tepkisel. "sen 5 aydır benim ilgim olmadan yaşıyosun bana ihtiyacın yok"
çok iyidi buGülü sevdim diken battı
seni sevdim g...tn kalktı :)))))))))))))))))))))))))))
Hb conemmm iyi ediyorsunuz.hoş geldin conemmmmmmmmmmmmmmmmm
bizde kızlarla dertleşiyorduk :)
eeeee eşşeğe çok yüz verirsen kendini yarış atı sanarmış ( söz meclisten dışarı yanlız yanlış anlama olmasın )
ama birde şöyle bişey var devedede boy varmış ama kervanda eşşekden arkada yürürmüşBiz de semer vurur bineriz deh deh düldül deh deh düldül
ama birde şöyle bişey var devedede boy varmış ama kervanda eşşekden arkada yürürmüş
bu herifler bizim kayışı koparttırdı sonundaE ee eşşeğe altın semer vursan eşşek gene eşşektir
Ne gülüyon beProfil fotosu
bu herifler bizim kayışı koparttırdı sonunda
Katılıyorum. Oldu ki ilerde pişmanlık hissettin. Sen istedin sen boşandın diyecek mantelitede değiller seni gazlayanlar. Esas şiddete rağmen kurtar yuvanı diyenler boşandığına pişman olduğuna dair bir konu açarsan bunu söyleme ihtimalleri var. (Seni tanıyan arkadaşlarından bahsetmiyorum. Konunu yüzeysel bilenlerden bahsediyorum) Özetle insan bir karar alır. Misal bir bölüm seçersin. Okurken annenden emdiğin sütü ağzından getirir pişman oldum sanırsın. Ama birincisi başka bölüm sanki daha mı iyi olacaktı, ya da okumasaydın daha mı iyi olacaktı, pişman olduğunu zannettiğin alternatifler daha mı iyi olacak. Ama sonra mezun olur o bölümün ekmeğini yersin. Ve iyikilerin başlar.
İnsan her an her dakika mutlu olamaz. O yüzden boşanınca iyi günlerin de olacak kötü günlerinde. Tıpkı herkes gibi. Herkesin iyi günü de var kötü günü de. Pişman olacak gibi olsan da emin ol geçecek.
Evet o profil fotosunu ya hemen kaldırmalı ya da ben kaldıracağım, siyasi avatar, imza vs kullanılamaz, imzası bile argo.Profil fotosu
Soğan cücüğü kadar kocam olsun başımda dursun anacım
Evet o profil fotosunu ya hemen kaldırmalı ya da ben kaldıracağım, siyasi avatar, imza vs kullanılamaz, imzası bile argo.
Kazen'e havale etmemi istemiyorsa çeki düzen vermeli
arkadasin konusu ya da bir baska arkadasin konusu her an kapanabilir farkinda misiniz acaba?Ne gülüyon be
Hec mi alımlı kadın resmi görmedin
nasıl yani illada kocam mı diosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?