Vallahi yaptım, bu sefer yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Just bi bilgilendir bizi :) ne durumdasınız?

hey just benı dınleyıp alemlere mı aktın kız:)

Just ne oldu merak ettık

ya da kızlar acaba gitmesem mi görüşmeye
son seferde de böyle oldu çünkü boşanalım diye gittim yok boşanmayalım her şeyi düzelticem vs vs aklıma girmişti
direkt diğer numarasını da isteyeyim sabah görüşmek istemiyorum diyeyim ve iki numarasını da engelleyeyim olmaz mı?
hangisini yapsam karar veremedim hat kırmak falan birden saçma göründü bana niye kırıyorum ki onu engellerim olur biter

nasıl karar verdın ayrılmaya net oldun?Bence gıt konus tum sıkıntını onun hatalarını anlat..dımdık hayır de ve yanından gıt..

nasıl karar verdın ayrılmaya net oldun?Bence gıt konus tum sıkıntını onun hatalarını anlat..dımdık hayır de ve yanından gıt..

şimdi sıkı durun tam 7 kez aramış sabahın köründen beri hehehehehe ama telim kapalıydı ulaşamamış ay nasıl güzel oldu içim oh olsun tekrar kapatıyorum telefonu çatlasın

engelledim sanıyor kesin

Canım bak sonradan kendi kendini yiyecek şeyler yapma, aklına geleni birkaç saat sonra tekrar düşün.
Sen onun burnu sürtülsün istiyorsun, arayınca keyiften dört köşesin. Çok iyi ölç tart. Kesinlikle bitti diyorsan görüşme, ama bunun için seni arayıp aramamasını da umursamamıs olman gerekir.

neden 4 köşe olmayayım ki
beni bunca zaman umursamayan o çıldırsın kudursun
endişelensin
oh olsun

Evini falan bilmiyor mu bu adam ? Gelmesin gene içip içip şekerim ?

Evini falan bilmiyor mu bu adam ? Gelmesin gene içip içip şekerim ?

ben izmirde değilim ki
ailemleyim şu an. sıkıyorsa gelsin babamla selamlaşırlar öpücükleşirler

ama onu tanıyorsam şu an kudurdu o kudurdu biliyor musun
engel mengel dedim ya o engellenmiş hissine dayanamaz çıldırır

Peki o kendini geriye cekerse o donem uzulur musun bunu tarttiniz mi ? O arasi cok ince bir cizgi insan duygularina yenik dusebiliyor, sizde de esinize karsi duygulariniz hala var gibi hissediyorum . Tamamen icinizde bitseydi aramasina uzulmesini gormezdiniz bile, toparlansin diye bir gozdagi mi verdiniz yoksa bosanmaya hazir misiniz?
Laf sokmak degil amacim sadece olayi anlamaya calisiyorum evliliginizle ilgili uzuldugunuzu biliyorum bende zor zamanlar geciren biri olarak kadinlarin artik huzurlu olmalarini diliyorum

Beter olsun bebişim

demedımmı cumartesı arayacak dıyeee napcan sımdı ac konus bakalım de kı hastayım gelemem yarın de:):)

Zaten yargıladığını düşünmedim canım
yargılasan üslubundan belli olurdu :)

eşime karşı nasıl duygularım var biliyor musun mesela kafasına kova geçirip tokmakla vurmak isterkenki gibi, beline ip bağlayıp bir o duvara bir bu duvara çarparken sen mi beni umursamazsın demek isterkenki gibi

biterse bitsin ya ben özgür bir kadındım hep onun psikopat kısıtlama ve tavırlarından bıktım. 6 aydır gayet ne istesem yedim ne istesem giydim nereye istersem gittim keyfim yolundaydı yani. davayı da şöyle düşünerek açtım o bir kenarda dursun artık dedim çünkü ben bekledikçe onun kendine olan özgüveni arttı nasılsa açamıyor dava dedi eğer bir şeyleri düzeltmeye niyeti varsa duruşmaya kadar uğraşır zaten eğer yoksa da ne güzel ben önceden önlemimi almış olur ve boşanırım.

hoş dün annemle konuştuk
senin çocuklarının babası olmasını istediğin adam bu mu dedi
gözümün önüne getirdim yaptıklarını ve hayır dedim içten gelerek

demedımmı cumartesı arayacak dıyeee napcan sımdı ac konus bakalım de kı hastayım gelemem yarın de:):)

demiştin valla nasıl bildin 7 kez aramış oh olsun
ah sendeki tecrübe bende olsaydı
açmıcam kudursun açmıyım dimi
ben zaten yarın yakındaki bir plaja gidicem kuzenlerle denize giricem

Son düzenleme:
O zaman cidden dogru adim olsun
Ben esimden boyle nefret ederken bi yerde gene iyi seyler hissederken bulmustum kendimi ondan adim atmadim daha
Alti aydir oyle bir donem gecirdiginizi bilmiyordum
Daha mutluysaniz tabiki tek devam etmeniz cok guzel olur
Insallah cok cok mutlu olursunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…