Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yani değiştricem diyorrr ama konu boşanma ilişkiler evlilikti bizde kocaları çekiştirdik şahsen ben geyik yapmadım

ama taa aksama degistirebilirm dedi ilk once o yuzden uyardim...aksama kadar surseydi degistirmesine gerek kalmadan boooomm...

Kafam karışık benim bu konuda. Hani misal bazı doğrular mutlaktır. Birini öldürmek suçtur. O zaman aldatma ve şiddet de acaba mutlak yanlışlardan mı? Bilmiyorum. Değer mi?

bak simdi bu da olmamis sey gibi hahaha yok yok saka yaptim neyseki ucuz atlattik...

yaa boyle seylerde saygi kontrolü kaybediliyor sonunda da olan konu sahibine oluyor...o yüzden tehlikeli sularda yuzmemek gerek diye dusunuyorum...

evet dengesizlik
bir adam turkcell hatta geçiyor seni sık sı karayabileyim konuşabilelim diye faturalı hat alıyor
sonra aramıyor bile
ay sıyırıcam
Aradığı zamanlar libidosu yüksek olabilir mi ? Cevap ne olursa olsun dengesizle uğraşılmaz.
Kaç yıllık evlisin ?

Kafam karışık benim bu konuda. Hani misal bazı doğrular mutlaktır. Birini öldürmek suçtur. O zaman aldatma ve şiddet de acaba mutlak yanlışlardan mı? Bilmiyorum. Değer mi?
tabii ki yanlisdir bunu herkes kabul eder...ancak 100 kisiye sorsaniz hepsi deger ya da degmez diye farkli fikirler uredir..herkesin de kendi dusuncesine gore yasanmislik ve tecrubesine gore dogrudur...kisi bunlarin icinden kendi hayatinda kaldirabilecegini (cunku o da ayri bir birey ve duygulari farkli ve tam olarak yasanti bilinmiyor en iyi bilen kendisi) secer...secerken de insanlarin tecrubeleri hayatina farkli bir yonde verebilir...misal siddet vardir kimi affet cunku???? der kimi affetme cunku ???? der..kisi burada mantikli olan kendine bakar affedip unutabilecek mi esine bakar yenileyecek mi kendini affettirebilecek mi unutturabilecek mi???simdi bunu da zaman gosterir ancak...esinde caba yoksa kendi kendini bir yere kadar tamir edebilir bir de ustune karsisindakini adam etmeye calisir ama bakti ki tik yok ne olacak ya umursamayacak oyle gelmis boyle gidecek ya da kendi icin hayatina yeni yon verecek...simdi bu bir ornek ve bana gore yapilmasi gereken bu sana gore baskadir ona gore baska...kimi hic ugrasamam der kimi kendini bilir unutamam der kimi zorlar kimi zoru zorlar..diye uzar gider yani mutlak yanlis oldugu kabul olsa bile kalani farkli farkli farkli..

Peki affettikten sonra bunun tekrar etme ihtimali var ve hatta küçük ya da büyük 3. sayfaya manşet olma ihtimali var (Allah korusun) Bu durumda o affet diyenler kendi yaşanmışlıkları ile doğru demiş olabilirler mi hala? Ya da affetmeyi seçmiş kadının başına bir şey geldiğinde bunun sorumlusu kim olacak? Affetmenin o zaman doğru bir tarafı kalacak mı?

en doğrusu bu aslında. yeni bir hat aldım kendime oradan halledeceğim işlerimi de o telefonu açmayacağım
birçok kişi tepki verdi aslında neden fevri hareket ediyorsun diye ama benim de hayal ettiğim tam olarak buydu
yani çok mu istiyor duruşmaya kadar söyler zaten yok eğer istemiyorsa da daha fazla uzatmanın anlamı yok
ben neden evli kalıp onu bekleyeyim yeni sulara yelken açarım

3 gün sürdü sessizliği.
Sonra duramadı .

bi 3 gün de ben vereyim bakalım belki o da blöf sanıyordur zeka topum benim

anladım ki benden büyüksünüz böyle hitap etmemin sakıncası yoktur herhalde
açıkçası ben çocuk 30-35ten önce istemiyorum
çünkü daha çok gencim yapmak istediklerim var
mesela önümüzdeki yıl italya sularına akacağım yüksek lisans için

Yalnız böyle diyorum da benimki de bana öyle geliyor dünyada bir o sanki.

Hadsiz şey

bana saçma geliyor kendini bu kadar kaf dağında sanması
ben de kendimi beğeniyorum zaten bir insan kendini beğenmeden yaşayamaz
elbet bi yerlerini güzel hoş bulur ama kendimi kaf dağında da görmüyorum
güzel bulsam da en iyi benim en güzel benim benden iyisini bulamaz bıdı bıdı yapmıyorum
ama o öyle zannediyor
sanırsın mr world şampiyonu ve bu bana oldukça salakça görünüyor onun bu tavrı

bunalmam ama vaktiniz yoksa da ben sizin iyi niyetinizi anladım ayrılma sebebimiz şiddetti.

bu herifler bizim kayışı koparttırdı sonunda

sorma gitsin

Soğan cücüğü kadar kocam olsun başımda dursun anacım

ben öyle düşünmüyorum ya aksine evlilik bana göre bir şey değil gibi geliyor artık açıkçası birine hizmet edip üstüne şiddet görmek üstüne kıymet bilinmemesi bana koyuyor. ben baya özgür ruhlu yetiştirildim isteyen ayıplasın ama kalkıp anne babama bir kez yemek yapmışlığım yoktur benim elin adamına hem işten koşa koşa gelip yemek yapıyorum o köşesinde oturup kahve sigara içiyor üstelik de boş boş bu benim sinirlerimi ziyadesiyle zıplatıyor. ya elinde bir kitap gazete olur anlarım ama boş boş benim iş yapmamı seyretmek nedir yani. bulaşıklar yığınla olsun onları alıp koymaz makineye. ağzını peçeteye siler masaya bırakır üç adım ötede çöp var. yemek yerken bir sürü kırık döker vs ya insan biraz hayat arkadaşına yardımcı olacak. hadi olmuyorsun bari işten gelince bi öp sarıl iki güzel laf et ruhumu okşa.

bak yeminim olsun bana şefkat ve ilgi göstersin ben yürüdüğü yola kırmızı halı sererim ve hiçbir hizmetten de sakınmam gocunmam. ama hem bunları yapıp hem üstüne ilgi görmeyip hem de şiddet görünce ben de çileden çıktım artık.

bir daha evlenir miyim evlenirsem bu aşk evliliği olur mu emin eğilim. zira bunlara göğüs germeye sabrım kalmadı kimsenin kahrını çekmeye sabrım kalmadı.

Canım benim bu mesajım şaka amaçlı idi biraz da ironi vardı ama sen ciddiye almışsın dolduğun için :)

bazi arkadaslar gaz mi veriyoruz acaba deyincehuzursuz oldum yanlis yonlendirme mi yaptim acaba diye...ama hala ayni fikirdeyim...bosanma konusunu hic sevmem benim ablamda bosandi zorluklarini biliyorum ama yapacak birsey senin acindan kalmadi gibi...aslında yas konusu bile hakikaten cogu seyde sorun cikarmaya yetiyor...her ne kadar karakter onemli olsada problem cikmayani yok denecek kadar az...senin eksigin yok bence...kendini daha fazla suclama unutma sen elinden geleni yaptin bu iliski icin...aslindabosanma asamasinda olan her kadin gibi dusunuyorsun dusuncelerin normal ama kendini sorgularken onu da sorgulamani tavsiye ederim....senin hala umudun var farkindayim...dusuncelerini yazsana bana yazmak cok iyi geliyor...artilari eksileri mutlulugunu mutsuzlugunu aklinda bu evlilige dair her ne varsa...ve bak bakalim simdiye...diyorsan ki cook artilari var ben bunlar icin eksileri yasamaya raziyim?ya da artilari az ama yasamaya deger? bunu diyebiliyormusun? sonra tabii birde esinin tanidigin kadari ile kisilik analizini de cikar hatta yasini? bak bakalim ben bu kisi ile yapabilirmiyim bak bakalim yasamaya deger mi iyisiyle kotusuyle? en sona da cocuk olayini birak ve onu dusun onun icin dogru kisi mi?duygu mu agir basacak mantik mi yoksa dengeleyecek mi gorelim? sonra bir daha konusalim? olur mu?ne dersin?

benim burada kendimi suçladığım tek şey var o da ona sürekli küfür ve hakaret etmiş olmam. her kavgada ki kavgasız günümüz olmazdı. o yüzden diyemiyorum ki bu adamın tamamen kişiliği buydu. 1.5 yılımız hep kavgayla geçti çünkü bana yalan söyledi ve güvenimi sarstı. üstüne sana güven vermek zorunda değilim sana hiçbir şey ispatlamak zorunda değilim diye burnu büyüklük etti.

ben evet hiçbir zaman hizmette kusur etmedim ama çok saygısızlık yaptım ve o kişi ben değilim. bugüne kadar bir sevgilime "salak!" bile dememişimdir ve böyle bir laf da duymamışımdır. ama bu evlilikte çığrından çıktım annesine babasına kadar küfrettim. çünkü bana yalanlar dizmesi ardından da bu dikkafalılığı sınırımı zorladı. hıncımı böyle almaya kalkıştım ve küfrettikçe sövdükçe de hıncımı almak bir yana dursun iyice kudurdum.

ama şundan da eminim son barışmamızdan bu yana şakayla karışık "hehe salak" dışında bir şey söylemedim. ona da saydım tek tek benim hatalarım bunlardı seninkiler de bunlar. ben kendimi düzelttim. bu just ben değilim o yüzden düzeldim dedim. insan takdir etmez mi?

annesi hasta diye ben destek olurum yanındayım beraber atlatırız dedim bunun anneme ne faydası olacak dedi ben daha bir şey yapamam ki kendimi düzelttim ama onun bunu görmek istemesi önemli olan.

Aradığı zamanlar libidosu yüksek olabilir mi ? Cevap ne olursa olsun dengesizle uğraşılmaz.
Kaç yıllık evlisin ?

14 aylık

Canım benim bu mesajım şaka amaçlı idi biraz da ironi vardı ama sen ciddiye almışsın dolduğun için :)

ben sana kızmadım zaten sadece içimdekileri anlattım evet çok dolmuşum birine anlatmaya ihtiyacım var
belki ben de bir psikolog bulup anlatsam iyi olacak

Just ben yazdıklarını çok mantıklı buluyorum. Peki çok özel olmayacaksa neden affettin 5 ayın sonunda? Hani adam gibi bir özür diledi mi o şiddet olayı için yoksa hala beni bu hale sen getirdin mi diyordu?

herkes soyler neden fevri hareket ediyorsun diye. ben de bunu anlamiyorum adam keyif sursun sen sürün neden fevri hareket etmemek icin. peh. bence cok guzel seyleri hakediyorsunuz. genceciksiniz neden kart papazin pesinde kendinizi uzesiniz :)

teşekkür ederim çok iyisiniz. bakıyorum bütün yorumlarınızda insanlara böyle uzun uzun çok içten gelerek yazıyorsunuz yardımcı olmak için çırpındığınız çok net görünüyor

elimden gelenin de fazlasını yaptım ben.

açık söyleyeyim mi bu evliliiğin hiçbir artısı yok ayıp olmazsa aramızdaki yoğun tutkusal çekim ve birbirimize beslediğimiz büyük aşk hissi dışında. her günü kavga zaman nasıl geçti anlamıyorum bile ben onunla. çünkü her gün bir problem yaşadık her gün kavga ettik.

ben açıkçası bunu unutup yaşıtım biriyle olmayı o kadar çok isterdim ki ve eşim yaşının adamı değil. sırf inatlaşmak için inatlaşır. ben şuram ağrıyor hastayım desem o da benim de buram ağrıyor ne yani der illa bir benimle sidik yarıştırma durumu var ve bu bazen çok komik yerlere varıyor anlatsam gülersin canım

insan neden sevdiği insanla sürekli savaş halinde olur ki. ben hep uzlaşmacı olmaya çalışıyorum aramızı bulmaya çalışıyorum tamam ilk anda patlıyorum ama ardından düzeltmeye uğraşıyorum ama o öyle değil bunu bir savaş olarak görüyor ve küslük, inatlaşma, intikam vs duygularıyla çok yıpratıyorr beni ben çok yoruldum artık öyle bi haldeyim ki yere düşsem beni kaldır diyemicem ona tekme atsa hissizim artık seviyor muyum onu da bilmiyorum

Just ben yazdıklarını çok mantıklı buluyorum. Peki çok özel olmayacaksa neden affettin 5 ayın sonunda? Hani adam gibi bir özür diledi mi o şiddet olayı için yoksa hala beni bu hale sen getirdin mi diyordu?

özür diledi evet pişmanım dedi ama bir kez sonrasında da neden büyütüyorsun biz kavga ederiz ama ertesi gün barışırız sen anneni aramıza soktun olayı büyüttün ayrıldın benden diye kinleniyor. o gün de karşılıklı oturduk bi kafede konuştuk bana söz dedi senin daha çok hayatının içinde olucam daha çok ilgilenicem seninle ben de nasıl sevindirik olmuştum açıkçası o akşam da bana bir sürü güzel şey yazdı ben de olumlu cevaplar yazdım ama onun gibi şiirler falan yazmadım aradan iki gün geçince sen neden bana aynı şekilde şeyler yazmadın dedi yani bu yüzden küsmüş aramamış sormamış ben arayıp sormayınca da kinleniyor

e onun peşimde koşması lazım

Anneme alalım seni şöyle

valla bana bir bakıverse hiç fena olmaz

herkes soyler neden fevri hareket ediyorsun diye. ben de bunu anlamiyorum adam keyif sursun sen sürün neden fevri hareket etmemek icin. peh. bence cok guzel seyleri hakediyorsunuz. genceciksiniz neden kart papazin pesinde kendinizi uzesiniz :)

değil mi madem çok istiyor konuşsun muhtemelen 2-3 ay sonraya atar zaten mahkeme o kadar zamanda k.çını kıpırdatmıyorsa bir şey diyemicem artık. hala benden bekliyor yahu. her neyse ama bence çok da iyi oldu çok da güzel oldu valla ne o öyle evlisin ama kocan yok saçma salak bi durum. ben de kendi hayatıma kısmetime bakarım

sorun da tam burda zaten ;kendinde sorun görmemesi..ne var ki kavga ettik,bişeyler oldu ama sen anneni babanı çağırıp büyütmeseydin böyle olmazdı..yani sorun yine sende..
hatırlarsan bende de benzer bir koca var..ayaklarına kapnaması gerekirken her zamanki gibi,hemen gönlünü alacak sanıyor..bu sefer ne kadar büyük kazmalık ettiğinin ,bu sefer alttan almayacağının bilincinde değil..
benimkine boşayacağım seni dedim.gözlerine baka baka,doktora mı gidiyorsun,ilaç mı kullanıyorsun,sorunu çözmek senin işin,ben sadece sonuçlarına bakacağım dedim..ve eğer benzer birşey yaşarsak,kavga bile etmem,elinde mahkeme kağını bulursun dedim..
çok da sakin konuştum..kararımı vermiştim ama ben..
şimdi doktora gidiyor,ilaç kullanıyor ve inan çok değişti..ama her zaman gözlem altında..ve bunun son şansı olduğunu çok iyi biliyor..
seninki henüz akıllanmadı,sorunlarının farkında değil,hala hatayı sende görüyor....
umarım seninki de ,kendi sorunlarını kabul edip tedavi olur,yoksa ayrılmanız en mantıklısı..senin için de en doğrusu gibi görünüyor..
bence artık kafanda geleceğini kurmaya başlasan en güzeli....artık sadece kendini düşünmeye başlasan.."ben" nasıl mutlu olurumu görsen,kendini dinlesen,doğruyu bulacaksın eminim ben..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…