- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
1 gun içinde mesaj yollanmışşsa ve siz telefonu açmamışsanız mesaj başarısız olur ve gelmezgerçi arasa göremem ki ya telim kapalı yeni hat aldım diğerini hiç açmıyorum bi kez bakıyorum sadece günde mesaj atması lazım anca
yaz kız yaz ki aşka inancımı heptem kaybetmiym .arayınca buraya yazayım mıiki hafta geçmiş bile olsa yazayım mı
arayınca buraya yazayım mıiki hafta geçmiş bile olsa yazayım mı
Telefon kapalı olup açınca arayan bil diye mesaj gelmiyor mu?
1 gun içinde mesaj yollanmışşsa ve siz telefonu açmamışsanız mesaj başarısız olur ve gelmez
yaz kız yaz ki aşka inancımı heptem kaybetmiym .
evet:)bende o yok turkcelliyim nasıl yapabilirim onu?
24 saat içinde mi yani?
bana destek olursunuz değil mi
Zaten yazıcam ki bu kadar kişi yoksa seni topa tutarım ona göre. ..
de sen ararsa ne yapican onu düşündün mu?
Zaten yazıcam ki bu kadar kişi yoksa seni topa tutarım ona göre. ..
de sen ararsa ne yapican onu düşündün mu?
evet:)
Himm peki esin sence senin için ne düşünüyor. .onun adına da cevap verebilir misin?
operatöre sormak gerek bakın burda var http://www.turkcell.com.tr/servisler/kim-aramisyok yok 24 saatten önce açtım eminim kaybolmamıştır :) da şu arayan bil nasıl olucak onu bilmiyorum
bence beni istiyor. seviyor. ama problem çıkardığımı düşünüyor fazla ilgi beklediğimii düşünüyor
operatöre sormak gerek bakın burda var http://www.turkcell.com.tr/servisler/kim-aramis
ehehe hersey parayla yaay çok teşekkür ederim yaptım önceden kendiliğinden vardı bu demek bunu da paraya bağlamışlar
bende o yok turkcelliyim nasıl yapabilirim onu?
24 saat içinde mi yani?
bana destek olursunuz değil mi
Turkcell hemen ara ve yaptir...ya da netten bak benimki başka o yüzden onu bilmiyorum arayani bil diye geçiyor bizde...
yok yok 24 saatten önce açtım eminim kaybolmamıştır :) da şu arayan bil nasıl olucak onu bilmiyorum
bence beni istiyor. seviyor. ama problem çıkardığımı düşünüyor fazla ilgi beklediğimii düşünüyor[/QUOTE
sende kendinle ilgili öyle düşünüyor musun ? Olabilir mi?
yaptım yaptım peki şu mesajıma ne diyorsun
"
aslında ne var biliyor musunuz biz pazar günü görüşmeyi planlıyorduk belki o gün mesaj atabilir görüşücez mi diye ya da benden bekler
çünkü ben tatildeyken her gün 3-5 kez soruyordu ne zaman dönüyosun ne zaman dönüyosun diye
döndüm işte
"
Döndüğünü biliyor mu?
tabii ki :)
günde 5 kez sorunca öğrenmemesi mümkün mü
Tabii ki değil de? Belki gizem katmissindir diye sordum? Kaç oldu sorucam o kısmı göremedim. .davayı açtı eline celb geçti mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?