yani değiştricem diyorrrama konu boşanma ilişkiler evlilikti bizde kocaları çekiştirdik şahsen ben geyik yapmadım
dogru soyluyorsun canim...ben mutsuzluk derken genel olarak tamiri zor oacak seyler icin soyledim...oyle ufak tefek her evlilikte olur...onlarla bas edebilir insan...ama iste bas edemedikleri...bir de dedigim gibi herkesin yasantisina gore kaldirabilecegi seyler farkli...o yüzden konu sahibi herkesin dogrusu icinde dogru olani yakalayabilir...
Değiştirdim
Aradığı zamanlar libidosu yüksek olabilir mi ? Cevap ne olursa olsun dengesizle uğraşılmaz.evet dengesizlik
bir adam turkcell hatta geçiyor seni sık sı karayabileyim konuşabilelim diye faturalı hat alıyor
sonra aramıyor bile
ay sıyırıcam
tabii ki yanlisdir bunu herkes kabul eder...ancak 100 kisiye sorsaniz hepsi deger ya da degmez diye farkli fikirler uredir..herkesin de kendi dusuncesine gore yasanmislik ve tecrubesine gore dogrudur...kisi bunlarin icinden kendi hayatinda kaldirabilecegini (cunku o da ayri bir birey ve duygulari farkli ve tam olarak yasanti bilinmiyor en iyi bilen kendisi) secer...secerken de insanlarin tecrubeleri hayatina farkli bir yonde verebilir...misal siddet vardir kimi affet cunku???? der kimi affetme cunku ???? der..kisi burada mantikli olan kendine bakar affedip unutabilecek mi esine bakar yenileyecek mi kendini affettirebilecek mi unutturabilecek mi???simdi bunu da zaman gosterir ancak...esinde caba yoksa kendi kendini bir yere kadar tamir edebilir bir de ustune karsisindakini adam etmeye calisir ama bakti ki tik yok ne olacak ya umursamayacak oyle gelmis boyle gidecek ya da kendi icin hayatina yeni yon verecek...simdi bu bir ornek ve bana gore yapilmasi gereken bu sana gore baskadir ona gore baska...kimi hic ugrasamam der kimi kendini bilir unutamam der kimi zorlar kimi zoru zorlar..diye uzar gider yani mutlak yanlis oldugu kabul olsa bile kalani farkli farkli farkli..Kafam karışık benim bu konuda. Hani misal bazı doğrular mutlaktır. Birini öldürmek suçtur. O zaman aldatma ve şiddet de acaba mutlak yanlışlardan mı? Bilmiyorum. Değer mi?
tabii ki yanlisdir bunu herkes kabul eder...ancak 100 kisiye sorsaniz hepsi deger ya da degmez diye farkli fikirler uredir..herkesin de kendi dusuncesine gore yasanmislik ve tecrubesine gore dogrudur...kisi bunlarin icinden kendi hayatinda kaldirabilecegini (cunku o da ayri bir birey ve duygulari farkli ve tam olarak yasanti bilinmiyor en iyi bilen kendisi) secer...secerken de insanlarin tecrubeleri hayatina farkli bir yonde verebilir...misal siddet vardir kimi affet cunku???? der kimi affetme cunku ???? der..kisi burada mantikli olan kendine bakar affedip unutabilecek mi esine bakar yenileyecek mi kendini affettirebilecek mi unutturabilecek mi???simdi bunu da zaman gosterir ancak...esinde caba yoksa kendi kendini bir yere kadar tamir edebilir bir de ustune karsisindakini adam etmeye calisir ama bakti ki tik yok ne olacak ya umursamayacak oyle gelmis boyle gidecek ya da kendi icin hayatina yeni yon verecek...simdi bu bir ornek ve bana gore yapilmasi gereken bu sana gore baskadir ona gore baska...kimi hic ugrasamam der kimi kendini bilir unutamam der kimi zorlar kimi zoru zorlar..diye uzar gider yani mutlak yanlis oldugu kabul olsa bile kalani farkli farkli farkli..
telefonu kapattin diye sallamazsa mahkeme gunu cattiginda sallamak zorunda kalacak. kafasina dank ederse en gec orada eder. bence kararli durun. bu 2 yilin ilk adim atani unvanini ustunuzden silmek icin ciddi kararlı olmaniz lazim :) sizin yerinizde olsam ayagima da kapansa baya bir surundururdum. ayagima kapanmiyor mu, umrunda mi degil o zaman o mahkemede biterdi her sey. elinizden gelen her seyi yapmissiniz. hem onu pohpohlayarak her istedigini yaparak hem de kavgali zamaninizda altta alarak. duzelmeyecekse hic geri adim atmaya gerek yok.
3 gün sürdü sessizliği.
Sonra duramadı .
Çok şükür canımmm belli olmaz belkide herşey düzelir
insanlar zaman zaman zor evrelerden geçerler.
sakince iyice ölçüp tartıp düşün derim.
dünde söyledim zart diye boşamak kolay.
zor olan emek vermek mücadele etmek ama eşinde bunu isterse tabiki.
belkide hayatınızda renk gerekli cocuk gibi ????
Yalnız böyle diyorum da benimki de bana öyle geliyordünyada bir o sanki.
Hadsiz şey
Eski konularınıza bakıp durumu anlamaya çalıştım ama detayları fazla dağınık paylasmissiniz. 5 aydir ayri yaşıyorsunuz bunu biliyorum ama sebebini bilmiyorum mesela. Yasamak yeterince yordugundan, problemlerinizi bir çırpıda anlatmak zor gelmiş olabilir. Parçaları bulup birleştirebilecek kadar geniş zamanım da yok. Destek olmak isterim ama sizi de bunaltmak istemiyorum. Ne önerirsiniz?
bu herifler bizim kayışı koparttırdı sonunda
Soğan cücüğü kadar kocam olsun başımda dursun anacım
ben öyle düşünmüyorum ya aksine evlilik bana göre bir şey değil gibi geliyor artık açıkçası birine hizmet edip üstüne şiddet görmek üstüne kıymet bilinmemesi bana koyuyor. ben baya özgür ruhlu yetiştirildim isteyen ayıplasın ama kalkıp anne babama bir kez yemek yapmışlığım yoktur benim elin adamına hem işten koşa koşa gelip yemek yapıyorum o köşesinde oturup kahve sigara içiyor üstelik de boş boş bu benim sinirlerimi ziyadesiyle zıplatıyor. ya elinde bir kitap gazete olur anlarım ama boş boş benim iş yapmamı seyretmek nedir yani. bulaşıklar yığınla olsun onları alıp koymaz makineye. ağzını peçeteye siler masaya bırakır üç adım ötede çöp var. yemek yerken bir sürü kırık döker vs ya insan biraz hayat arkadaşına yardımcı olacak. hadi olmuyorsun bari işten gelince bi öp sarıl iki güzel laf et ruhumu okşa.
bak yeminim olsun bana şefkat ve ilgi göstersin ben yürüdüğü yola kırmızı halı sererim ve hiçbir hizmetten de sakınmam gocunmam. ama hem bunları yapıp hem üstüne ilgi görmeyip hem de şiddet görünce ben de çileden çıktım artık.
bir daha evlenir miyim evlenirsem bu aşk evliliği olur mu emin eğilim. zira bunlara göğüs germeye sabrım kalmadı kimsenin kahrını çekmeye sabrım kalmadı.
o ne demek kendimce düşüncelerim var ama senin kastettiğin nedir bilemedim canım
ya tam geçebildim denemez aslında çabalıyorum
yani gururum kırıldı düşünüyorum neyim eksik diye.
ondan 15 yaş gencim e yeterli bi güzelliğim var onun için yani beğeniyordu da beni sevgi de gösterirdim en sevdiği yemekleri yapardım şimdi gurur yapıyorum . sindiremiyorum daha iyisi mi var diye düşünüp huzursuzlanıyorum arkadaşım.
intikam almak en sık yaptığı şey bana ille bişeylerin cezasını ödetmeye çalışır.
yaa ben gercekten insanlarin mutsuzluguna dayanamiyorum...erkek dusmani falan da degilim...ayril dedigim kesim icin zor olacagini ancak ayrilmazsa daha da zor olup sonuc alinamayacagini sadece gecici iyilesmeler yasanabilecek iliskileri idrak ettigimde ayrilin diyebiliyorum..ve gercekten onlarla birlikte uzuluyorum bir an kendimi onlarin yerine koyarak empati yapiyorum ve o kisilerinde zaten iliskileri icin ellerinden geleninin fazlasini yaptigini ancak sonuc alamadığı ya da alamayacagini anladigim vakit fikrim bu sekilde oluyor...misal konu sahibinin yasadiklarini az cok tahmin ettim cogu seyi yaptigini denedigini ama olamayacagini farkettim bundan sonrasi esi degismeyecegine gore pisman olur belki birgun bilemiyorum ama konu sahibinin ruhunu yormaktan baska ne ise yarar ki...bir de ilerde ccocuk olunca ne olacak yoksa cocuk cozum olabilir mi? hayir olamaz...bir kadin icin en uzucu sey cocuk icin beraber olmak zorunda kalmaktir bence...inanin coook isterdim keske herkes hatasini anlasa mutlu huzurlu olsa...ki konu sahibinin ben gerçekten hamurunda derler ya hani kotuluk olmadigini ve artik gercekten (herkes gibi)mutlu huzurlu olmasini istiyorum. .tabii ki yasayan kendisi en dogru karari verecek olan da kendisi ben sadece tikanip kaldigim zamanlar birilerinin farkli fikirlerineihtiyac duyarim ve hayatima gore neyi kaldirip kaldiramayacagima gore aralarindan uygun olani secerim..bazen icimde kabul etmek istemedigim bir sey tokat gibi yuzume carpar soku gecirince oh be iyi gelmis aslinda derim cunku belki de kabullenmek istemedigim seyi kabul etmemi saglar acik olan gozumun gormesini saglar......yoksa inaninyatagima yatip kafami koyunca yazdiklarimi o kisinin hayatini unutamiyorum...bazen aklima geliyor acaba diyorum ki yanlyanlış miydi dedigim hata mi ettim bir dusun bakakim kizim sen olsan ne yapardın? yooo bana gore dogru olan bu cunku o bana gorenin icinde yasanmislik vardir empati vardir...bakin burada herkesin kendine gore yasanmisliklari dogrulari yanlislari var...konu sahibeleri de eminim ki onlarin icinden kendi yasamina gore dogru olani kenara koyacaktir...onlarin sevincleri yuzumde tebessume yol acar ama uzuntuleri degil...
Peki affettikten sonra bunun tekrar etme ihtimali var ve hatta küçük ya da büyük 3. sayfaya manşet olma ihtimali var (Allah korusun) Bu durumda o affet diyenler kendi yaşanmışlıkları ile doğru demiş olabilirler mi hala? Ya da affetmeyi seçmiş kadının başına bir şey geldiğinde bunun sorumlusu kim olacak? Affetmenin o zaman doğru bir tarafı kalacak mı?
Aradığı zamanlar libidosu yüksek olabilir mi ? Cevap ne olursa olsun dengesizle uğraşılmaz.
Kaç yıllık evlisin ?
Canım benim bu mesajım şaka amaçlı idi biraz da ironi vardı ama sen ciddiye almışsın dolduğun için :)
ben öyle düşünmüyorum ya aksine evlilik bana göre bir şey değil gibi geliyor artık açıkçası birine hizmet edip üstüne şiddet görmek üstüne kıymet bilinmemesi bana koyuyor. ben baya özgür ruhlu yetiştirildim isteyen ayıplasın ama kalkıp anne babama bir kez yemek yapmışlığım yoktur benim elin adamına hem işten koşa koşa gelip yemek yapıyorum o köşesinde oturup kahve sigara içiyor üstelik de boş boş bu benim sinirlerimi ziyadesiyle zıplatıyor. ya elinde bir kitap gazete olur anlarım ama boş boş benim iş yapmamı seyretmek nedir yani. bulaşıklar yığınla olsun onları alıp koymaz makineye. ağzını peçeteye siler masaya bırakır üç adım ötede çöp var. yemek yerken bir sürü kırık döker vs ya insan biraz hayat arkadaşına yardımcı olacak. hadi olmuyorsun bari işten gelince bi öp sarıl iki güzel laf et ruhumu okşa.
bak yeminim olsun bana şefkat ve ilgi göstersin ben yürüdüğü yola kırmızı halı sererim ve hiçbir hizmetten de sakınmam gocunmam. ama hem bunları yapıp hem üstüne ilgi görmeyip hem de şiddet görünce ben de çileden çıktım artık.
bir daha evlenir miyim evlenirsem bu aşk evliliği olur mu emin eğilim. zira bunlara göğüs germeye sabrım kalmadı kimsenin kahrını çekmeye sabrım kalmadı.
14 aylık
ben sana kızmadım zaten sadece içimdekileri anlattım evet çok dolmuşum birine anlatmaya ihtiyacım var
belki ben de bir psikolog bulup anlatsam iyi olacak
herkes soyler neden fevri hareket ediyorsun diye. ben de bunu anlamiyorum adam keyif sursun sen sürün neden fevri hareket etmemek icin. peh. bence cok guzel seyleri hakediyorsunuz. genceciksiniz neden kart papazin pesinde kendinizi uzesiniz :)en doğrusu bu aslında. yeni bir hat aldım kendime oradan halledeceğim işlerimi de o telefonu açmayacağım
birçok kişi tepki verdi aslında neden fevri hareket ediyorsun diye ama benim de hayal ettiğim tam olarak buydu
yani çok mu istiyor duruşmaya kadar söyler zaten yok eğer istemiyorsa da daha fazla uzatmanın anlamı yok
ben neden evli kalıp onu bekleyeyim yeni sulara yelken açarım
bazi arkadaslar gaz mi veriyoruz acaba deyincehuzursuz oldum yanlis yonlendirme mi yaptim acaba diye...ama hala ayni fikirdeyim...bosanma konusunu hic sevmem benim ablamda bosandi zorluklarini biliyorum ama yapacak birsey senin acindan kalmadi gibi...aslında yas konusu bile hakikaten cogu seyde sorun cikarmaya yetiyor...her ne kadar karakter onemli olsada problem cikmayani yok denecek kadar az...senin eksigin yok bence...kendini daha fazla suclama unutma sen elinden geleni yaptin bu iliski icin...aslindabosanma asamasinda olan her kadin gibi dusunuyorsun dusuncelerin normal ama kendini sorgularken onu da sorgulamani tavsiye ederim....senin hala umudun var farkindayim...dusuncelerini yazsana bana yazmak cok iyi geliyor...artilari eksileri mutlulugunu mutsuzlugunu aklinda bu evlilige dair her ne varsa...ve bak bakalim simdiye...diyorsan ki cook artilari var ben bunlar icin eksileri yasamaya raziyim?ya da artilari az ama yasamaya deger? bunu diyebiliyormusun? sonra tabii birde esinin tanidigin kadari ile kisilik analizini de cikar hatta yasini? bak bakalim ben bu kisi ile yapabilirmiyim bak bakalim yasamaya deger mi iyisiyle kotusuyle? en sona da cocuk olayini birak ve onu dusun onun icin dogru kisi mi?duygu mu agir basacak mantik mi yoksa dengeleyecek mi gorelim? sonra bir daha konusalim? olur mu?ne dersin?
Just ben yazdıklarını çok mantıklı buluyorum. Peki çok özel olmayacaksa neden affettin 5 ayın sonunda? Hani adam gibi bir özür diledi mi o şiddet olayı için yoksa hala beni bu hale sen getirdin mi diyordu?
Anneme alalım seni şöyle
herkes soyler neden fevri hareket ediyorsun diye. ben de bunu anlamiyorum adam keyif sursun sen sürün neden fevri hareket etmemek icin. peh. bence cok guzel seyleri hakediyorsunuz. genceciksiniz neden kart papazin pesinde kendinizi uzesiniz :)
sorun da tam burda zaten ;kendinde sorun görmemesi..ne var ki kavga ettik,bişeyler oldu ama sen anneni babanı çağırıp büyütmeseydin böyle olmazdı..yani sorun yine sende..malesef evet umudum var ama gerçek bir şeyler yapmak zorundaydım
bu şekilde eli kolu bağlı kocişim bana dönsüncü gibi oluyordum
çok sıkıldım artık
zaten ayrıldığımızdan beri panik atak geçiriyormuş ilaç kullanmış yani
ama sabır tükendi bende de qcum
hele dünkü o umursamazlıktan sonra iyice çıldırdım belki fevri davranıyorum ama bazen böyle olmak lazım
ya benim annem bile razı gelmişti gelsin gönlümüzü alsın dedi
bir özür bekledi ben kızınızı seviyorum eşeklik ettim demesini bekledi ama yok
ben niye özür dileyecekmişim dedi benimki
koskoca kadına ettiği lafa bak iyice sinirim zıpladı benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?