Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadasin konusu ya da bir baska arkadasin konusu her an kapanabilir farkinda misiniz acaba?

Ve her an geyikten banlanabilirler ama umursuyorlar mı?
Onlar umursamıyorsa ben hiç umursamam 1'er hafta giremezler siteye, akıllanırlar belki.

Munenin yüzünden oldu
neden ki o senin haberin olmadan profil resminimi degistirdi...

yazik ya simdi o kisiyi savunan biri ciksa birsey dese sen ona o bir baskasina ve bu her an her yerde olabilir...hem knu kapanir hem kac kisi ban alir...niye boyle yapiyorsunuz ki...insanlar gorusleri ile ilgili bu tarz sakalardan hoslanmaz...bunu bilemeyecek bir yasda degilsiniz...caniniz sıkıldı eglencemi ariyorsunuz anlamadim ki....

Ben işin içinde şiddet olunca dayanamıyorum. Birine kürdan batırmalar, pencereden atma tehditleri olunca dayanamıyorum. Hani konu sahibi unuttu bir sünger çekti belki ben unutamıyorum. Konu benim için ilgisizlik, yaş farkı, gün içinde mesaj atma/atmama değil. Konu benim için şiddet, kontrolsüz öfke nöbetleri. Allah haklarında hayırlısını versin ama benim fikrim belli.

dogru soyluyorsun canim...ben mutsuzluk derken genel olarak tamiri zor oacak seyler icin soyledim...oyle ufak tefek her evlilikte olur...onlarla bas edebilir insan...ama iste bas edemedikleri...bir de dedigim gibi herkesin yasantisina gore kaldirabilecegi seyler farkli...o yüzden konu sahibi herkesin dogrusu icinde dogru olani yakalayabilir...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…