vallahide billahi de geliyorlar !!!

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.515
248
38
evet kızlar geliyorlar kimler mi? bayramdan sonra eşimin asker arkadaşı,eşi ve 2 tane çocukları geliyor bize..kalacaklar 4-5 gün..ee bizde ben,eşim ve ikizler...nasıl olacak ne yapacağız bilmiyorum..eşim yıllık izin alacak..benim alacağım kesin değil..

eşim gezdiririz bol bol diyor..tamam gezdirelim tabiki ama ben çok harap olacağım gibi geliyor..hele akşam oldu mu bizim mikirlerin uyku saatleri var uzun zamandır onların düzenini bozmamak için dışarı çıkmıyoruz..evde ses yapmıyoruz..hem gelen misafirlerimi çok iyi ağırlamak istiyorum hemde mikirtoşlarımın düzenlerinin bozulmasını istemiyorum..hemde annelere çok yük olmak istemiyorum..bir el atıverin..akıl verin..haydi bana Allah kolaylık versin

Cocuklar acisindan cok guzel olur muhtemelen. Yaslarina da bagli tabi bu dortlunun. Uyku duzenini bozmayin. Brnim bebegimde sessiz ortamda uyir hep. Ne zaman bir misafir gelse bana misin demez ama. Daha derin uyur hatta o gunlerde. Yorulmaya tabiki yorulursunuz ama sonucta bir kadin daha var. El birligiylr halledersiniz. Gezin dolasin. Cok guzel olur kalabalik geziler. Allah kolaylik versin simdideb

Oyyyy tam curcuna
haklısın ben de olsam paniklerdim ki misafiri çok sevmeme rağmen beceriksiz bir hatun olduğum için yeme içme işi kasar beni bırak yatılıyı
ama eğlenceli de olur öte yandan hem kalabalık olacaksınız ikizlerle daha çok ilgilenecek kişi olacak
hem eşin de izinli illaki yardım eder sana
hem gelecek kadın da oturup kalmaz sanmıyorum muhakkak sana her konuda yardımcı olmaya çalışır
uyku saatine gelince de biraz gürültüye de alıştırman iyi olur bence o şekilde de uyumaya başlasınlar
onlar için de senin için de büyük kolaylık olur

Eşinin asker arkadaşı neden sizde kalıyor ki ?
Ben yatılı misafiri sevmiyorum ,Allah affetsin çok zor oluyor. Yemeği bulaşığı yatağı vs. tabi kafana Uygun biri ise eşi değişe bilir .
Bebekleri de öyle eve alıştırma derim daha sonra dışarıya çıkaramazsın düzenleri hiç bozulsun istemezler.

malesef yaşları bir değil bizim mikirler 6.5 aylık onların biri 6 yaşında biri 4 yaşında..sadece uyku düzenleri bozulmasın yeter..inşallah benimkilerde uyur..

yardım eder herkes diye düşünüyorum bende..bizimkiler gündüz seste gece sessiz ortamda uyuyor..haa bazen ses olsada uyanmıyorlar dalmalarına bağlı tabi..

Esinizin asker arkadasi tamam da siz esler olarak bakalim anlasabilecek misiniz? 4-5 gun yatili kalmak cok fazla madem tatil madem gezecekler otel mi yok? Boyle insanlari sevmiyorum. Kolaylik dilerim resmen sinir harbi.
anlaşırım heralde..onlarda bizi çok davet ettiler ama uymadı bir türlü..şimdi onlar geliyor..misafiri çok severim..korkum ikiz bebeklerim zorlanırım diye..

bebekleri sürekli dışarı çıkıyoruz..ama akşamları belli saatler arası uyuma saatleri o yüzden evde oluyoruz..

bence 2 çocuklu ailenin 5 gün gelmesi çok saçma
hadi sizi düşünmüyolar da kendilerini de mi düşünmüyolar
nerde oturuyosunuz?
sizin evi tatil için kullanıyo olmasınlar?
yok yok tatil bölgesi değil..ziyaret amaçlı geliyorlar..bebeklerim olmadan önce gelselerdi hiç panik yapmazdım..bebekli yatılı misafir zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…