de bir sürü kişi var. Güler misin ağlar mısın... ?!
İnşallahhhhhh ama çok yüz göz olunduysa zorrrrrrBiraz kendi kendimizi dalgaya aldik ama sorunumuz malum.. umarim sen ve esin, Ben ve esim ve kimin esiyle problemi varsa insallah duzelir. Biz de dilekce asamalarindayiz.. Allah yardimcimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?