atmassan başardın demektir..atarsan daha yolun var bu ilişkiyi bitirmek için..
Just senin bu sessizlik mesaj attığının işareti mi??
ben senin yaninda olsam aglatirdim ben seni cok kisi aglatmisimdir zamanındaben de tabii..kendine tatlim kendine yansitamiyorsun...insanin bir seyleri kabul etmesi lazim ki onune bakabilsin...sen kabul etmek istemiyorsun gerceklerden kacmak istiyorsun ve haliyle dert ortaginda yok olsa bile sen icindekileri oldugu gibi anlatmazsin...nerden biliyorsun dersen kendimden biliyorum herseyi butunu ile anlatacak cesaretim yok olsa iyi olurdu benim icin bir fikir olurdu ama ben kendimi biliyorum cok yonlu dusunurum o 1 der ben onu bir sekil2 yaparim haa anlattigim zamanlar olur tabii ama icinden cikamadigim zaman onu da sadece gercekten guvendigim biriyse... bu savasi yalniz verdigin belli umursamiyormus gibi yapmaya calisiyorsun ama beceremiyorsun o yuzden ilk yorumumla baslangic yaptim senin konuna...gercekten umursamadigini dusunsem bende umursamazdim...aslinda sen ne yapacagini gercekten bilmiyorsun...kadinlik duygularin mi hareket ediyor yoksa insani duygularin mi sende bilmiyorsun..peki simcik sen kendinini nasil bulucan icinde daha ne kadar gizli hazineni barindirican gercek anlamda dert ortaginda yok...asil duygunun dusuncenin kararinin nasil olmasi gerektigini nasil bilcen? burada yardimci olmaya calisiyoruz ama yeterli degil bu... dedigimi yapican senin baska cozumun yok arkadas icini dokmen lazim lazim lazim....duygularini cozmeden anca arafta kalirsin...cunku tam da duygu yogunlugu ve farkliligi oldugu bir donemdesin...o yuzden aramasini bekliyorsun sen onu nasil taniyorsan o da seni taniyor....insanin kendisini anlamdiramadigi ve taniyamadigi bir donemden geciyorsun...duygularin degisip durucak ama yazarsan somut seyler olacak elinde...kendi yaptigin hatalarda var bu iliski de kabul ama kendini cozmeden onu nasil cozucen iliskiyi nasil cozucen...sen kendinden emin ol da sonra sira esine gelsin...boyle yaparak esini kandiramazsin o da biliyor bal gibi su anda aramamak icin kudurdugunu (afedersin mecazi anlamda dedim)....
Canım onun kafası ben bu saatten sonra naz niyaz çekemem de olabilir.tamam atmıcam peki atmazsa o endişelenip gelir mi
yok atmadım gittim bi bölüm dizi izledim kafa dağıtmak için iyi geldi biraz
Canım onun kafası ben bu saatten sonra naz niyaz çekemem de olabilir.
Sana çok kızgın olabilir, kendini haklı gördüğünden nasıl dilekçe verir şeklinde...
Ama ne olursa olsun sevgisinin tüm bunlara ağır basmadığı ortada...
Eğer onunla hiç sakin davranamadıysan sakin ve sessiz dur bakalım. Şimdi yine sen adım atınca yine başa saracak olaylar. O yüzden boşanma dilekçesi karşıdakinin kafası yerine gelsin diye verilmez yazmıştım ilk yorumumda.
Off just ayni ruh halindeyiz hem senle hem evliligimin bulundugu durum da ayni gibi gibi seninkiylearamadi mi esin henuz seni ?
Evet ayni evdeyiz.. ama sadece ayni evde... Pazar gunu Dilekceyi yazdik Pazartesi verecekti goturmuyor isleri Cok yogunmus firsat olmuyormus ilk firsatta goturecekmis..tamam sevilcim sakin bir şekilde bekleyeceğim eğer çok merak ediyorsa arar dediğim gibi çok basit bir kavgaydı çünkü kavga da denemez tartışma
senin eşin yanında değil miydi?
yani aradıysa da göremem çünkü telefonum kapalı sürekli
sadece açıp mesaj ya da whatsappten bir şey yazmış mı diye bakıyorum arada.
Ailemin haberi var hatta bu dilekce durumundan filan.bizimkiler bosanmamdan yana zaten.babam esimden Adam olmaz gorusundeEvet ayni evdeyiz.. ama sadece ayni evde... Pazar gunu Dilekceyi yazdik Pazartesi verecekti goturmuyor isleri Cok yogunmus firsat olmuyormus ilk firsatta goturecekmis..
Ah be güzelim.. Sen benimkini ben seninkini şöyle eşek sudan gelinceye kadar dövdürsek mi? Kafalarına kafalarına vursunlar, o zaman işe yarar mı ki?tamam sevilcim sakin bir şekilde bekleyeceğim eğer çok merak ediyorsa arar dediğim gibi çok basit bir kavgaydı çünkü kavga da denemez tartışma
senin eşin yanında değil miydi?
yani aradıysa da göremem çünkü telefonum kapalı sürekli
sadece açıp mesaj ya da whatsappten bir şey yazmış mı diye bakıyorum arada.
Evet ayni evdeyiz.. ama sadece ayni evde... Pazar gunu Dilekceyi yazdik Pazartesi verecekti goturmuyor isleri Cok yogunmus firsat olmuyormus ilk firsatta goturecekmis..
senin güvende olduğunu düşünüyor..ama bu kadar peşinden gelmeyen adamdan soğumuyormusun canım..bence seni arayacak..tamam atmıcam peki atmazsa o endişelenip gelir mi
yok atmadım gittim bi bölüm dizi izledim kafa dağıtmak için iyi geldi biraz
senin işinde zormuş..insan karşındakinde yapma etme demesini bekler değilmiEvet ayni evdeyiz.. ama sadece ayni evde... Pazar gunu Dilekceyi yazdik Pazartesi verecekti goturmuyor isleri Cok yogunmus firsat olmuyormus ilk firsatta goturecekmis..
ya e nasıl kırıcam peki bu duruşumu
nasıl anlıcak bu kız benden vazgeçiyor galiba hoop noluyoruz deyip endişe edicek
Ah be güzelim.. Sen benimkini ben seninkini şöyle eşek sudan gelinceye kadar dövdürsek mi? Kafalarına kafalarına vursunlar, o zaman işe yarar mı ki?
senin güvende olduğunu düşünüyor..ama bu kadar peşinden gelmeyen adamdan soğumuyormusun canım..bence seni arayacak..
Ya gerçekten vazgeçicen ya da taktığınde kararlı olucan. ..kız sen ise Baslamadinmi? Iste dert kk fa dert kendi derdine nasıl vakit ayırıyor da aramak için kendini zor tutuyon...canın sıkılınca zaten bir tür atman yeter
Sorma..aksam bisey olmamis gibi birlikte yemek yedik bi de...ne zaman evden ayrilacaksin dedim haftaya dedi..senin işinde zormuş..insan karşındakinde yapma etme demesini bekler değilmi
Ya gerçekten vazgeçicen ya da taktığınde kararlı olucan. ..kız sen ise Baslamadinmi? Iste dert kk fa dert kendi derdine nasıl vakit ayırıyor da aramak için kendini zor tutuyon...canın sıkılınca zaten bir tür atman yeter
Esinde şu şunları yapabilirse ya da şu şu huylarini bırakırsa su swkilde davranir ya da davranmazsa bizim evliliğimiz mutlu huzurlu olabilir dediğiniz şeyler nedir tam olarak?
gerçi arasa göremem ki ya telim kapalı yeni hat aldım diğerini hiç açmıyorum bi kez bakıyorum sadece günde mesaj atması lazım anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?