Hımmm çok küçük değiller ama çok büyük de değiller . Eğer terbiyeli uslu çocuklar değilseler bi gürültü ve sıkıntı olacaktır. Anne babalarının karakteri de önemli tabi... yalnız ben dört beş gün kalmazlar diye umuyorum ya iki bebeği olan insanın evinde iki de çocuklu aile o kadar uzun kalmaz kalmamalı... ama belli de olmaz:)
adamlar birbirini görcek diye iki kadına da 4 çocuğa da eziyet...
bu 5 gün yatılı kalma olayı tamamen eşlerin densizliği değilse ben de bişey bilmiyorum.
neyse canım, misafir de bereket vardır derler. umarım bereketinin yüzü suyu hürmetinde kolaycacık geçer.
Karı-koca tanıyorsak, yakınsak, yani aile dostu olmuşsak evimde yatılı ağırlarım.ki onda da 3 günü geçmez.onun dışında bu sıkıntıya katlanmazdım. sizin 2 bebeginiz karşı tarafın da 2 küçük çocuğu var nasıl baş edeceksiniz hem de 4-5 gün.sırf sizin icin geliyorlarsa 1 gün kalıp gitmeliler tatil yapmak icin geliyorlarsa da otelde kalmalılar.otelde kalırlarken yemeğe cağırırsınız ayrıca ortak bir gezi yaparsınız.5 gece karşı taraf nasıl rahat edecek anlamıyorum.
Kabul ettiyseniz olacaklara da katlanamak zorundasınız malesef.
Yatılı misafir hiç sevmem
Çok gezmek isteyen gider otelde kalır
Hem bebeklerin var
Hem çalışıyorsun
Hem kalabalıklar
Reddetmek için bisürü bahanen varken kabul ettiysen üzülmemen lazım.
1-2 gün eyvallah da 4-5 gün yatılı kalmak ziyaret amaçlı olsa da çok fazla. Düşüncesiz oldukları gerçeğini değiştirmiyor maalesef. Bari yıllık izninizi harcamayın misafire.
her sene iznimde kesin akrabalar gelir yurt dışından evlendiğimden beri böle bi kere iznimi gelmelerinden bi hafta önce aldım az dinlenirim diye her zamankinden bi hafta önce gelesileri geldi