Süpermiş:)5 kez daha aramış baktım şimdi
Süpermiş:)
Ne yapacaksın peki?
Yarın görüşmek istiyor mu?onu da bilmiyorum
sence napıyım
Yarın görüşmek istiyor mu?
Mesaj atmış mı? İçinde kalmayacaksa, kesin boşanmak istiyorsan hiç tepki verme, ama devam etmek istiyorsan yarın buluşabilirsin.
Ama önce kendini tedavi ettirsin:)
Arar, aramaya devam da edecek emin ol... Ama;
Eğer ki eşinin çocuklarına babalık yapamayacağını düşünüyorsan girdiğin yoldan geri dönme bence. Bir kadın bir erkekten iyi bir baba olmayacağını düşünüyorsa o erkek hiç olmasın daha iyi.. Gelecekteki evlatlarına yakıştıramıyorsun, var mı ötesi?
canım alkol problemimi vardıvalla yakıştıramıyorum
düşünemiyorum
evet başlangıçta hayal ediyordum ay çok güzel olur vs ama iş mantığa döndüğünde olmaz
çünkü sorumsuz. çünkü alkolden kopamıyor
bir de bi laf vardı
"bir kadın sen çocuklarının babası olarak hayal edemiyorsa sen bir hiçsin" diye
canım alkol problemimi vardı
ooo canım zor o zaman..şu an yalnız..yanlızken dahada efkarlı olur..her akşam içermiydi..evet kavga tartışma oldu mu o zıkkımsız duramazdı
ooo canım zor o zaman..şu an yalnız..yanlızken dahada efkarlı olur..her akşam içermiydi..
valla yakıştıramıyorum
düşünemiyorum
evet başlangıçta hayal ediyordum ay çok güzel olur vs ama iş mantığa döndüğünde olmaz
bir de bi laf vardı
O laf çok doğru bir laf işte. Bana göre bir erkekle evlenmek için aranan kriterlerin en başında geliyor bu kriter.valla yakıştıramıyorum
düşünemiyorum
bir de bi laf vardı
ah canımm..sen ayrıl hazır dilekçeyi vermişken...sen 23 yaşında bir kızsın başa çıkamazsın onunla..maalesef gerçek bu...içiyordur muhtemelen biraz da anası çeksin
O laf çok doğru bir laf işte. Bana göre bir erkekle evlenmek için aranan kriterlerin en başında geliyor bu kriter.
Alkolden kopamaması birçok konuda başlı başına büyük bir sorun bence. Ki bir psikoloğun böyle her öfkeli anında alkole koşması ve düzenini bozduğunu gördüğü halde düzeltmek için uğraşmaması sıkıntı. Alkol & madde bağımlılarına terapi yapmayı biliyorken neden bizim de böyle bir sorunumuz olduğunda gidip gerekeni yapmıyoruz ki? Elbette psikologların da hayatı dört dörtlük değil, birkaç ay sonra ben de psikolog olacağım. Psikolog sorunsuz olmak zorunda değil ama bir psikolog bence hayattaki sorumluluklarını aksatmasına neden olan eksiklerini kapatması gerektiğini bilip ona göre hareket etmeli.
ah canımm..sen ayrıl hazır dilekçeyi vermişken...sen 23 yaşında bir kızsın başa çıkamazsın onunla..maalesef gerçek bu...
ee neler oldu görustun mu telefonda?
hıslerınden emınsen no problem ama emın degılsen görerek karar ver sonra mahkemede görunce uzulme derım..
Zaten yargıladığını düşünmedim canım
yargılasan üslubundan belli olurdu :)
eşime karşı nasıl duygularım var biliyor musun mesela kafasına kova geçirip tokmakla vurmak isterkenki gibi, beline ip bağlayıp bir o duvara bir bu duvara çarparken sen mi beni umursamazsın demek isterkenki gibi
biterse bitsin ya ben özgür bir kadındım hep onun psikopat kısıtlama ve tavırlarından bıktım. 6 aydır gayet ne istesem yedim ne istesem giydim nereye istersem gittim keyfim yolundaydı yani. davayı da şöyle düşünerek açtım o bir kenarda dursun artık dedim çünkü ben bekledikçe onun kendine olan özgüveni arttı nasılsa açamıyor dava dedi eğer bir şeyleri düzeltmeye niyeti varsa duruşmaya kadar uğraşır zaten eğer yoksa da ne güzel ben önceden önlemimi almış olur ve boşanırım.
hoş dün annemle konuştuk
senin çocuklarının babası olmasını istediğin adam bu mu dedi
gözümün önüne getirdim yaptıklarını ve hayır dedim içten gelerek
işte buuuuu yaaa buuu
Birde şey kafasını taştan duvara bastırıp eze eze bidaha yapçan mı hıı yapçan mııı??? diye sorasım geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?