- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
just nuray sayarının aşk kuantumunu okusana
iyi gelir
kızz aramayan sevgiliye kocayaay bana kuantum deme
bana böyle non psikolojik
sahte bilim şeylerini söyleme nolur
kocam da bunlarla uğraşıyordu mesleğin yüz karası
kızz aramayan sevgiliye kocaya
düşünsel nasıl davranılır onu diyor
vhalla hoş kitap bence :) ve düşünceler insan hayatına etki ettiğine inanırım
ama sen bilirsin canım :)
demek kocan düşünsel takılıyor hee :)
Ben iki psikologun evliliğinin güzel olabileceğini düşünmüştüm; vaka tartışırsınız, birbirinize danışırsınız falan diyee.. ama olumsuz yönleri de var galiba just, ne dersin?? o senden anlayış bekler sen ondan... vs.. vs.. ??
bu pazar mı bulusacaksınız konu ne bulusmanızdakı?pekı aramazsa sen arayacak mısın ?
hatırlayamadım, başkası olabilir.herkes öyle sanıyor.
ama daha geçen gün konuşmuştuk hatırlıyor musun psikologların özel hayatlarını
konuşmamış mıydık başkası mıydı o?
her neyse evet o yönden çok güzel oluyor
sürekli konuşacak tartışacak şeylerin var
ama iki taraf da manipülasyon ve analizi çok iyi bildiği için çok affedersin b.ku çıkıyor
ben anlıyorum onun beni manipüle etmeye çalıştığını o da benimkini anlıyor
hayda bi savaş daha
film konusu olacak kavgalarımız vardır.
felsefi ve gayet sempozyum niteliğinde
herkes öyle sanıyor.
ama daha geçen gün konuşmuştuk hatırlıyor musun psikologların özel hayatlarını
konuşmamış mıydık başkası mıydı o?
her neyse evet o yönden çok güzel oluyor
sürekli konuşacak tartışacak şeylerin var
ama iki taraf da manipülasyon ve analizi çok iyi bildiği için çok affedersin b.ku çıkıyor
ben anlıyorum onun beni manipüle etmeye çalıştığını o da benimkini anlıyor
hayda bi savaş daha
film konusu olacak kavgalarımız vardır.
felsefi ve gayet sempozyum niteliğinde
hatırlayamadım, başkası olabilir.
ayyyy evet o sıkıntıymış ya gerçekten. aman aman, Allah'tan erkek arkadaşım psikolog değilvakayı başkasıyla da tartışırım
iki psikologun evliliğini düşünemiyorum özellikle kavga ederken bir taraf en can acıtıcı şeyleri pervasızca söylerken diğeri de bir yandan doğruluğunu analiz edip kontraya geçicek, ağız tadıyla kavga bile edilemez :)) tabii bu benim görüşüm dışardan bakan biri olarak.
Tartışırım, valla çok iyi olur just. bilgiye açımgel benle tartış
ilk başladığında tavsiye isteyebilirsin benden ciddiyim, gerçi büyük ihtimalle bir gözetmenin olur gibime geliyor olmaz mı?
psikolog olmaması daha iyi. senin manipülatif tekniklerini çakmaz, parmağında oynatırsın valla psikolog olmasa evirir çevirirdim o kadar diyorum ama böyle olunca o da iyi biliyor bu sefer o benden daha tecrübeli olduğu için beni oynatıyor oflar poflar olsun
sana tavsıyem 5 gun ver kendıne ve hıcbır sekılde arama..geceden önce telefonunu da acma koy cekmecene cık dısarı gez toz vs tut kendını o arar meraklanır ve ayrılmazsınız da...
Tartışırım, valla çok iyi olur just. bilgiye açımve mesleğini yapan tecrübeli psikologlardan bir şeyler dinlemekten çok keyif alıyorummm. gözetmenim olur ama senden de dinlemek öğrenmek isterimmm. başına belayım bundan sonra
aiyyy nasıl evirip çevirirdin tüyo versene, ben yapamıyorumyeteneklerimi değerlendiremiyorum sanırım ben
yok canım daha geçmemiştir o bir iki haftayı bulur muhtemelen
yani internette öyle yazıyor
ya sorunca söylememiştim en son o gün dönüşte bir yerde yemek yiyorduk ailecek orada arayınca söylemek zorunda kaldım
ama muhtemelen sorsa bile sadece şöyle der
"görüşücez mi yarın"
ben buna ne diyebilirim?
ay iki deli bir köye sığmaz bence
evet aynen öyle oluyor
çok basit örnek dilin sürçse ya da kötü bir şey desen
demek ki bilinçaltında var hıhlar olsun!
gibi bir cevap alabiliyorsun of nerelere gideyim
neden şöyle iyi bi mühendis falan bulmadım ki
Seve seve olurum vallaaaa, anlaştık bileeeegel gel başımın tatlı belası ol :)
zaten konuşcak insana ihtiyacım var :)
kız sen var bana telini elime bak nasıl sana onu kıvırıyorum heheh seninki çakmıyorsa psikolojiden bildiklerini kullan bilişsel olarak yönet
Red Etme bulusmak isterse git ya da gelsin...normal davran bakalım derdi ne imiş. ..ilk once sessizliğini koru tartışmaya elinden geldiğince girme...gayet sakin davran...gizemli ol..öylebir kkonuş ki senin için çabalasin mi vazgeçsin mi bilemesin. ..kestirip atarsan peşinden gelmeyebilir. ..ama orta da olduğunu hissederse o zaman çaba gösterebilir. .neden biliyor musun? Çünkü ister iistemez yaşının getirdiği ağırlık var onda..sevse de sana ayak uyduramayacağını düşünüyor olabilir...en basit seni kıskanma si bile aslında kendine olan öz güvenini kaybetmiş olmasından kaynaklı olabilir...kaprisli nazlı diyorsun ki bu durumda da senin ondan vazgecemeyecegini anlarsa senin kendi kendine bırakabilir. ..yani aradaki o dengeyi kurabilen inanıyorsan git görüş. ..yani soğuk sıcak arası olman lazım. ..bir kere heyecanını dizginlemelisin ki karşısında bu ilişkiden sevse de yorulmuş bir kadın görsün. ..belki de bosanma dan önceson kkonuşmanız olur belki de yeni bir ilk...bunu bıle bilmek içinde sakince birbirinize beklentilerini zi ve ne kadar olabilecek bir şey oldugunu konuşmanız lazımssuçlayici olmadan ben dilini konuşarak. ..daha önce konustunuz mu tam olarak...barışmak istemiyorsan da kestirip at...ilk once ona karar vermelisiniz. ..ama ben olsam boşanmak istesem bile son kez gidip konusurdum...hemde ne yalan söyleyeyim meraktan ederdim herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?