Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gerçi arasa göremem ki ya telim kapalı yeni hat aldım diğerini hiç açmıyorum bi kez bakıyorum sadece günde mesaj atması lazım anca
1 gun içinde mesaj yollanmışşsa ve siz telefonu açmamışsanız mesaj başarısız olur ve gelmez

Zaten yazıcam ki bu kadar kişi yoksa seni topa tutarım ona göre. ..

de sen ararsa ne yapican onu düşündün mu?

soğuk davranıcam
ay kendime güldüm şu an ya
biz kadınlar ne kadar tuhafız
hem gelsin istiyoruz hem git diyoruz ya
gelince de soğukluk yapıyoruz

Hımm TE="justholdmetight, post: 36756281, member: 459681"]çok net söylüyorum ki inatlaşmazsa
alıngan ve kaprisli nazlı olmazsa çok rahat olucaz
bi de psikopat gibi kıskançlık yapmasa[/QUOTE]

Himm peki esin sence senin için ne düşünüyor. .onun adına da cevap verebilir misin?

Zaten yazıcam ki bu kadar kişi yoksa seni topa tutarım ona göre. ..

de sen ararsa ne yapican onu düşündün mu?

soğuk davranıcam
ay kendime güldüm şu an ya
biz kadınlar ne kadar tuhafız
hem gelsin istiyoruz hem git diyoruz ya
gelince de soğukluk yapıyoruz

yok yok 24 saatten önce açtım eminim kaybolmamıştır :) da şu arayan bil nasıl olucak onu bilmiyorum

Himm peki esin sence senin için ne düşünüyor. .onun adına da cevap verebilir misin?

bence beni istiyor. seviyor. ama problem çıkardığımı düşünüyor fazla ilgi beklediğimii düşünüyor

aslında ne var biliyor musunuz biz pazar günü görüşmeyi planlıyorduk belki o gün mesaj atabilir görüşücez mi diye ya da benden bekler
çünkü ben tatildeyken her gün 3-5 kez soruyordu ne zaman dönüyosun ne zaman dönüyosun diye
döndüm işte

bende o yok turkcelliyim nasıl yapabilirim onu?

24 saat içinde mi yani?

bana destek olursunuz değil mi

Turkcell hemen ara ve yaptir...ya da netten bak benimki başka o yüzden onu bilmiyorum arayani bil diye geçiyor bizde...

Turkcell hemen ara ve yaptir...ya da netten bak benimki başka o yüzden onu bilmiyorum arayani bil diye geçiyor bizde...

yaptım yaptım peki şu mesajıma ne diyorsun

"
aslında ne var biliyor musunuz biz pazar günü görüşmeyi planlıyorduk belki o gün mesaj atabilir görüşücez mi diye ya da benden bekler
çünkü ben tatildeyken her gün 3-5 kez soruyordu ne zaman dönüyosun ne zaman dönüyosun diye
döndüm işte

"

Döndüğünü biliyor mu?

tabii ki :)
günde 5 kez sorunca öğrenmemesi mümkün mü

Tabii ki değil de? Belki gizem katmissindir diye sordum? Kaç oldu sorucam o kısmı göremedim. .davayı açtı eline celb geçti mi acaba?

Tabii ki değil de? Belki gizem katmissindir diye sordum? Kaç oldu sorucam o kısmı göremedim. .davayı açtı eline celb geçti mi acaba?

yok canım daha geçmemiştir o bir iki haftayı bulur muhtemelen
yani internette öyle yazıyor
ya sorunca söylememiştim en son o gün dönüşte bir yerde yemek yiyorduk ailecek orada arayınca söylemek zorunda kaldım
ama muhtemelen sorsa bile sadece şöyle der
"görüşücez mi yarın"
ben buna ne diyebilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…