Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tamam sakince yazıyorum o zaman ben eşimin beni sevdiğini biliyorum.
benimle barışmak ve mutlu olmak istediğini de.
somut olan bir şey de beni daha çok arayabilmek için hattını turkcelle geçirdi mesela demek ki o da devam ettirmek istiyordu
ama bana gocunduğunu da biliyorum çünkü sürekli dilinde beni bırakıp gittin terk ettin bu ona çok koymuş.
ve evet benim çıldıracağımı dayanamayacağımı biliyor.
ama onun da hep söylediği gibi sen biraz bıraksan ben gelirim senin peşinden diyor
belki de bırakmam lazım..
benim sabrımı zorlayacak bir dönem olur ama ben zorlamazsam o gelir arar gibime geliyor
sakin ve objektif bakınca böyle düşünüyorum

tamam atmıcam peki atmazsa o endişelenip gelir mi

yok atmadım gittim bi bölüm dizi izledim kafa dağıtmak için iyi geldi biraz
Canım onun kafası ben bu saatten sonra naz niyaz çekemem de olabilir.
Sana çok kızgın olabilir, kendini haklı gördüğünden nasıl dilekçe verir şeklinde...
Ama ne olursa olsun sevgisinin tüm bunlara ağır basmadığı ortada...
Eğer onunla hiç sakin davranamadıysan sakin ve sessiz dur bakalım. Şimdi yine sen adım atınca yine başa saracak olaylar. O yüzden boşanma dilekçesi karşıdakinin kafası yerine gelsin diye verilmez yazmıştım ilk yorumumda.

Off just ayni ruh halindeyiz hem senle hem evliligimin bulundugu durum da ayni gibi gibi seninkiyle aramadi mi esin henuz seni ?

tamam sevilcim sakin bir şekilde bekleyeceğim eğer çok merak ediyorsa arar dediğim gibi çok basit bir kavgaydı çünkü kavga da denemez tartışma

Off just ayni ruh halindeyiz hem senle hem evliligimin bulundugu durum da ayni gibi gibi seninkiyle aramadi mi esin henuz seni ?

senin eşin yanında değil miydi?
yani aradıysa da göremem çünkü telefonum kapalı sürekli
sadece açıp mesaj ya da whatsappten bir şey yazmış mı diye bakıyorum arada.

Evet ayni evdeyiz.. ama sadece ayni evde... Pazar gunu Dilekceyi yazdik Pazartesi verecekti goturmuyor isleri Cok yogunmus firsat olmuyormus ilk firsatta goturecekmis..

Evet ayni evdeyiz.. ama sadece ayni evde... Pazar gunu Dilekceyi yazdik Pazartesi verecekti goturmuyor isleri Cok yogunmus firsat olmuyormus ilk firsatta goturecekmis..
Ailemin haberi var hatta bu dilekce durumundan filan.bizimkiler bosanmamdan yana zaten.babam esimden Adam olmaz gorusunde

Ah be güzelim.. Sen benimkini ben seninkini şöyle eşek sudan gelinceye kadar dövdürsek mi? Kafalarına kafalarına vursunlar, o zaman işe yarar mı ki?

tamam atmıcam peki atmazsa o endişelenip gelir mi

yok atmadım gittim bi bölüm dizi izledim kafa dağıtmak için iyi geldi biraz
senin güvende olduğunu düşünüyor..ama bu kadar peşinden gelmeyen adamdan soğumuyormusun canım..bence seni arayacak..

Bi de Ben esime, aileme dilekceyi haber verdigimi soyledigimde bosanacagmizi ailem biliyo dedigimde bizimkilerin haberi Yok Ben de soyleyeyim bizimkilere bari o zaman dedi ama soylemedi hala.. napmaya calisiyo anlamiyorum.

senin işinde zormuş..insan karşındakinde yapma etme demesini bekler değilmi

ya e nasıl kırıcam peki bu duruşumu
nasıl anlıcak bu kız benden vazgeçiyor galiba hoop noluyoruz deyip endişe edicek

Ya gerçekten vazgeçicen ya da taktığınde kararlı olucan. ..kız sen ise Baslamadinmi? Iste dert kk fa dert kendi derdine nasıl vakit ayırıyor da aramak için kendini zor tutuyon...canın sıkılınca zaten bir tür atman yeter

Ah be güzelim.. Sen benimkini ben seninkini şöyle eşek sudan gelinceye kadar dövdürsek mi? Kafalarına kafalarına vursunlar, o zaman işe yarar mı ki?

sanmam kaz kafalıdır biraz etkilemez

senin güvende olduğunu düşünüyor..ama bu kadar peşinden gelmeyen adamdan soğumuyormusun canım..bence seni arayacak..

ben de arayacağını düşünüyorum ama hepten inat ederse diye korkuyorum hani vay be o beni iplemiyor ben de iplemem derse diye puf

başlasam daha iyi olucak zaten de başlamadım. zaten italyanca ve dans kursuna gidicem hiç boş vaktim kalmasın ki düşünemeyim bir de çiçek seçmeye başladım evi botanik bahçesi yapıcam
artık çiçeklerle konuşan yaşlı teyzeler gibi olurum
bizim orda hayvan parkı var oraya gider kedi beslerim
arıcak arıcak biliyorum arıcak

arayınca buraya yazayım mı iki hafta geçmiş bile olsa yazayım mı

gerçi arasa göremem ki ya telim kapalı yeni hat aldım diğerini hiç açmıyorum bi kez bakıyorum sadece günde mesaj atması lazım anca

E="justholdmetight, post: 36756149, member: 459681"]tamam sakince yazıyorum o zaman ben eşimin beni sevdiğini biliyorum.
benimle barışmak ve mutlu olmak istediğini de.
somut olan bir şey de beni daha çok arayabilmek için hattını turkcelle geçirdi mesela demek ki o da devam ettirmek istiyordu
ama bana gocunduğunu da biliyorum çünkü sürekli dilinde beni bırakıp gittin terk ettin bu ona çok koymuş.
ve evet benim çıldıracağımı dayanamayacağımı biliyor.
ama onun da hep söylediği gibi sen biraz bıraksan ben gelirim senin peşinden diyor
belki de bırakmam lazım..
benim sabrımı zorlayacak bir dönem olur ama ben zorlamazsam o gelir arar gibime geliyor
sakin ve objektif bakınca böyle düşünüyorum[/QUOTE]

Esinde şu şunları yapabilirse ya da şu şu huylarini bırakırsa su swkilde davranir ya da davranmazsa bizim evliliğimiz mutlu huzurlu olabilir dediğiniz şeyler nedir tam olarak?

Esinde şu şunları yapabilirse ya da şu şu huylarini bırakırsa su swkilde davranir ya da davranmazsa bizim evliliğimiz mutlu huzurlu olabilir dediğiniz şeyler nedir tam olarak?

çok net söylüyorum ki inatlaşmazsa
alıngan ve kaprisli nazlı olmazsa çok rahat olucaz
bi de psikopat gibi kıskançlık yapmasa

gerçi arasa göremem ki ya telim kapalı yeni hat aldım diğerini hiç açmıyorum bi kez bakıyorum sadece günde mesaj atması lazım anca

Telefon kapalı olup açınca arayan bil diye mesaj gelmiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…