vallahide billahi de geliyorlar !!!

Bende kv kp zannetim başlık bdv usülune kv kp gelirse bu kadar panik yapılır
Sakin olun eşinizin dediği gibi bol bol gezersiniz ailenizdende destek alırsınız
Yorucu olur ama değecek insanlarsa olsun o kadar
sonuçta eşimin asker arkadaşı yıllardır görüşüyorlar..elimden geleni yapacağım..annemden yardım alacağım gibi duruyor..

Yani böyle yatıya giden insanları anlamıyorum. Hiç dusunmuyorlar evde bebekler var yük olur muyuz ? Oteller neden var ? Otelde kalsınlar gün içinde bulusulup gezilir.

işte bebeklerim olmadan önce gelselerdi herşey daha kolay olurdu..gece kalkıyoruz sabah çok erken uyanıyoruz..ee ikiz olunca ev curcuna..hem onlar rahatsız olacak hem biz..ama yapacak birşey yok

Canım inşallah iyi geçer ..benimde aynı durum başıma geldi..eşimin arkadaşının eşini çok sevdim hep beraber yaptık yemekleri işleri..hiç sorun olmadı..çocukların düzeni biraz bozuluyor ama idare edersin inşallah

ay umut oldun valla...inşallah iyi geçer..kesinlikle yardımcı olacaklarını düşünüyorum..öyle kasıntı havalı insan değiller..

ay umut oldun valla...inşallah iyi geçer..kesinlikle yardımcı olacaklarını düşünüyorum..öyle kasıntı havalı insan değiller..
Belki o da çok kalmaz istememiştir ..büyük ihtimal eşini kıramamıştır..annende varsa daha iyi tabi..inşallah güzel geçer

Belki o da çok kalmaz istememiştir ..büyük ihtimal eşini kıramamıştır..annende varsa daha iyi tabi..inşallah güzel geçer
telefonda konuştuk çok gelmek istiyorlar bu tarafa..yorucu ama güzel geçer diye düşünüyorum..

Bir gece sizde kalsınlar, gerisi otel. Yatılı misafir zaten zordur, bir de iki çocuk, artı sizin bebekler. Çok gereksiz olmuş.
sanmam bizde kalırlar..zor olacak orası kesin...valla yemekti kahvaltıydı dışarda yeriz diye bile düşünüyorum..

ben olsam izin kullanmam. kullanacaksam da kendi çocuklarım ve eşimle bir arada olabilmek için kullanırım.. ikizleriniz varmış bi de... belli ki hizmet etmekte baya zorlanacaksınız ama gene de siz bilirsiniz

ben olsam izin kullanmam. kullanacaksam da kendi çocuklarım ve eşimle bir arada olabilmek için kullanırım.. ikizleriniz varmış bi de... belli ki hizmet etmekte baya zorlanacaksınız ama gene de siz bilirsiniz
amacım hem onları görmek hemde bebeklerimin düzenlerini korumak..ama yine de izin olayım kesin değil..

amacım hem onları görmek hemde bebeklerimin düzenlerini korumak..ama yine de izin olayım kesin değil..
evet sen de haklısın ama ben biaz da kendi açımdan düşündüm galiba :)) yani yılda 20 gün iznim var zaten . eşimin yeğenleri geldi 1 haftalığına kalmaya. ben izin almadım mesela. bi de kışın ortasıydı. napayım ? 5 gün benim için çok değerli

Başlığı okuyunca görücü geliyor sandım

Bence izin almayın. Pek istekli değilsiniz boşuna yıllık izninizi kullanmayın derim. Eşiniz artık ilgilenir. Onun dışında da takmayın. 4-5 günden bir şey olmaz. Elinizden geleni yapın, geçin. Ne kendinizi kasın ne misafirleri.

5 gün mü çok fazla, kesinlikle izin alma, zaten onlar gidince iyi bir izine ihtiyacınız olacak....

misafiri çok severim..sadece bebekli ve yatılı olarak ilk misafirlerim..o yüzden çekincem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…